Gå til innhold

Hvordan vil du ha biffen din?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Hvorfor det? Jeg liker ikke rå biff eller noe hint av blod inni den! Jeg blir direkte kvalm, men jeg personlig liker biff og fløtegratinerte poteter om biffen er gjennomstekt. Det er jo min preferanse. Bedre det enn å sitte å være kvalm over middags bordet fordi jeg ikke liker å spise blod. Teit av deg å si jeg burde «:droppe» biffen. JEG liker den gjennomstekt. Og det gjelder all slags type kjøtt. 
 

ts

Anonymkode: 8be52...0de

Da er du nettopp en av dem jeg refererte til, som burde holde deg til Egon og Big Horn, noe jeg antar du gjør. Eventuelt sitte hjemme i din egen stue og tygge på den seige, tørre Nordfjord-biffen av skosåle-konsistens. Fløtegratinerte pottiter i ferdigversjon fra Hoff, regner jeg med?

På en ordentlig, velrenommert restaurant med førsteklasses kjøttvare har du i hvert fall ingenting å gjøre. 

Anonymkode: 8a070...12c

  • Liker 15
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

28 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Da er du nettopp en av dem jeg refererte til, som burde holde deg til Egon og Big Horn, noe jeg antar du gjør. Eventuelt sitte hjemme i din egen stue og tygge på den seige, tørre Nordfjord-biffen av skosåle-konsistens. Fløtegratinerte pottiter i ferdigversjon fra Hoff, regner jeg med?

På en ordentlig, velrenommert restaurant med førsteklasses kjøttvare har du i hvert fall ingenting å gjøre. 

Anonymkode: 8a070...12c

Så frekk du er!

Anonymkode: 047f0...c56

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Villfisker
33 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Da er du nettopp en av dem jeg refererte til, som burde holde deg til Egon og Big Horn, noe jeg antar du gjør. Eventuelt sitte hjemme i din egen stue og tygge på den seige, tørre Nordfjord-biffen av skosåle-konsistens. Fløtegratinerte pottiter i ferdigversjon fra Hoff, regner jeg med?

På en ordentlig, velrenommert restaurant med førsteklasses kjøttvare har du i hvert fall ingenting å gjøre. 

Anonymkode: 8a070...12c

Biff blir ikke ekkel skosåle. Bare svinekjøtt som blir det ;) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Villfisker
3 timer siden, SoWhat? skrev:

Takler heller ikke blodig kjøtt. Men det sies at gjennomstekt biff er en skam å lage/bestille. Men det får være. 

 

Det driter i hvert fall jeg i. Jeg lager/kjøper den som jeg vil ha den. Det er jeg som skal spise den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis man vil ha gjennomstekt kjøtt finnes det mye annet man heller kan gå for en biff. Det blir for dumt å ødelegge noe av de dyreste råvarene som finnes. Når det er sagt skal det mye til for at et tradisjonelt biff-måltid for min del ikke er dørgende kjedelig uansett hvordan det er tilberedt. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjennomstekt, med skorpe. Må ikke være spor av blod eller råhet, da spiser jeg ikke. 

Anonymkode: 3f4c8...00a

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Medium/medium rare

Nam!

Anonymkode: 6f4aa...75b

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, AnonymBruker skrev:

Er det noen andre enn meg som ikke takler blodig biff? Eller type noe med blodig kjøtt i seg selv? Må alltid ha min very very well done 🤣

Anonymkode: 8be52...0de

Frossen. Og så kapper jeg den i tynne, tynne skiver. Og så sokker jeg den kort på veldig høy varme, eller slipper den oppi suppeboller når den står på bordet. 
 

Å kaste bort godt biffkjøtt på å steke uelegant fete stykker er helt utenkelig, med eller uten rosa inni.

Anonymkode: e9126...a04

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rå, eller rare, avhengig av land jeg spiser den i. Vet ikke hva det heter på fransk.

Jeg har ikke våget meg på biff tartar ennå, men jeg digger iallfall kapers.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

49 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Da er du nettopp en av dem jeg refererte til, som burde holde deg til Egon og Big Horn, noe jeg antar du gjør. Eventuelt sitte hjemme i din egen stue og tygge på den seige, tørre Nordfjord-biffen av skosåle-konsistens. Fløtegratinerte pottiter i ferdigversjon fra Hoff, regner jeg med?

På en ordentlig, velrenommert restaurant med førsteklasses kjøttvare har du i hvert fall ingenting å gjøre. 

Anonymkode: 8a070...12c

😅 du får holde deg til din favorittbistro i Paris. Makan til nebbethet. Lek snobb du...

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

35 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Da er du nettopp en av dem jeg refererte til, som burde holde deg til Egon og Big Horn, noe jeg antar du gjør. Eventuelt sitte hjemme i din egen stue og tygge på den seige, tørre Nordfjord-biffen av skosåle-konsistens. Fløtegratinerte pottiter i ferdigversjon fra Hoff, regner jeg med?

På en ordentlig, velrenommert restaurant med førsteklasses kjøttvare har du i hvert fall ingenting å gjøre. 

Anonymkode: 8a070...12c

:skratte:

Det er jo selvsagt bare tull! Førsteklasses snobberi, og utrolig klein holdning.   Liker man "biffen" godt stekt, så gjør man det, og et serveringsted med "respekt for sitt rykte" serverer og tilbereder selvsagt rettene sine slik kunden ønsker det. 

Personlig liker jeg det alle meste av storfe  "rÅsa". Så da kommer det litt an hvilket stykke man lager/bestiller... Alt fra rare til medium...

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 minutter siden, Villfisker skrev:

Det driter i hvert fall jeg i. Jeg lager/kjøper den som jeg vil ha den. Det er jeg som skal spise den.

Liker den gjennomstekt selv. Visste bare at noen leker "har peiling på" her. Så skrev det like godt. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Noe som er mer "irriterende" enn de som liker biffen godt gjennomstekt er de som har fått en åpenbaring om at det eneste rette er å spise den mer rå, og at de blir selvutnevnte michelin kokk av å bare måtte nevne det hver gang de har mulighet... Det er så lite originalt og noe "alle" skal mene.

For ordens skyld så liker jeg biff medium, an det skal være rosa inni og saftig. Likte det "well done" selv før for jeg syntes "blodet" var ekkelt, men det er ikke blod, men proteiner. At andre liker den godt stekt og synes det er bedre slik er en smakssans 😅

Anonymkode: 8a742...7e4

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Villfisker
6 minutter siden, SoWhat? skrev:

Liker den gjennomstekt selv. Visste bare at noen leker "har peiling på" her. Så skrev det like godt. 

Fikk med meg det også. Kunne sikkert formulert meg litt bedre. ;) 

Heldigvis kan ingen bestemme hvordan biffene våre skal tilberedes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

59 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Så frekk du er!

Anonymkode: 047f0...c56

Frekt, men sant. Ærlighet kan svi noen ganger. 😅

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

40 minutter siden, Zenobia skrev:

Rå, eller rare, avhengig av land jeg spiser den i. Vet ikke hva det heter på fransk.

Jeg har ikke våget meg på biff tartar ennå, men jeg digger iallfall kapers.

Biff tartar er kjempegodt. Anbefales! 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er enig med han kompisen som ble nevnt. Den skal kun ha sluttet å raute. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Medium well, dvs rosa inni.  Klarer ikke konsistensen på hverken rått kjøtt eller rå fisk.  Tror nesten jeg hadde sultet enn å spist rått kjøtt. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...