Gå til innhold

Livs liv som mamma


liv

Anbefalte innlegg

Oj, det var stor forskjell på magen din ja. Gøy når man ser hvordan den vokser. Jeg var ikke flink til å ta magebilder og angrer litt på det nå. Får huske det til neste gang ;)

Guttenavn er kjempevanskelig. Vi hadde liksom lista med jentenavn klar, men ikke et eneste guttenavn :klaske:

William er kjempefint da. Kjenner en William Aleksander og det synes jeg er en god kombinasjon. Amalie er også nydelig. Men du har rett i at kanskje Amalia passer bedre til en e - ending i mellomnavnet? :klø:

Lykke til uansett hva dere kommer fram til.

Og god helg.

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja guttenavn er vanskelig. Navnet Alexander er opptatt to steder i veldig nær familie så det blir nok ikke brukt, men det er et veldig fint navn!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Linn3c!

Har sovet godt i natt, ikke vært oppe for å tisse eller noe :)

Mannen sover enda, umulig å få liv i han før tolv-ett tiden i helgene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er seriøst umulig å få liv i han, kan vekke han ørti ganger men han sover like godt 20 sec etterpå. Sover over alt av vekke-klokker og det som er. (Kan han noe med at han har snudd døgnet litt da, han er jo sykemeldt og må ikke opp så tidlig som oss andre så han sitter våken til to-tre om natten og står opp i 11 tiden på dagen. I helgen blir det litt lenger, sist helg fikk jeg han ikke ut av sengen før to!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Feber, vont i halsen og veldig vont i hodet! Tror jeg tar en panodil og legger meg igjen. Liker ikke ta smertestillende men nå har jeg vridd meg i sengen i 2 timer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God bedring, Liv.

Mannen min sover også den halve helg bort (sammen med barna), men jeg storkoser meg i det stille huset, tusler rundt i pysjamas, drikker kaffe og virrer litt på KG.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Trille! Så det er ingen håp for forbedring av søvnvanene? ;)

Fortsatt veldig veldig vont i hodet,feber og tett nese. Tar en ny tablett nå..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

seks timer siden jeg tok hodepinetablett sist. Merker det er på tide med en til nå. Liker ikke ta tabletter men de sier jo at de ikke skal ha innvirkning på fosteret. Og så er det greit å få ned feberen også..

Prøvde å spise litt rundt tre, men halv fire kom alt opp igjen så i teorien så har jeg ikke spist i dag. Og det er jo ikke bra. Har ikke lyst på brød.. Har bare makrell i tomat, ost og leverpostei som pålegg og ingen ting frister. Men jeg får vel prøve å få inn en skive med leverpostei. Og tygge godt.. For det gjorde jeg tydligvis ikke med pastaen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

[1] Category widget

Ahh, jeg har lyst på hjemmelagde kjøttkaker. Det er det uber-lenge siden jeg har laget så jeg slo påå i familiens store kokebok (den rødrutete) og der stod det at jeg skulle ha brunost i. Og det blir feil.. Så da ringte jeg mamma og fikk oppskrift av henne istede. Så om jeg orker å gå på butikken, dvs. jeg må gå til legen for å få skrevet på prøvesvarene fra blodprøvene, og butikken er nærmeste nabo da. Så det burde ordne seg med kjøttkaker i brun saus her i dag! Namis ;) Tror jeg skal lage dobbel posjon og fryse ned...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...