Gå til innhold

Legge ut våres ukemenyer-tråden


*Heidi*

Anbefalte innlegg

Amputert ukemeny igjen, fremdeles besøk.

I går: Spiste ute

I dag: Biffgryte med hvitløkspotetmos. Suksessterte til dessert.

Søndag: Marokkansk lammetagine med couscous.

Mandag: Cannelloni, salat og nystekte baguetter til.

Tirsdag og onsdag: usikkert

Torsdag: Hjemmelagede panerte fiskekaker med poteter, gulrøtter, erter og tartarsaus.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ukens meny, fra i dag.

Lørdag: Sushi hvis jeg finner nori på safari, eller laks på tradisjonelt vis

Søndag: lammestek med fløtegratinerte poteter og grønne bønner

mandag: wok med glassnudler og grønnsaker og rester av lammesteken

( noe som sikkert er litt optimistisk...)

Tirsdag: hvit fisk med spekeskinke og hvitløkpotetmos og grønne bønner

Onsdag. Urtekylling med potetsalat

Torsdag: Vi tar det vi har suppe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ukesmeny fra og med mandag neste uke;

Mandag: Wok med laks og villris

Tirsdag: Hjemmelaget gryterett med biffkjøtt, poteter

Onsdag: Fullkornslasagne med kyllingkjøttdeig, salat til(og evt. brød)

Torsdag: Hjemmelagde seikaker, hamburgerbrød,salat

Fredag: Pannekaker

Jeg skal også lage trollkrem en dag etter ønske fra mannen, så det må bli en dag jeg ar fri fra jobb og god tid til middagen...

Helgen er ikke bestemt enda....

Endret av Malina
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Søndag: Kyllingsuppe

Mandag: Laks i pitabrød

Tirsdag: Potetsuppe med chiorizo

Onsdag: Kalkunpølse og potetmos

Torsdag: Middag med jobben / carbonara til mannen

Fredag: Noe i forbifarta på en flyplass... / noe fra fryseren til mannen

Lørdag: Fondue (hyttetur)

Søndag: Bacalao

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal også lage trollkrem en dag etter ønske fra mannen, så det må bli en dag jeg ar fri fra jobb og god tid til middagen...

Trollkrem er jo lynkjapp dessert, det har vi ofte nå i tyttebærsesongen.

kanskje jeg skal lage det i dag :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Amputert uke - det betyr mer take away. Huff da...

Mandag: Røkt kolje med glaserte gulrøtter, kokte poteter, purre og eggesmør.

Tirsdag: Middag med jobben. Sushi til mannen.

Onsdag: Kikert- og purresuppe med parmesandryss.

Torsdag: Lammekoteletter med gresk salat og tatziki.

Fredag: Alene hjemme middag. Trolig pasta med tomat- og ricottasaus.

Lørdag: Piafs chevre- og valnøttpai og salat.

Søndag: Rester fra lørdag eller take away.

Og så skal jeg bake hveteboller en av dagene. Lenge siden jeg har bakt. Og det er jo så hyggelig. Ren terapi.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mandag: Pannekarbonade med cheddarost og purre, servert med brød og salat

Tirsdag: Makaroni med stekte pølsebiter og løk, ketshup.

Onsdag: Nachos

Torsdag: Fårikål

Fredag: En dr.oetker pizza antakelig, blir sent.

Lørdag: Fårikålrester

Søndag: Vi var impulsive og spiste ute istedet :)

Søren også, ukesmenyen skjærer seg når mannen plutselig skal jobbe sent... :forvirret:

Endret av Drua
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest_gaja_*

vi bestemmer ikke hvilke dager vi skal ha hva, bare kjøper inn 7 middagsretter og tar det vi føler for.

Denne uka skal vi ha:

Tortellini med carbonarasaus

hjemmelaget pizza

kjøttkaker

hakkebøf

spagetti med kjøttsaus

lys lapskaus

pølsegryte

Litt masse kjøttdeig, og kun kjøtt. Vi må nok ta oss sammen og lage fiskemiddag neste uke :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mandag: Laget middag av det som fantes i kjøleskapet: Pasta med spekeskinke, tomater, fetaost, fersk oregano, lettstekt rødløk, purre og litt parmesan. Faktisk overraskende godt!

I dag: Lammefilet med potetstappe og de grønnsakene som måtte friste i butikken.

Onsdag: Fiskegryte med appelsinsaus, poteter, brokkoli og evt. andre grønnsaker.

Torsdag: Hjemmelagde fiskekaker.

Fredag: Middag med jobben.

Lørdag: Bolognese (hjemmelaget).

Søndag: Raspeball.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Amputert ukemeny igjen. Mamma har nettopp reist, men på mandag kommer svigers og det blir derfor av ulike grunner usikkert hvor og hva vi spiser til middag.

I morgen: Hjemmelagede fiskeboller i hot karrisaus med poteter, gulrøtter og brokkoli.

Fredag: Artisjokker og vinaigrette til forrett, stekt kylling med salviestuffing, potetmos og ovnsbakte rotgrønnsaker til hovedrett, brownies med bringebær og vaniljeis til dessert.

Lørdag: Hjemmelaget calzone (med fyll av bl.a. tomatsaus, spekeskinke og mozzarella) med salat og rømmedressing til.

Søndag: Indisk lammegryte med pilaffris, naanbrød og raita

Endret fredagsmenyen.

Endret av Arkana
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag: hjemmelagd pizza, med ruccula salat og min spesial hvitløksdressiing

Lørdag: greske kjøttboller, med ovsbakte potetbåter.

Søndag: kreps, med hjemmebakt loff og hjemmelagd hvitløkmajones

Mandag: Aaspargesuppe

Tirsdag: Curry, med kylling

Onsdag: pasta med steinsopp og bacon

Torsdag: Pannekaker, med ertesuppe og bacon

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ny meny fra i går. :)

Lørdag: Kremede blåskjell med karri, safran og rotgrønnsaker. Stekt uer- og brosmefilet, ovnsbakte poteter med rosmarin/salvie, grillet asparges, smørdampet blomkål og romesco-saus. Nystekt epleterte (butterdeigsbunn) med hjemmelaget vaniljeis.

Søndag: Fullkornsspaghetti med grillet aubergine, kalamataoliven og middelhavsansjos i sterk tomatsaus + revet parmesan.

Mandag: Asiatisk-inspirert rett med eggenudler, grønnkål, vårløk, asparges og grillet entrecôte skåret i tynne strimler (utsatt fra forrige uke).

Tirsdag: Omelett med bacon, purre, squash og chèvre. Blandet grønn salat med tomater.

Onsdag: Lettsaltet torsk med rødbeter, bacon og kapers - en oppskrift fra Andreas Viestad. Tilbehør blir potet/sellerimos.

Torsdag: Hjemmelagde fiskekaker, kokte poteter og kålrabistappe.

Fredag: Vi tester ut Prinsessen på ertens squashsuppe med chèvre og pinjekjerner. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Mandag: Pasta Bolognese

Tirsdag: Omelett

Onsdag: Kyllingwok med div grønnsaker, sesam sesam saus og ris

Torsdag: Kjøttkaker, poteter, brun saus og surkål

Fredag: Kylling Carbonara

Lørdag: Foliebakt laks med sjalottløk, gulrot og squash, kokte poteter, rømme, sitron. Sjokolademousse til dessert.

Søndag: Bedt på middag i siste liten ;)

Endret av Drua
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mandag: Resten av bolognesen fra lørdagen (med ny pasta, selvsagt).

Tirsdag: Indisk kyllinggryte (en hjemmesnekret versjon av Murgh Makhani, med kardemomme-masala i stedet for vanlig garam masala)

Onsdag: Fiskegryte med appelsinsaus (flyttet fra forrige uke)

Torsdag: Grønnsakssuppe med pasta og bønner.

Fredag: Ikke bestemt.

Lørdag: Risotto med røkelaks og erter.

Søndag: Kveite med baconlinser.

Endret av Nilma
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mandag: Linsesuppe med chorizopølse og kokt egg

Tirsdag: Spiser på Bocata på vei til Gardermoen - jobbmøte i Helsinki onsdag

Onsdag: Fersk pasta med tomat- og ricottasaus

Torsdag: Hjemmelagde kyllingfrikadeller med potetmos og wokstekte grønnsaker

Fredag: Spise ute - sushi???

Lørdag: På middag hos en venninne

Søndag: Middag hos mamma og pappa - tror jeg får fersk suppe og kjøtt med løksaus. Nam.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Har grublet litt på menyen denne uken - vi har vært "flinke" og spist opp grønnsakene våre litt raskt, og får ikke nye før mot slutten av uken (abonnement). Så det kan bli litt omstokking og endringer de siste dagene.

I dag: Lammeburgere med brød, salat, tomat, rødløk, rømmedressing og ovnsbakte potetbåter.

Søndag: Jambalaya med villris/brun basmati, div. grønnsaker, kylling, bacon og reker.

Mandag: Kremet purésuppe av blomkål og brokkoli, smaksatt med løk, hvitløk, muskat og parmesan, tror jeg. Og kanskje litt bacon i, eller vi tar den vegetarisk.

Tirsdag: Fullkornsspaghetti med kylling, chili, friske tomater, kapers, oliven, bladpersille og parmesan.

Onsdag: Kremet, tomatbasert fiskegryte med div. grønnsaker (=siste rest!) og villris/brun basmatiris.

Torsdag: Stekt hvit fisk, sitronbåter, ertepuré med ramsløk og ovnsbakte potetbåter.

Fredag: Si det. Kanskje bacalao og rødvin? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjæresten har lagd meny denne uka, så jeg vet hva som er hovedtrekkene i menyen men ikke detaljene angående tilbehør og slikt.

I dag: kylling og chorizo paella

søndag: Fårikål

mandag: Fårikålrester

Tirsdag: aspargesuppe

Lengre perspektiv enn dette har jeg ikke på denne ukas meny.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går: Stekt sitron/hvitløkskylling, ovnsbakt potetmos med smuldretopping og råstekte grønnsaker.

I dag: Marinerte, hotte kyllingvinger, bakt potet med mais, rødløk, rømme og kryddersmør og salat og dressing til.

Søndag: Lasagne, salat, dressing og baguetter med smør til. Kroningskake med vispet krem til dessert.

Mandag: Güvec (tyrkisk lammegryte) med ris

Tirsdag: Hjemmelaget fiskegrateng

Onsdag: Hjemmelaget urtesnitzel (av svinekjøtt) med pasta og kremet purresaus.

Torsdag: Pytt-i-panne med rødbeter, speilegg og grove rundstykker til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nok en uke der enten jeg eller mannen er på jobbreise. Kjedelige greier....

Mandag: Avocadosuppe og blinis. Servert med rømme, lodderogn og rødløk. Blinisene er rester fra mannens middag med gutta på lørdag.

Tirsdag: Hjemme alene - take away sushi (som vanlig).

Onsdag: Tortilla wraps med grillet kylling, avocado- mango- og papayarelish, salat, rømme og chilli/hvitløksaus. Myyyye koriander.

Torsdag: Buljongkokt indrefilet av svin med gremolata, blomkålpuré og dampede grønnsaker.

Fredag: Lammefrikassé.

Lørdag og søndag: Mulig det blir hyttetur. Lar middagene stå åpne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...