Gå til innhold

Anna Lovindas svømmeskole og hemmelige vinkjeller


Anna Lovinda
 Del

Anbefalte innlegg

Da forsøker jeg igjen, siden jeg regner den første utgaven av dagboken min som tapt. Det var jo synd, siden det var en førsteutgave, og slike bruker å øke i verdi etter som tiden går. Nu vel, jeg får nøye meg med en annenrangs utgave.

Hva kan jeg skrive her da, mon tro? Uten å tråkke på noens ømme tær? Apropos de tærne. Folk kan da vel la være å stikke tærne sine så langt ut hvis de ikke tåler et tråkk nå og da? Er nå min mening...Hvorfor tittelen? Siden jeg ofte går på stier eller rettere sagt livets landevei, som i mitt tilfelle er smalere (den smale sti, som jeg forsøker å holde meg på), mente jeg at en sådan tittel ville være et treff på spikeren.

Jeg får vel holde meg til sannheten når det gjelder oppholdssted. Jeg har for tiden søkt asyl i Disneyland, siden jeg har en muse og ande fetisj. Jeg liker andrikker og luremus, ser dere, og her er det flusst av artene. Skal forresten hilse fra Minnie MUS og si at hun er støtt over sverteaksjonen som pågår her inne. Hun er IKKE en lurmus. Det er det Dolly som er. Uten å åpne den debatten igjen.

Anna

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nå skal jeg snart gå og legge meg...dere forstår; tidsforskjell og greier. Nå vet jeg hva som kanskje gikk galt sist gang; det er forbud mot å nevne enkelte dyrearter! Da får jeg vel avlive det dyret jeg hadde, og anskaffe meg et nytt. Men siden jeg ikke vet hvilke dyr som er lov å ha her inne på KG, får jeg spørre dere gamle travere om råd. Hvilket dyr synes dere jeg burde skaffe meg? Jeg må ha et slags vaktdyr, siden kriminaliteten er stigende her i Disneyland. Tipp og Topp tagger og driver på med hærverk, Ole har begynt å eksperimentere med hasj, Dole raner gamle damer - til og med sin egen eller onkelens bestemor har han ranet, mens Doffen har blitt leder for Hakkespettene- samt at han ikke liker jenter. Husker dere Hetti, Letti og Netti? Niesene til Dolly. De er blitt medlemmer i Dykes on Bikes. Huff og huff...Det er ikke enkelt. Pssst...det med Ole er forløpig bare rykter.

God natt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

JEg for min del lurer nå mest på hvordan det går med Guffen. Får han tariffavtale? Er det noe i ryktene om han og bestemor..?

Ellers har jeg en mistanke om at du ikke er så negativ til heterofil praksis (eller generell praksis) som du hevder, eller er det bare meg som i dette øyeblikk mistenkeliggjør og hetser deg på en måte som burde gjøre meg deaktivert??

:ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann Anna, og grattis med atter en ny dagbok! Det går nok bra denne gangen, skal du se. :)

Som Trøffel, har jeg også et lite spørsmål om livet i Andeby. For Andeby er vel et av forstedene i Disneyland? Uff, er ikke helt god i geografi jeg, som du forstår. Men så var det Klodrik, da: Klodrik har jeg alltid hatt en forkjærlighet for. Er han egentlig like dum som han ser ut - eller er det rett og slett et skalkeskjul for mer lysskjy affærer?

Når det gjelder valg av kjæledyr/vaktdyr, så har jeg faktisk et par forslag:

A) En boliviansk knaskebille i Norgesglass (de knasker så alarmerende høyt)

B) En to-snutet jyske rev (en naturlig fiende til ender)

C) Makrellen Einar (det sier seg vel nesten selv!)

God helg! Hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er tilbake! Noe jeg feirer med å stille om på testeturet og få igjen de høyt savnede æøå! Da kan jeg svare på de ytterst aktuelle spørsmålene om livet i Andeby.

Trøffel: Guffen har ikke tariffavtale. Jeg kan ikke skrive hva han får i betaling, siden det er å røpe vel mye om det som forgår bak fjøsveggene på gården, men jeg kan si såpass at det ikke er penger som skifter hånd. Hør på ryktene du, Trøffel. Det ligger like mye i de som i det som står i amerikenske supermarked aviser (à la Søndag Søndag).

:ler:

Bertha: Når det gjelder Klodrik, forbauser det meg at han fortsatt får bo her i landet, men alt avhenger vel av kontakter. Stillest vann har dypest grunn, er vel det som beskriver Klodrik mest. Dere vet så farbausende mye, du og Trøffel. Sikker på at dere ikke bor her dere også????

Kjæledyr/vaktdyr: En to-snutet jyske rev høres interessant ut, Bertha. Hvor får man tak i disse, og er de naturlige fiender til endene eller er det bare rykter?

Hva som ellers har skjedd her i Disneyland mens jeg har vært på ferie ( som er den offesielle versjonen til innsatte), er heller lite. Det verserer rykter om Minnie og Topp, men jeg velger å overhøre disse.

Hva kan ellers være av interesse å skrive her? Hva jeg har på meg tror jeg at jeg hopper elegant over, siden utvaskede joggebukser ikke er noe å spandere mange tastetrykk på. Jeg har stoooore planer om å vaske huset, men har hittil ikke kommet lengre enn hit. Herregud! Hvordan ble jeg hektet så fort? Jeg leste en annen tråd her inne om ei som også var hektet (og flere med henne), men jeg trodde ikke jeg ville ende sånn. Heldigvis er det ikke for sent, og når det gjelder det å bli avhengig av noe, er jeg jo i rette landet til å få gjort noe med det. Enten finner jeg en forening eller så starter jeg en. Anonyme KG (mis)brukere. Dilemmaet her er jo at de fleste her inne befinner seg på andre siden av Atlanteren eller Stillehavet (avhengig av hvilken vei man tar rundt), samt anonymiteten. Vel, siden selve poenget med foreningen er å være anonym, må den beste måten være å starte en forneing her på nettet - noe som vil være paradoksalt siden formålet er å komme seg bort fra nettet og KG.

Nei, nå er det husvask som står for tur. Kunne selvfølgelig ha ringt Merry Maids, men tanken på at noen skal rote i mine saker og underbukser er frastøtende nok til at jeg gjør det selv. Dessuten liker jeg å vase rundt i utvaskede designersweats.

Hulahei, Anna

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Måtte bare sjekke sangen igjen; den som Erik Bye skrev om meg. Trykker teksten her:

ANNA LOVINDA

Anna Lovinda, sov stilt under stjerner,

sov stilt under stjernene, du,

Erik Bye

Gjengivelsen av teksten er slettet. Kvinneguiden må forholde seg til Åndsverkloven og Kopinor's retningslinjer. Det er ikke tillatt å gjengi kopibeskyttet materiale, men vi tillater sitat av to linjer fra dikt og sanger. Reglene

Orakel - moderator

Sukk. Hadde han bare ikke vært så gammel. Hvem hadde vel ikke smeltet helt og fullstendig om noen hadde laget en slik vise til seg? Slik ble jeg hektet på Ewan McGregor. Så han i Moulin Rouge, hvor han serenadet Ms Kidman, og gjett om jeg falt - som en sten! Men det hører med til historien at jeg senere så han i Trainspotting, noe som fikk bena mine ned på jorda igjen nokså ettertrykkelig. Usj og blæh.

Det er vel litt samme greia på nettet tenker jeg. Man leser om individer her inne, danner seg et bilde av dem, noe som kan vise seg å være helt feil. Skal fortelle en liten personlig anekdote for å illustrere. For en tid siden chattet jeg mye med en morsom og underholdende svenske på Yahoo. Da vi hadde "kjent" hverandre i noen måneder, ble det foreslått at vi måtte møtes. Husker ikke hvem som foreslo det, samma kan det være. Jeg syntes det virket som en god ide. Svensken virket jo jâttekul, og ikke lå det noe sexgreier i luften heller. Men for å skulle vite hvem vi var, beskrev vi oss selv. Han var mørk, høy, hadde blå øyne og normalt slank. Jeg kjente han ikke igjen da jeg traff han. Han var mørk, javel, rundt hodet - i en krans rundt issen (han hadde sagt han var 25 - 45 var vel nærmere sannheten), hadde blå øyne og var ihvertfall 20 kilo over normalen. Det ble et kort møte.

Kanskje var han akkurat den samme som den jag hadde chattet med, men da den første åpenbare løgnen var servert, ble det liksom ikke det samme. Hva var det han tenkte? En ting er å juge litt til folk man aldri treffer, men når man har avtalt å treffes blir det litt annerledes. Synes jeg.

Nå er det natt her på andre siden av et av havene. Jeg skal snart hoppe til køys, sammen med Harry Potter - som av en eller annen grunn skremmer amerikanske foreldre. De tror at de barna som leser HP-bøker blir satanister og det som værre er. Jo takk; dette er The Land of Doubble Standards. Her får ungene skytevåpen omtrent før de lærer å gå, men å lese litt fantasy får de ikke. For DET er skadelig, det.

Til og med endene i Andeby har skytevåpen.

Anna

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Næmen Anna Lovinda da, nå går du og bryter regler i dagboken selv. Skynd deg å slette sangen før du får Hege på nakken. Det er nemlig ikke lov å gjengi saker og ting som har copyright.

Dvs at du kan gjengi Shakespear og slike gamlinger så mye du vil, for alt eldre enn sånn ca hundre år, er ikke befattet med denne copyrightgreien som disse KGfolka er så livredde for.

Kanskje Erik Bye kommer og saksøker livdriten av de, eller har han daua?

PS: jeg har forresten sett en del på Will and Grace og hu dama ser IKKE ut som Minnie Mus. :Påpeker:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Atacand

Hei Anna :D

Jeg er bekymret over den kvakkende anda Donald Duck har han fått jobb nå så han kan forsørge Dolly eller farter hun rundt med Fetter Anton.Lurer på om de gamle intrigene har lagt seg i Andeby.

hilsen :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kremt, kremt, kremt... :oops: DET var jo ikke meningen. Skjønner at jeg kanskje må sette meg litt bedre inn i copyright regler og sånne ting. Hvis Erik Bye leste dette, vil jeg benytte anledningen til å be ydmykt om unskyldning. :roll:

Hva???? Er avataren min Minnie Mus???? Da har altså Minnie hacket seg inn på KG og snikbyttet avataren min. Forøvrig har vel Minnie og Megan en del til felles: Ingen av dem jobber, de har begge en litt misforstått oppfatning av veldedighet, ingen av dem lar "mennene i sine liv" slippe til på godsakene, og begge kan til tider være bitchy...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her gjelder det å holde tunga rett i munnen slik at du ikke får et pakk med morderatorer på nakken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må si at det foregår betraktelig mer spennende ting i Andeby enn de historiene som er i de Donald Duck bladene jeg kjøper hver uke :o Eller finnes det kanskje en usensuret utgave som er for voksne :sjarmor:

Morsom lesning :briller:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjæledyr/vaktdyr: En to-snutet jyske rev høres interessant ut, Bertha. Hvor får man tak i disse, og er de naturlige fiender til endene eller er det bare rykter?

Disse revene lever ved havet, stinker fisk (kan reduseres vha deodorant) og har en slags asurblå farge i pelsen. At de glefser etter ender er det ikke tvil om, da bestanden av kanadiske kvekkegjess er blitt sterkt redusert i disse områdene.

Bare tenk på effektiviteten av doble snuter.

Jeg foreslår at du setter opp en såkalt Donald Duck felle (sånn pappeske med tau som hviler på en loddrett pinne) på egnet sted så snart som mulig.

Med ønsker om en god jakt... :briller:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her skjer det jammen meg saker og ting! Jeg har spilt bort Donald! Aner ikke hvordan det skjedde, men plutselig hadde jeg satt han som en del av innsatsen - og tror dere ikke at jeg tapte? Så nå er stakkars Donald blitt hushjelp hos en velstående gås i Gåseby.

For å begynne med begynnelsen: Jeg var på casino i går sammen med "halve" Andeby. Det var gøy det, så lenge vi bare spilte om frø og korn, men så begynte Guldbrand og legge virkelige Disenydollar på bordet, og dermed var det gjort. Etter litt vel mange Gåsebrus, husker jeg vagt at det ble lagt en and på bordet, men det er også alt. Etter den tiende Gåsebrusen ble alt liksom så tåkete...men tåken lettet betraktelig da en rasende Dolly ringte tidlig i morges. Hva skulle hun gjøre nå? Nå hadde hun jo bare Fetter Anton. Jeg forsøkte å forklare henne at en and kanskje var mer enn nok, men hun var så nebbete at jeg ikke fikk inn et ord.

Minnie er forresten storfornøyd, da stillingen mellom henne og Dolly nå er lik. (Hvis det da ikke stemmer det med henne og Topp eller var det Tipp)

Men den største bomba kommer her: Det er ingenting i ryktene om Bestemor og Guffen. Alle ryktene var bare villedning. Guffen har endelig kommet ut av skapet - han liker dyr av samme kjønn! Hva kaller man forresten dyr som liker andre dyr, f eks en ku som liker en hund?

Nå skal jeg imeidlertid ta en aldri så lien dusj og klarne toppen litt.

Anna, som lurer på om noen kan låne meg 1 000 000 Disneydollar slik at jeg kan kjøpe Donald fri.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kom meg aldri i den dusjen, jeg- ihertfall ikke enda. Så avhengig har jeg blitt, at jeg lar KG gå foran ting som personlig hygiene ( får ekle bilder i hodet fra Datamessa). Vel, det var det seriøse da. Har lest gjennom noen tråder nå, og ser at noen fortsatt forsvarer seg hissig. Og DET irriterer og frustrerer meg, siden jeg aldri kan få stilt disse til veggs. *klasker til meg selv, og sier at "nå må du komme deg i dusjen, Anna, og slutte med å engasjere deg i fantasipersoners liv og levnet*

Anna

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du bør komme deg til avvenning snarest. Avhengig etter 26 innlegg. ::dobbeltdån::

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde en ufrivillig pause fra KG siden nettforbindelsen sviktet, og fikk derfor ikke sjekket hva statusen var før nå. Må ærlig innrømme at jeg var en smule bekymret over om jeg nok en gang ville havne ut i kulden over det lille innlegget mitt, men det var da høflig og sivilisert utformet og slettes ikke ment som noe angrep.

Hadde i utgangspunktet tenkt at denne dagboka bare skulle være en sånn useriøs greie med små anekdoter om livet i Disneyland, men sånn blir det ikke helt. Det er det som er spennende med alt, livet, tilværelsen; nemlig at -vips - så tar veien en avstikker.

Jeg vil forøvrig ha meg frabedt at det i etterkant kommer beskyldninger om at jeg åpnet denne døra. Minnie irriterer meg. Ja, det gjør hun. Ingen stor hemmelighet der i gården, men jeg synes IKKE at det første forsøket mitt på dagbok var ondsinnet og meget hetsende. Joda, det var en slags parodi på en annen dagbok, men den var da ikke ondsinnet???? Hvis det er definisjonen på å være ondsinnet vil jeg si at enkelte legger lista vel lavt i forhold til andre og svært høy i forhold til seg selv.

Dett var dett om den frøkna. Nå over til hyggeligere ting: Guffen og Onkel Skrue har inngått partnerskap. Ikke noen stor bombe at de begge satt forholdsvis langt inne i nokså solide skap, men at de skulle finne hverandre; ja se det er en bombe av de større.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal snart se på CSI. Etterpå er det Will og Grace.

Jada, vi har TV i Disneyland også. Dette er forøvrig hemmelig. Tv-programmene her er nemlig sterkt sensurerte. Ingen banning, pupper, lår, åpent homofile...etc. Mord og blod får vi derimot se...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå over til hyggeligere ting: Guffen og Onkel Skrue har inngått partnerskap.

:o

Jeg har tidligere - såvidt - klart å holde smella når visse diskusjoner og brukere har tråkket på følelsene mine. Men dette tar kaka, jeg bare få det ut: JØYEMEG!!!

Det er visst forbudt å spekulere her inne, men jeg tillater meg likevel å påstå at Guffen helt klart bare er ute etter pengene...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kom på noe som jeg har lest. I mine yngre dager var jeg en stor "Anne of Green Gables" fan. Anne, Diana, Gilbert, Jane og et par stykker til startet dikterklubb. I den klubben skulle alle skrive en historie hver frem til neste møte, hvor disse ble lest høyt fra. Anne hadde ingen problemer med historiene sine, da hun ikke akkurat manglet fantasi. For Diana var det derimot værre. Hun strevde veldig med å holde styr på alle personene i fortellingene sine. Dette løste hun på følgende måte: " Then Diana puts too many murders into hers. She says most of the time she doesn't know what to do with the people so she kills them off to get rid of them." :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

og snipp, snapp, snute, så var eventyret ute...ikke mitt, da, dumminger.

Sitter her og knasker Doritos og drikker Cranberryjuice. Namnam

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

×
×
  • Opprett ny...