Gå til innhold

mysans innholdsløse drodling


Gjest gjest1

Anbefalte innlegg

Jeg har som vanlig ikke noe klokt og trøstende å si, men først skal jeg banke aetat for at de er så rigide. Sånn :murvegg: gjør vi med hodet til aetat.

Og så skal du få en :klem: fordi du er så tøff.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Økonomidemonen har slått til igjen...

Jeg har glemt et møte med aetat og må nå gå hele juli uten penger.

Er det mulig?

:grine: Du må ikke gjøre sånne ting! :fy_fy: Skriv ned viktige avtaler og heng lappen på kjøleskapet, eller skaff deg et påminner med høy "pling" på PC'n - eller allerhelst begge deler.

:klem:(kosemose)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

Ja jeg vet, men alt bare tårner seg opp her, jeg så at brevet kom jeg så at det var en dato langt frem i tid og så forla jeg hele brevet og har ikke sett det siden før jeg fikk dette nye brevet i går... så sånn er det. Men det er vel sånn det skal være. Høyere makter er ute etter meg, og måler hvor mye som skal til før jeg faktisk knekker......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var synd. Men finnes det ikke et vennligsinnet menneske på aetat som du kan godsnakke litt med?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

Jeg har sendt dem en mail og fortalt dem at alt står på hodet her og at det er derfor jeg har klart å glemme det møtet... men jeg sa ikke noe om at jeg synes det er rent galskap at man skal betale fjorten tusen i straff for å ha glemt et møte...

Det er vel ikke så veldig unaturlig at det kan bli litt vanskelig å holde hodet over vannet når man plutselig er nede på 62% av inntekten sin, og at man kanskje glemmer en ting eller to i ny og ne...

i dag har jeg omsider fått reinstallert maskinen min, men canal digital har ikke vært grei med meg i helgen, jeg har vært mer av enn på nett, og i dag har det vært helt ekstremt. Jeg har lurt på om det kan ha vært noe med installeringen min som har gjort det, men jeg er på innimellom så jeg vet da søren.. jeg får forte meg å poste nå før jeg plutselig ikke er på lenger.... aaaaargh... jeg ringte supporten deres, men der fikk jeg beskjed om dessverre var det ingen på internettsupport før klokken åtte i morgen. Hurra for god service :ironi:

Nå skal jeg se om jeg kan rote litt rundt i forumet mens nettet fremdeles er samarbeidsvillig... ha en fin søndag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jøss, har du fått skikk på maskinen, omsider? Funker det? (OK, vanskelig å si når Canal Digital ikke er med på notene, kanskje.)

Er ellers enig med deg i at AETAT har en stiv pris på forglemmelser :forvirret: . Kanskje de blir litt mer medgjørlige hvis du går ned og snakker med dem?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest gjest1

Da har jeg vært på jobbintervju. Førsteinntrykket jeg ga av meg selv var nok litt tvilsomt, fordi jeg først trodde jeg ville bli sittende noen minutter, deretter trodde jeg at mannen jeg skulle snakke med kom ut fra en dør foran meg, fordi der hadde resepsjonisten nettopp stukket hodet inn for å si at jeg kom, og jeg trodde i hodet mitt at mannen var forholdsvis blond og ganske skallet.... Så da han kom inn bak meg og hadde sort hår og skjegg så trodde ikke jeg at det var meg han skulle snakke med, så jeg så nok litt teit ut i noen sekunder der ja...

ellers tror jeg nok at resten av intervjuet gikk fint, men han skulle snakke med en dame til rett etter at jeg gikk, og hennes søknad kom inn en halvtimes tid før min.

Nå kan jeg bare håpe at hun har beregnet sommerferie med evt mann og barn og at hun derfor egentlig ikke kan starte før i august, de trenger nemlig egentlig et menneske som kan starte så fort som mulig av opplæringshensyn og jeg har sagt at jeg kan starte i morgen. I annonsen stod det 31.juli, så jeg har et håp akkurat der.

Ellers skulle han ta vare på søknad og CV i tilfelle flere stillinger skulle dukke opp, det er visst ganske vanlig at de på kundesenteret flytter på seg innen konsernet, og er attraktive fordi de kan litt av alt som foregår i hele bedriften. Jeg vil jeg vil jeg vil ha den.... så jeg tror jeg må ta en liten sånn.... visualiseringsstund på akkurat den der.... Da begynner jeg i såfall i jobb akkurat når J kommer hjem på ferie i to uker, men det får bare være. Hun klarer seg fint uten meg til klokken fem på ettermiddagen - hun har jo pc og internett og beskjeftige seg med..

Nå skal jeg ha mat, og så skal jeg støvsuge en smule, det er så mye hår her nå at jeg puster det inn ved hvert åndedrag.

Ha en super dag der ute....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kyrsset aemss fngire.....og grøj dte frotstat.

Søren så vanskelig det er å skrive skikkelig med fingrene krysset..... :frustrert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

Cata, du kan jo vente med å krysse dem til du har skrevet ferdig :ler:

Bettie, ja det håper virkelig jeg også. Jeg VIL ha den jobben.

De har bonusordninger der også, i tillegg til lønn. Vi diskuterte egentlig ikke lønnen annet enn at han sa at de følger tariffen til HK, så jeg kan jo stikke hodet inn der og kikke, av ren nysgjerrighet.

Ellers ringte han i dag morges for å få navn på hun som var min nærmeste overordnede på min siste arbeidsplass. Hun har ferie nå, og jeg lurer jo på om de egentlig har stengt i hele juli da, de pleier jo det, men jeg ga ham navnet til daglig leder, så får vi se hva som kommer ut av det.

Idag da jeg var ute på balkongen og vannet blomstene mine, falt lille Pimsla utfor. Jeg løp ned for å hente henne, jeg bor heldigvis i første etasje. Høy første, men allikevel. Hun tok ikke noe skade, men hun ble jo redd stakkars liten.

Jeg ser hun har litt blod ved munnen, akkurat som faren hennes fikk da han falt ned i fjor sommer. Stakkars pusekatt.

Jeg var inne og tittet litt på sidene til det firmaet jeg ble lovet jobb i over flere måneder, og nå har de ansatt en dame i den stillingen. Jeg forventet jo det selvfølgelig, men det er jo skuffende allikevel, når han aldri var mann nok til å si noe som helst. Tenk at en diger mann på to meter og hundre kilo ikke kan oppføre seg mer redelig enn at han bare stikker hodet i sanden og later som ingen ting. Når han i utgangspunktet SKULLE ha MEG i den jobben. Han presiserte det jo flere ganger at han ville ha meg i den jobben... jeg vet jo hva som har skjedd, selv om jeg aldri fikk høre det - det er den gamle sjefen vår som fikk hetta da jeg skulle jobbe der, fordi han vet at jeg ville passet på innkomne fakturaer som en hauk for å se hva han brukte penger til, og selvfølgelig ønsker han ikke det. Jeg håper bare at hun som er der nå har den funksjonen, og at hun rapporterer og setter spørsmålstegn ved kjøp som ser litt rare ut. Men antakelig er det han som har ansatt henne.

Men de er jo flere partnere som eier bedriften sammen så jeg går ut fra at de har kontroll på fyren. Ellers hadde det for meg vært en skadefryd av klasse om han spiste av kassa og det kom meg for øret. Da skulle jeg sendt en mail med masse latter til den godeste E. "Hva var det vi snakket om i fjor sommer?" hehehe...

Men, nå håper jeg altså å få den jobben i byen da, og jeg får det nok fint der også, selv om sikkert både lønna og bonusen blir mindre enn hos E. Men det er et stort firma, et kjent navn. Og de har aldri sagt opp noen.

Nei, nå er det frokost. Ha en fin dag folkens.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stakkars pusekatt. Det er ikke alltid like greit å vandre på egen labb.

Siden de vil sjekke referanser har du rykket langt fram i køen for aktuelle kandidater til jobb, vet du.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siden de vil sjekke referanser har du rykket langt fram i køen for aktuelle kandidater til jobb, vet du.

Jaaaa!!! *heier på mysan*

:hoppe::tommel::hoppe::tommel::hoppe::tommel::hoppe::tommel::hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

Skal til ny samtale på torsdag hos hun som er avdelingsleder der hvor kundesenteret flytter opp til høsten. Jeg tror kanskje jeg er i boks.

Da kan jeg i neste omgang håpe at de betaler lønn forskuddsvis, slik de gjorde på min forrige arbeidsplass for i såfall er det lønning rundt et hjørne som ikke er så langt unna.

Nå skal jeg straks krype under dyna og klokken er ikke midnatt en gang. Flink hva?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest gjest1

Nettet er stadig like ustabilt hos meg, og i dag morges klokken ti kom tekniker for å se om han kunne finne ut hva som er feil, men han fant ingen ting før han prøvde å ringe inn for å aktivere et modem han hadde med seg. Da fikk han en svarer som kunne fortelle at de jobber i området akkurat nå, og at feilen skulle være utbedret innen klokken 16. Hvilket den ikke er, nå er den 19:03 og her er fremdeles nettet av og på. Men da jobber de i hvert fall med saken da, så da er det ikke annet å gjøre enn og lene seg tilbake og vente.

Nå har jeg vært på Trafikanten.no for å finne ut når jeg må reise i morgen for å rekke møtet klokken halv elleve, og om jeg drar herfra med bussen litt før ni, så er jeg der alt mellom 09.55 og 10.25, avhengig av hvilken av de fem avgangene jeg rekker som går mellom 09.35 og 10.05.

I samme slengen sjekket jeg når jeg må ta bussen herfra om morgenen for eventuelle å være på jobb der oppe klokken 08.00 og da kan jeg ta buss 07.05 så er jeg der 07.55. Det er ikke ille, så da ser jeg det ikke som noe problem å skulle jobbe helt oppe på Karihaugen.

I starten når jeg da jobber i Oslo sentrum må jeg ta buss herfra kl. 07.35, så er det er en halvtime forskjell, men da jeg jobbet i sentrum sist tok jeg en buss som gikk rundt 07.15-20 ett eller annet sted så forskjellen er ikke så ille.

Jeg skal straks gå i skapet og se hva jeg skal ha på meg i morgen, for jeg er så dårlig til sånt på morningen når jeg er trøtt og har dårlig tid.

I dag har jeg forresten trent i tre kvarter, på tom mage. Jeg hadde orket mer, rent fysisk, men jeg ble svimmel... kan jo ikke trene på tom mage, jeg...

Jeg har lyst til å ta en omgang til i kveld, og ser ikke bortifra at jeg gjør det.

Nå ble det:

Antall skritt: 3356

Total tid: 46 min

Kcal: 469

Skritt/min: 60-88

Jeg har bakt brød i dag også, tre deilige, varme, nystekte og duftende brød ligger nå på kjøkkenbenken til avkjøling.

Men NU skal jeg stikke hodet inn i skapet og se hva jeg har av klær som passer til et intervju på en varm sommerdag.

PS: Skal få Yme til å ta noen bilder av pusungene i dag jeg, så dere får se. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

PS: Skal få Yme til å ta noen bilder av pusungene i dag jeg, så dere får se.  :)

Jaaaaa!!!!

Dessuten tror jeg det går "din vei" på møtet i morgen :) .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Pusunger er bare nydelige, nesten uansett.

Skal tenke på deg i morgen og sende positive tanker i retning av jobben. Lykke til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

Jeg tror jeg får jobben men jeg vet jo ikke før jeg mottar den endelige telefonsamtalen da... men det hørtes i dag ut som om hun så meg i den jobben, selv om hun stadig retter det til "ja, hvis det blir deg som får den..."Den hørtes egentlig spikret ut. Så nå MÅ jeg få den, ellers blir jeg jo altfor skuffet!

Da jeg kom hjem sovnet jeg på sofaen og sov i femti minutter - ikke fordi det var et slitsomt møte, men fordi jeg måtte mye tidligere opp enn jeg er vant til :ler:

Jeg var jo oppe før åtte må vite, og det er tidlig når man har kronisk feriemodus.

I tillegg til at man får bonus, får man også ekstra betalt for produkter man selger gjennom kampanjer. Så det kan faktisk bli grei lønn å få med seg der, man jobber som inneselger i tillegg til at man er kundekontakt. Jeg tror nok ikke de ringer ut for å selge, men prøver å selge litt mer når kunden er på tråden, f.eks. kampanjeproduktene, eller som når kunden kjøper en stiftemaskin så spør man om han ikke også trenger stifter til den dersom han ikke spør etter det selv.

Herlighet, jeg er gørtrøtt fremdeles.. må helle innpå litt vann tror jeg, er sikkert helt uttørket. Sånn blir det når man bruker hele tiden på å finne ut hva man skal ha på seg, og sminke seg.

Joda, jeg fant frem det jeg skulle ha på meg i går, men jeg tok det ikke allikevel. Og det burde jeg visst i går, for sånn er det bare. Dagsformen avgjør hva man skal ha på seg.

Ha en fin dag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjesta

Hei mysan!

Jeg har visst ikke vært innom den "nye" boken din enda... Nå var det jammen på tide. :Nikke:

Jeg håper virkelig at du får den jobben i byen! Det hadde du fortjent! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...