Gå til innhold

Middagstråd - vegetar!


Gjest gjest1

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

I går ble det fullkornpasta med sopp, tørkete tomater, tomater og fetaost.

I dag skal vi bakt potet med urtekesam, salat og muligens linsekaker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

I dag hadde vi baca-what!?, mannens egen oppfinnelse. :ler: Det er en vegetarisk versjon av bacalao, men istedet for fisk, så bruker han dypstekt vegetar-farse i strimler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Klarer ikke helt å bestemme meg. Enten fylte tomater (men hva slags tilbehør :klø: ) eller rissalat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Taco, med moste røde bønner, blandet med finhakket løk og taco-pulver.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

skal ikke ha varmmat idag, tror jeg. men en av yndlingsrettene mine som vi lagde nå nylig er grønnsaksgrateng.

Består av oppkuttede grønnsaker etter fritt valg og hvit saus. Serveres med hvitløksbaguetter.

Må bare si at det er kjempefint at det er lagd en slik tråd- jeg har ofte litt problemer med å finne på noe god vegetarmat!:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag blir det kjøtt og fiskfri middag på meg. ;)

Jeg skal ha bakte poteter og fetafylte tomater. Mannen skal ha fylte champignoner i stedet for tomater.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fredag ble det linsefylte tomater med dillris og salat.

Lørdag hadde vi fullkornpasta med brokkoli og gulrøtter i soppsaus.

I går ble det soppfylte squash.

Og i dag vet jeg ikke ennå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjemmelaget tagliatelle med gorgonzola-saus. Butikken er stengt og vi har lite grønnt i hus, så det blir ikke verdens sunneste middag da...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest *Snart medlem*

I går spiste vi (endelig) vegetarisk moussaka.

Jfr. svarene ovenfor kan jeg fortelle at jeg steikte poteter og auberginer, laget tomatsaus av løk, tomater, paprika, basilikum, rosmarin, salt, pepper og hvitløk, og laget bechamelsaus med muskat og ost.

Det ble veldig vellykket, men neste gang tar jeg litt mindre muskat, og så vil jeg enten inkludere auberginen i tomatsausen, eller droppe enten aubergin eller poteter. Begge deler ble litt overkill.

--

I dag er jeg ikke sikker på hva vi skal ha, enten pasta med tomatsaus eller vegetarisk meksikanergryte med bønner og ris.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går ble det pastasalat (grov speltpasta, pesto rosso, grønne bønner, tomat, paprika, gulrot og agurk) med chili-og maismuffins til.

I dag blir det noe med resten av de grønne bønnene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Gjesta

Vi hadde også en slags pastasalat, med rømmedressing, paprika, squash, rosmarin og frityrstekte farsebiter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest *Snart medlem*
Legger du poteter/auberginer, tomatsaus og hvit saus lagvis som ved lasagne?

Jepp, det var det jeg gjorde :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

I dag har jeg laget mos av potet, søtpotet og gulrot servert sammen med en liten bunt asparges.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjesta

I går serverte mannen veggie-pølser med potetstappe tilsatt chevre, og en finkuttet grønnsaksrøre. Veldig godt! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble ikke tid til skikkelig middag i går, det ble bare de grønne bønnene tilberedt med hvitløk og urter og brød.

Om kvelden fikk jeg bakt potet med persillekesam og salat.

I dag blir det også rask middag: omelett med salat til.

Endret av salsera
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...