Gjest mari kontrari Skrevet 16. mars 2011 #2261 Del Skrevet 16. mars 2011 (endret) "Meksikansk" risrett. Til og med vegansk. (Helt til jeg hadde et lass med ost på toppen av min porsjon...) Hvitløk Chili Hakket løk Gulrot i små biter Blomkål i små buketter (fordi jeg hadde rester som måtte brukes) Paprika i biter Steker opp dette i rapsolje, og tilsetter kokt ris og en boks med bønner, samt avokado i biter. Smaker til med koriander, litt spisskummin, lime eller sitron, salsa eller hakkede tomater avhengig av hva jeg har. Salt, pepper, det som måtte friste fra krydderhyllen... Godt og varmende, og ideelt å lage som restemat. Ekstra godt med revet ost på toppen, og kanskje en klatt rømme eller yoghurt naturell ved siden av for oss som spiser alt. Endret 16. mars 2011 av mari kontrari Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frk. Belle Skrevet 16. mars 2011 #2262 Del Skrevet 16. mars 2011 Daal med tarka hadde vi igår... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cilipili Skrevet 29. mai 2011 #2263 Del Skrevet 29. mai 2011 I går hadde vi hjemmelaga pizza. Dagen før var mannen min og jeg ute og spiste på Mogul India i Stavanger. Her spiser vi nesten alltid det samme. Aloo gobi til meg, tarka daal til ham og hvitløksnaan på deling. Fantastisk! I dag blir det litt sop-i-hop av forskjellige grønnsaker som jeg finner i kjøleskapet. Sannsynligvis blomkålstappe med bønneburgere og wokede grønnsaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cilipili Skrevet 31. mai 2011 #2264 Del Skrevet 31. mai 2011 Sojapølser og urteburgere i dag. Avslutning på skolen til eldstegutt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cilipili Skrevet 12. juni 2011 #2265 Del Skrevet 12. juni 2011 I går laget jeg min egenkomponerte sterke chiligryte med ris, salat og hjemmelaga grove, cheddarrundstykker. Utrolig godt ble den I dag skal vi ha nøttesteik. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 12. juni 2011 #2266 Del Skrevet 12. juni 2011 Sojapølser og urteburgere i dag. Avslutning på skolen til eldstegutt. Jeg leste "sjøpølser" og undret meg litt et øyeblikk der. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sheherasade Skrevet 12. juni 2011 #2267 Del Skrevet 12. juni 2011 Til iPhone brukere: Jeg har funnet noen fantastiske vegetar apps! Den ene heter Vegetarian Recipes og inneholder 3-4000 ulike vegetarretter. Den andre heter Happy Cow, og hvis man skal reise kan man finne ulike vegetarrestauranter i byen man skal til. (Mange som ikke finnes i guidebøker, for eksempel!) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cilipili Skrevet 18. september 2011 #2268 Del Skrevet 18. september 2011 Til iPhone brukere: Jeg har funnet noen fantastiske vegetar apps! Den ene heter Vegetarian Recipes og inneholder 3-4000 ulike vegetarretter. Den andre heter Happy Cow, og hvis man skal reise kan man finne ulike vegetarrestauranter i byen man skal til. (Mange som ikke finnes i guidebøker, for eksempel!) Takk for tips I dag har vi hatt blomkål karbonader, diverse grønnsaker (dampa), poteter og hvit saus. Ganske godt faktisk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 19. september 2011 #2269 Del Skrevet 19. september 2011 I går ble det tortillalefse med bønnestuing, salsa, rømme og grønnsaker. Bønnestuingen: Stekt champinjong, løk, hvitløk, aubergine og squash, med kidneybønner og hjemmelaget tacokrydder. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 19. september 2011 #2270 Del Skrevet 19. september 2011 (endret) Dobbelpost. Endret 19. september 2011 av -Fisken- Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mubba Skrevet 19. september 2011 #2271 Del Skrevet 19. september 2011 Det blir shiratakinudler med hjemmelaget tomatsaus og stekte soyaboller, løk og hvitløk. Nom! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest _Hufsa_ Skrevet 25. september 2011 #2272 Del Skrevet 25. september 2011 I dag ble det pitapizza Smurte hummus med soltørket tomat på 2 pitabrød som "base". Toppet med ost, grønn paprika, ananas og rødløk. Krydret med litt diverse. Veldig godt og utrolig mettende! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cilipili Skrevet 25. september 2011 #2273 Del Skrevet 25. september 2011 I dag ble det pitapizza Smurte hummus med soltørket tomat på 2 pitabrød som "base". Toppet med ost, grønn paprika, ananas og rødløk. Krydret med litt diverse. Veldig godt og utrolig mettende! Det må jeg prøve en gang. Hørtes veldig godt ut! Vi hadde stekte nudler med kål, rødløk, chili, gulrøtter, brokkoli og mais i dag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest _Hufsa_ Skrevet 25. september 2011 #2274 Del Skrevet 25. september 2011 Du burde absolutt prøve det ja. Veldig kjapt og enkelt å lage også Her er oppskrift på hummusen forresten. Den hummusen med soltørket tomat er rett og slett helt fantastisk. Har spist hjemmelagd knekkebrød med denne hummusen + paprika på hver eneste dag i ei uke nå Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cilipili Skrevet 16. oktober 2011 #2275 Del Skrevet 16. oktober 2011 Takk for oppskrift. Den skal prøves I går hadde vi taco og i dag blir det nøttesteik. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cilipili Skrevet 16. oktober 2011 #2276 Del Skrevet 16. oktober 2011 Er veldig glad i den bloggen forresten! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Badabing Skrevet 16. oktober 2011 #2277 Del Skrevet 16. oktober 2011 Oi, har ikke lagt ordentlig merke til denne tråden før nå! Genial. I forigårs spiste vi lenthil dhal etter denne oppskriften: http://www.taste.com.au/recipes/14107/lentil+dhal Veldig god! Hadde selvfølgelig nanbrød, ris og raita ved siden av. I går laget vi Gobi Manchurian og vietnamesiske vårruller med sweet chili og raita ved siden av. Ingen hverdagsmiddag, men veldig godt til lørdagskos! Kan forøvrig anbefale en bok som heter Bønner og linser, tror den er laget av Camilla Jensen (?). Har laget mye god mat fra den boka, og begynner å bli mer bevandret i bønneverdenen. Nå har jeg kjøpt en ny kokebok som simpelthen heter Vegetarmat, skal legge ut her om jeg får til noe bra og spennende fra den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Badabing Skrevet 16. oktober 2011 #2278 Del Skrevet 16. oktober 2011 Jeg har oppskrift på nøttesteik. Kanskje du kan bytte ut nøttene med kikerter? NØTTESTEIK: 1 SS SMØR/ OLJE 1 STOR FINHAKKET LØK 2 SS SETERRØMME 200 GR COTTAGE CHEESE 4 DL GROVHAKKEDE MANDLER/ NØTTER (ER BEST MED VALNØTTER, HASSELNØTTER, MANDLER OG PECANNØTTER) 1 SS SITRONSAFT 150 GR REVET CHEDDAR 2-3 STENGER FINHAKKET STANGSELLERI 3 LETTPISKEDE EGG 1 1/2 TS SENNEP( OM DU VIL) 1 SS BULJONG PULVER SALT ETTER SMAK (OBS! DET ER SALT I BULJONGPULVERET OG) PEPPER STEKES I BRØDFORM MED BAKEPAPIR I. 175*C I CA 45-60 MIN. JEG SKRUR OPP VARMEN OG SETTER PÅ GRILL DE SISTE TI MINUTTENE FOR Å FÅ SKIKKELIG BRUN STEKESKORPE. Denne skal jeg teste ut en av dagene mens jeg forbereder julemiddag! Jeg har aldri laget nøttestek før, så dette kan bli spennende. Dette ser i alle fall veldig godt ut! Tar gjerne i mot tips om tilbehør, andre julemiddager etc også Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 16. oktober 2011 #2279 Del Skrevet 16. oktober 2011 I forigårs spiste vi lenthil dhal etter denne oppskriften: http://www.taste.com.au/recipes/14107/lentil+dhal Veldig god! Hadde selvfølgelig nanbrød, ris og raita ved siden av. Brukte faktisk samme oppskrift da jeg lagde dhal i går Jeg gjorde det enkelt og spiste den med. hjemmelaget chapati. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cilipili Skrevet 16. oktober 2011 #2280 Del Skrevet 16. oktober 2011 Denne skal jeg teste ut en av dagene mens jeg forbereder julemiddag! Jeg har aldri laget nøttestek før, så dette kan bli spennende. Dette ser i alle fall veldig godt ut! Tar gjerne i mot tips om tilbehør, andre julemiddager etc også Den er fantastisk! Jeg spiser resten av den til alt etterpå. Favoritten er som pålegg på brødskive. Tilbehøret vi bruker er hjemmelaget fløte/peppersaus, rosenkål, gulrøtter, brokkoli og blomkål, amadinepoteter med rapsolje, chili, litt gurkemeie, havsalt og nykvernet pepper stekt hele i ovn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå