Gjest piaf Skrevet 2. oktober 2005 #81 Del Skrevet 2. oktober 2005 Når det gjelder torskerogn, som jeg ser mange nevner, så varierer det jo også svært mye med tilberedningsmåten. Ihjelpresset, tørr torskerogn på boks kan overhodet ikke sammenlignes med fersk, nykokt og hel rogn (gjerne surret i panna i litt smør også). Regner med det er boksevarianten de fleste har problemer med - og det er urettferdig overfor torsken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saeria Skrevet 2. oktober 2005 #82 Del Skrevet 2. oktober 2005 Skal vi se... Blodpudding Rogn av alle slag Skjell Sopp Får (unntak er pinnekjøtt, fenalår, fårepølse og kinamat med får) Lutefisk Tørrfisk Plukkfisk og sikkert en hel del jeg ikke kommer på...er så kresen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 2. oktober 2005 #83 Del Skrevet 2. oktober 2005 Jeg er tydeligvis blant de få som ELSKER alt av sjømat! Som flere andre har nevnt, man må faktisk smake før man vet om man liker eller ikke liker noe! Dessuten kan smaken forandre seg; derfor er det lurt å prøve igjen og igjen! Eksempler på ting jeg har lært meg til å like (over flere år): sennep, honning og oliven. Det jeg ikke får ned, men jobber fortsatt med er ost, melk (og ting med melkesmak, for eksempel grøt), vilt og fårekjøtt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 2. oktober 2005 #84 Del Skrevet 2. oktober 2005 Blodpudding er bare helt avskylig! Hadde en "traumatisk" opplevelse i matstell for mange år siden, og jeg brekker meg bare jeg tenker på den episoden Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 2. oktober 2005 #85 Del Skrevet 2. oktober 2005 Lutefisk topper lista hos meg. Den konsistensen (uansett om den var "fast"), for ikke å snakke om lukta. Ellers liker jeg ikke hvalkjøtt og innmat. Det meste annet prøver jeg før jeg uttaler meg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 3. oktober 2005 #86 Del Skrevet 3. oktober 2005 Innmat får jeg rett og slett ikke ned, selv om jeg synes stekt lever lukter godt, er det noe med det at det er lever som gjør at jeg ikke klarer å spise det. Frukt i middagsmat liker jeg heller ikke, spesiellt ikke ananas. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bøllefrøet Skrevet 3. oktober 2005 #87 Del Skrevet 3. oktober 2005 Jeg er skikkelig kresen.. Jeg liker ikke fisk eller noe annen sjømat.. Hadde skikkelige dårlige opplevelser med det fra jeg var liten, likte det ikke da heller, men ble tvunget til å spise det (nei, ikke bare smake her i gården, nei ), og takler det fortsatt ikke Hvis jeg er nødt å spise det klarer jeg rett og slett ikke la vær å brekke meg.. Takler heller ikke ting med løk (det syns alle er så rart )! Takler hverken konsistensen eller smaken.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anneli Skrevet 3. oktober 2005 #88 Del Skrevet 3. oktober 2005 Liker det meste jeg ... Det jeg aldri har lært å like er raspeballer/komle, spesielt ille med brunostsaus og sirup! yak!! Er heller ikke så veldig glad i risengrynsgrøt og rømmegrøt - klarer bare å spise det i små mengder før jeg blir kvalm. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Smørblomsten Skrevet 4. oktober 2005 #89 Del Skrevet 4. oktober 2005 Min verste restaurant-opplevelse var i New York! Gikk på en Afghansk restaurant og fikk servert noe av det verste jeg noensinne har smakt (måtte spytte det ut, og DA er det ille for meg!). Hjemmelaget nudler (brede nudler) blandet i en VARM (usj) yoghurt-lignende saus, smakte syrlig og fordervet...Virkelig ille Av middager her hjemme kan jeg nevne: Torskerogn Gilde's Rett i wok'en Green Thai (fårekjøtt) Oste-fondue (ferdig-pakning med flytende ost kjøpt på Meny, gul pakning) Sikkert flere ting, men disse er de verste jeg kan komme på for mitt vedkommende! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 4. oktober 2005 #90 Del Skrevet 4. oktober 2005 Tja.. er ikke så begeistret for: gåselever raspeballer hummer blekksprut (FYSJ! Tror det topper listen min) tomatbønner fiskepudding Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Smilla78 Skrevet 6. oktober 2005 #91 Del Skrevet 6. oktober 2005 (endret) Fårikål Lungemos Lever Pinnekjøtt Endret 5. august 2022 av Smilla78 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå