Skusla Skrevet 17. juni 2003 #21 Del Skrevet 17. juni 2003 Risengrynsgrøt blir jeg kvalm av.. Lever, blodpudding, hvalbiff, smalahove... fysj!!!! :spysmiley: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
starie Skrevet 17. juni 2003 #22 Del Skrevet 17. juni 2003 Risengrynsgrøt, blodpudding og rogn på boks.. USJ! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
starie Skrevet 17. juni 2003 #23 Del Skrevet 17. juni 2003 Klarer heller ikke taco, fajitas eller andre lignende ting fordi jeg var uheldig med omgangsyke en gang i vinter. Bare "tacolukten" er nok til at jeg blir kvalm.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tatum Skrevet 17. juni 2003 #24 Del Skrevet 17. juni 2003 Alt som inneholder innmat vokser i munnen på meg. Spiser heller ikke leverpostei eller pate. Torskerogn, kaviar og reker er også ekkelt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leo Skrevet 17. juni 2003 #25 Del Skrevet 17. juni 2003 To verste er nok begge fra "svigersmiddager": - "Grønn langkål" (i Danmark). Første og eneste gang jeg har forlatt bordet for å gå på toalettet og spytte ut. - Litt fyllesyk i Trøndelag fikk jeg servert en stor porsjon potetball. Det smakte slik jeg forestiller meg at tapetlimklumper smaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sisilie Skrevet 17. juni 2003 #26 Del Skrevet 17. juni 2003 -REKER??? Jaja, smaken er vel som baken da....... (Reker som er sååå godt- skal ha gjester på reker fredag.) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tatum Skrevet 17. juni 2003 #27 Del Skrevet 17. juni 2003 -REKER??? Jaja, smaken er vel som baken da....... (Reker som er sååå godt- skal ha gjester på reker fredag.) Jeg liker egentlig smaken av reker. Det er mere konsistensen som jeg ikke takler. Det at de "knekker" i munnen. Pluss skrellingen, det er ekkelt. Rogn og tarmer. Sier ikke mer .... Kos deg på fredag. Det blir sikkert en suksess. Jeg vet jeg er ganske alene om å ikke spise reker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vega Skrevet 17. juni 2003 #28 Del Skrevet 17. juni 2003 Spiser det meste. Men ikke grøt når jeg er fyllesjuk... Jeg likte faktisk lever og blodpudding da jeg var en pudding selv - men i dag har jeg ikke forutsetning til å uttale meg, fordi jeg ikke har smakt det på så mange år. Har oppdaget at smaken har forandret seg, i alle fall når det gjelder søtsaker. Blodpudding med et tynt lag sukker på - var ikke det snadder da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sisilie Skrevet 17. juni 2003 #29 Del Skrevet 17. juni 2003 - Blodpudding var min "student-mat"...med makaroni,mmm. Når det gjelder reker, så er det vel enten/eller- enten hater man reker eller så elsker man dem. Am I right? (men nå sporet jeg av debatten her, uffda...) *smikk på hånden* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
wondergirl Skrevet 17. juni 2003 #30 Del Skrevet 17. juni 2003 NYREPUDDING!! Æsj! Æsj! Æsj! Var på middag hos noen i England og måtte være høflig og spise. Det lukter ammoniakk (OK, tiss!) og hadde en ufyselig konsistens. Aldri mer!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbær Skrevet 18. juni 2003 #31 Del Skrevet 18. juni 2003 Uh... Ikke fisk! Ingenting som kommer fra hav. Inkl. reker, skjell, hval osv. Blodmat og "innvoller" styrer jeg også unna..(lever..ect.) Jeg kan heller ikke tenke meg til å spise biller, åmer eller snegler og andre ekle småkryp. Noe av det verste jeg vet, er "blodig" mat. MÅ ha biffen gjennomstekt. (gjelder også hamburgere osvosv) Har ingenting med smaken å gjøre, men jeg klarer ikke å spise blod! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kira Skrevet 18. juni 2003 #32 Del Skrevet 18. juni 2003 Lever er vondt! Og fisk har jeg aldri likt ... Jeg har spist katt og hund engang, men det var faktisk ikke så ille, men jeg har spist bedre mat ... (jeg visste ikke at jeg hadde fått det servert.) :oops: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*M* Skrevet 18. juni 2003 #33 Del Skrevet 18. juni 2003 Jeg klarer ikke å svelge lapskaus eller hvit fisk.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sofia Skrevet 18. juni 2003 #34 Del Skrevet 18. juni 2003 Jeg led meg gjennom et halvt dusin (6 stk) østers til forrett når jeg bodde i Paris for mange år siden. DET gjør jeg ikke igjen.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 10na Skrevet 18. juni 2003 #35 Del Skrevet 18. juni 2003 Det desidert værste er for meg Spaghetti Rimini (på boks) Jeg klarer simpelthen ikke smaken og konsistensen. Ellers så styrer jeg unna lever, blodpudding og hvalkjøtt (traumatiske opplevelser i barndommen.....) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ethereal Skrevet 18. juni 2003 #36 Del Skrevet 18. juni 2003 Hos meg troner lutefisk øverst på ekkel-skalaen. Ellers liker jeg ikke hvalkjøt og alle slags innmatprodukter. Og blandaball fra Nordmøre Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleBille Skrevet 18. juni 2003 #37 Del Skrevet 18. juni 2003 Synes all slags innmat er skrekkelig - og lutefisk, og hvalbiff som smaker tran... men det aller verste er Baccalao (tenk å kaste bort så mye god løk/tomat/hvitløk - på noe sånt...) Er heller egentlig ikke så glad i farsemat av noen sort - men det kommer stort sett av konsistensen - ikke av smaken Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 18. juni 2003 #38 Del Skrevet 18. juni 2003 Også reinsdyrkjøtt.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jamie Skrevet 18. juni 2003 #39 Del Skrevet 18. juni 2003 Lever og fiskeboller/ fiskekaker er vel det jeg ikke liker. Og svinesteik! Fysj og fysj :x Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jelly Skrevet 18. juni 2003 #40 Del Skrevet 18. juni 2003 Hadde fire ting jeg ikke likte. Tomater, champignon, søte sauser på middag og fiskekaker. Fikser fortsatt ikke fiskekaker eller søte sauser, men er stolt over å ha overvunnet de andre. hehe. Tingen er at fiskeboller går bra. Og søtpoteter og slikt. Det bare funker ikke med søt saus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå