cilipili Skrevet 16. oktober 2011 #2281 Skrevet 16. oktober 2011 I dag bytter jeg ut de vanlige potetene med en blomkål- og potetmos.
Gjest Krizzy Skrevet 17. oktober 2011 #2282 Skrevet 17. oktober 2011 Her jeg vil være med for å se om jeg får noen tips. Spiser mye vegatarmat (men ikke vegitariner, da). I går så spiste vi grønnsakslasagne. Jeg hadde oppi gulerøtter, løk, chilli, hvitløk, tomater og sellerirot. Nam.
Gjest Badabing Skrevet 18. oktober 2011 #2283 Skrevet 18. oktober 2011 I dag blir det pai med feta, spinat og soltørkede tomater. http://trinesmatblogg.no/2011/01/26/spinatpai-med-soltørket-tomat-og-feta/ Denne oppskriften er veldig god! Passer dog ikke for dem som ikke spiser egg eller melkeprodukter..
The Kitten Skrevet 20. oktober 2011 #2284 Skrevet 20. oktober 2011 Jeg spiser dette nå, så strengt tatt er det mer formiddagsmat. Pasta med brokkoli, sukkererter og gul paprika. I saus laget av chevreost og soyamelk. På toppen har jeg peanøtter.
Gjest Badabing Skrevet 21. oktober 2011 #2285 Skrevet 21. oktober 2011 I går hadde vi Dum Aloo. http://www.spicytasty.com/veggie-entrees-sides/dum-aloo/
cilipili Skrevet 22. oktober 2011 #2287 Skrevet 22. oktober 2011 Fylt paprika (grønne linser, puylinser, løk, hvitløk, chili), varm potetsalat med mandelpoteter, chili, ruccola og vårløk, smørdampa brokkolini og sojasjy.
cilipili Skrevet 23. oktober 2011 #2288 Skrevet 23. oktober 2011 Pizza med grov bunn, tomatsaus, quornbiter med tacokrydder, chili, vårløk, paprika, mais og cheddar.
Gjest Badabing Skrevet 24. oktober 2011 #2290 Skrevet 24. oktober 2011 Chana Masala Det tror jeg jammen at jeg vil ha i dag! I går hadde vi taco. Skjell, brune grytebønner stekt i tacokrydder, hjemmelaget guacamole, rømme og masse gode grønnsaker.
Markjordbær Skrevet 24. oktober 2011 #2291 Skrevet 24. oktober 2011 I dag skal vi ha spaghetti med blomkål: http://www.matpaabordet.com/2011/08/spaghetti-med-blomkal.html
Gjest Badabing Skrevet 24. oktober 2011 #2292 Skrevet 24. oktober 2011 Det ble bønnesalat i stedet. 200 g kikerter, 200 g kidneybønner, 200 g grønne linser Div grønnsaker Basilikum Hvitløk og chili Litt olje, hvitvinseddik, sitron Salt og pepper Fersk mozzarella
JollyJolly Skrevet 24. oktober 2011 #2293 Skrevet 24. oktober 2011 Hjemmelaget tomatsuppe med quinoa! Og hvitløksbaguetter! Mmmm
Gjest _Hufsa_ Skrevet 15. november 2011 #2294 Skrevet 15. november 2011 Her ble det chana masala både i går og i dag (rester fra i går)
Gjest _Hufsa_ Skrevet 15. november 2011 #2295 Skrevet 15. november 2011 Oi, har ikke lagt ordentlig merke til denne tråden før nå! Genial. I forigårs spiste vi lenthil dhal etter denne oppskriften: http://www.taste.com.au/recipes/14107/lentil+dhal Veldig god! Hadde selvfølgelig nanbrød, ris og raita ved siden av. I går laget vi Gobi Manchurian og vietnamesiske vårruller med sweet chili og raita ved siden av. Ingen hverdagsmiddag, men veldig godt til lørdagskos! Kan forøvrig anbefale en bok som heter Bønner og linser, tror den er laget av Camilla Jensen (?). Har laget mye god mat fra den boka, og begynner å bli mer bevandret i bønneverdenen. Nå har jeg kjøpt en ny kokebok som simpelthen heter Vegetarmat, skal legge ut her om jeg får til noe bra og spennende fra den. Den kokeboka står på ønskelista mi denne jula
-Fisken- Skrevet 16. november 2011 #2296 Skrevet 16. november 2011 Ovnsbakte grønnsaker (gulrot, champinjong, søtpotet, løk, squash og brokkoli) bakt med cottage cheese. Hummus til.
Gjest Badabing Skrevet 26. november 2011 #2297 Skrevet 26. november 2011 Cilipili: Hvordan mikser du sammen alle råvarene i den nøttesteken du har lagt ut oppskrift til? Litt usikker på hvordan jeg går frem. Bare mikser du alt det tørre, og deretter har du oppi olje, cottage cheese etc?
Gjest _Hufsa_ Skrevet 27. november 2011 #2298 Skrevet 27. november 2011 Cilipili: Hvordan mikser du sammen alle råvarene i den nøttesteken du har lagt ut oppskrift til? Litt usikker på hvordan jeg går frem. Bare mikser du alt det tørre, og deretter har du oppi olje, cottage cheese etc? Nå er ikke jeg Cilipili, men når jeg lager kikert -og nøttestek kjører jeg nøtter, brødsmuler og kikerter i en mikser. Blander så i resten til det blir en deig (steker løken litt på panna før jeg har den i), ruller en pølse som jeg pakker inn i butterdeig. Her er oppskriften på den. Den er himmelsk så anbefaler virkelig å prøve den
Gjest _Hufsa_ Skrevet 27. november 2011 #2299 Skrevet 27. november 2011 I dag ble det risengrynsgrøt med soya - og kokosmelk. Sinnsykt god! Mye bedre enn med kumelk Jeg har aldri vært så glad i grøt før, men nå som jeg brukte soyamelk og kokosmelk istedet for kumelk ble det fantastisk Oppskrift her
Gjest Badabing Skrevet 27. november 2011 #2300 Skrevet 27. november 2011 Takk! Den så også veldig god ut! Kan jeg spørre om det er mulig å lage pølser selv også? Har smakt soyapølsene fra Hälsans Kök eller hva det heter, men synes disse er så tørre. Jeg har egentlig aldri brydd meg om pølser, men kjæresten min ønsker seg det på julaften, samt at vi ønsker noe som er lett å grille når vi drar på skitur og sånn.
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå