Jump to content
Guest gjest1

Middagstråd - vegetar!

Recommended Posts

Guest Gjesta

Mannen laget en enkel grønnsaksomelett i går.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

salsera

I går ble det fullkornpasta med sopp, tørkete tomater, tomater og fetaost.

I dag skal vi bakt potet med urtekesam, salat og muligens linsekaker.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest gjest1

I dag hadde vi baca-what!?, mannens egen oppfinnelse. :ler: Det er en vegetarisk versjon av bacalao, men istedet for fisk, så bruker han dypstekt vegetar-farse i strimler.

Share this post


Link to post
Share on other sites
salsera

Klarer ikke helt å bestemme meg. Enten fylte tomater (men hva slags tilbehør :klø: ) eller rissalat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
MiniMjau

Taco, med moste røde bønner, blandet med finhakket løk og taco-pulver.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Gjesta

Pizza! Med soltørkede tomater og oliven. Yummy!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Knøttet

skal ikke ha varmmat idag, tror jeg. men en av yndlingsrettene mine som vi lagde nå nylig er grønnsaksgrateng.

Består av oppkuttede grønnsaker etter fritt valg og hvit saus. Serveres med hvitløksbaguetter.

Må bare si at det er kjempefint at det er lagd en slik tråd- jeg har ofte litt problemer med å finne på noe god vegetarmat!:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Saeria

I dag blir det kjøtt og fiskfri middag på meg. ;)

Jeg skal ha bakte poteter og fetafylte tomater. Mannen skal ha fylte champignoner i stedet for tomater.

Share this post


Link to post
Share on other sites
salsera

Fredag ble det linsefylte tomater med dillris og salat.

Lørdag hadde vi fullkornpasta med brokkoli og gulrøtter i soppsaus.

I går ble det soppfylte squash.

Og i dag vet jeg ikke ennå.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fakse

Hjemmelaget tagliatelle med gorgonzola-saus. Butikken er stengt og vi har lite grønnt i hus, så det blir ikke verdens sunneste middag da...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest *Snart medlem*

I går spiste vi (endelig) vegetarisk moussaka.

Jfr. svarene ovenfor kan jeg fortelle at jeg steikte poteter og auberginer, laget tomatsaus av løk, tomater, paprika, basilikum, rosmarin, salt, pepper og hvitløk, og laget bechamelsaus med muskat og ost.

Det ble veldig vellykket, men neste gang tar jeg litt mindre muskat, og så vil jeg enten inkludere auberginen i tomatsausen, eller droppe enten aubergin eller poteter. Begge deler ble litt overkill.

--

I dag er jeg ikke sikker på hva vi skal ha, enten pasta med tomatsaus eller vegetarisk meksikanergryte med bønner og ris.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Gjesta

Legger du poteter/auberginer, tomatsaus og hvit saus lagvis som ved lasagne?

Share this post


Link to post
Share on other sites
salsera

I går ble det pastasalat (grov speltpasta, pesto rosso, grønne bønner, tomat, paprika, gulrot og agurk) med chili-og maismuffins til.

I dag blir det noe med resten av de grønne bønnene.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Guest Gjesta

Vi hadde også en slags pastasalat, med rømmedressing, paprika, squash, rosmarin og frityrstekte farsebiter.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fakse

Pannekaker med måsegg. Mulig blåbærsuppe som dessert.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest *Snart medlem*

Salat og stekte poteter.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest *Snart medlem*
Legger du poteter/auberginer, tomatsaus og hvit saus lagvis som ved lasagne?

Jepp, det var det jeg gjorde :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest gjest1

I dag har jeg laget mos av potet, søtpotet og gulrot servert sammen med en liten bunt asparges.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Gjesta

I går serverte mannen veggie-pølser med potetstappe tilsatt chevre, og en finkuttet grønnsaksrøre. Veldig godt! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
salsera

Ble ikke tid til skikkelig middag i går, det ble bare de grønne bønnene tilberedt med hvitløk og urter og brød.

Om kvelden fikk jeg bakt potet med persillekesam og salat.

I dag blir det også rask middag: omelett med salat til.

Edited by salsera

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...