Gjest Gjesta Skrevet 25. juli 2006 #141 Skrevet 25. juli 2006 Mannen lagde jammen det middag i går også: gratinert pastaform med ostesaus laget av fetaost som ikke var helt fetaost...
Fakse Skrevet 25. juli 2006 #142 Skrevet 25. juli 2006 Kremet grønnsaksuppe med sprøstekt bacon og maisbrød til.
Fakse Skrevet 25. juli 2006 #143 Skrevet 25. juli 2006 Kremet grønnsaksuppe med sprøstekt bacon og maisbrød til. ← Sorry...feil tråd igjen. Men grønnsaksuppa er helvegetarisk da
salsera Skrevet 26. juli 2006 #144 Skrevet 26. juli 2006 I går hadde vi grønne bønner og poteter i urtesmør, omelett med brokkoli og tomatsalat.
Gjest Solsikke Skrevet 26. juli 2006 #145 Skrevet 26. juli 2006 Det ble enkel indisk mat i dag. Veggie masala (linseblanding fra Santa Maria), med ris og naan brød på siden. Noen som har en god oppskrift på naan brød foressten? Det er på tide at jeg baker mine egne snart!!
Gjest Gjesta Skrevet 26. juli 2006 #146 Skrevet 26. juli 2006 Enkel couscous rett med bønner og soltørkede tomater.
gladidag Skrevet 26. juli 2006 #147 Skrevet 26. juli 2006 Det ble enkel indisk mat i dag. Veggie masala (linseblanding fra Santa Maria), med ris og naan brød på siden. Noen som har en god oppskrift på naan brød foressten? Det er på tide at jeg baker mine egne snart!! ← Eg bakte gode nanbrød igår... 25g gjær 3dl yoghurt 2dl lunken melk 2ss olje 2ts sukker 2ts havsalt hvetemel til passe deig hevet den til dobbel størrelse, veltet den ut på melet bord og delte opp i passe emner(uten å kna) Kjevlet lett ut i passe tykkelse og drysset noen av de m spisskummenfrø. Stekte to-tre i slengen på varm steinplate i ovnen(250grader) i tre-fem minutter.
Gjest Frk Åberg Skrevet 26. juli 2006 #148 Skrevet 26. juli 2006 Blir mye spising på jobben for tiden (derav spennende ting som stekt fiskepudding, laks i blokker, og annen interessant sykehusmat), men forrige gang jeg lagde min egen middag, ble det omelett med rød paprika, vårløk og spinat, med en enkel salat og brød til.
salsera Skrevet 27. juli 2006 #149 Skrevet 27. juli 2006 (endret) I går ble det en innholdsrik pastasalat og i dag skal vi spise noe med maiskolber til. Glemte noe: Jeg har laget disse naan-brødene. Det er en oppskrift fra Arkana: Naan-brød (10 stk) 2,1 dl melk 1 ½ ss sukker 25 g gjær 600 g hvetemel 1 ts salt 2 ts løkfrø 2 ts bakepulver 4 ss olje 2 ½ dl yoghurt Lunk melken til 37 grader. Tilsett halvparten av sukkeret og gjæren. La det stå 20-25 minutter. Ha melet i en bolle. Ha i resten av sukkeret, salt, løkfrø og bakepulver. Bland godt. Ha i olje, yoghurt og melk og bland sammen. Kna i 10-15 minutter, til den er glatt. Hell 1 ts olje i bollen og det samme over deigen. Dekk med et fuktig klede og la heve 1 -1 ½ time. Varm ovnen til 275 grader (grillfunksjon). Del deigen i 10 emner som rulles til en kule og kjevles til en tåreformet leiv ca ½ cm tykk. Legg på stekebrett. Stek 2 min til den blåser opp. Snu og stek ½ minutt til. Oppbevar under fuktig klede eller i aluminiumsfolie til den skal spises. Endret 27. juli 2006 av salsera
Gjest Solsikke Skrevet 27. juli 2006 #150 Skrevet 27. juli 2006 Takk for oppskrift på naan brød! Gleder meg til å prøve de ut!
salsera Skrevet 28. juli 2006 #152 Skrevet 28. juli 2006 I går ble det maiskolber med en salat med tomater, vårløk og røde bønner til.
Gjest Solsikke Skrevet 28. juli 2006 #153 Skrevet 28. juli 2006 (endret) I dag blir det pastaskruer, sånne med tre forskjellige smaker; vanlig, tomat og spinat. Tilbehør blir en lys pastasaus og stekt squash, løk og paprika med pesto. Deilige ciabatta på siden og Endret 29. juli 2006 av Nevdulinien
Gjest Gjesta Skrevet 30. juli 2006 #154 Skrevet 30. juli 2006 I dag serverte jeg filo-puter fylt med potet, løk, mais og ost, med en enkel salat ved siden av og et glass farris.
salsera Skrevet 31. juli 2006 #156 Skrevet 31. juli 2006 Velger å lese det som "sojakjøtt". I går hadde vi fullkornpasta med valnøtter, persille og hvitløk og en tomatsalat ved siden av. I forgårs hadde vi grillet ost sammen med persillesalat (tomater, agurk, paprika og mye persille) og grillet aubergine og squash med litt hvitløksolivenolje.
Fakse Skrevet 31. juli 2006 #157 Skrevet 31. juli 2006 Velger å lese det som "sojakjøtt". ← Sorry, jeg har visst bomma igjen
Gjest Solsikke Skrevet 1. august 2006 #158 Skrevet 1. august 2006 I går hadde vi grønnsakspai med tomatbønner, mais og tomatskiver + stekt løk, squash og champinon.
Wonders Skrevet 1. august 2006 #159 Skrevet 1. august 2006 samma som i går v? Pølse og lompe med potetmos,,,,,nam! Pluss det lager seg selv noe jeg er stor fan av, av og til...
Fakse Skrevet 2. august 2006 #160 Skrevet 2. august 2006 I går hadde vi spinatpai med sopp og mozarella, sandwich med diverse tomat/salat/ost/god majones/egg, samt baguetter med diverse oster. I dag blir det nok rester av spinatpaien.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå