AnonymBruker Skrevet 24. mai 2020 #1 Skrevet 24. mai 2020 Er det noen andre enn meg som ikke takler blodig biff? Eller type noe med blodig kjøtt i seg selv? Må alltid ha min very very well done 🤣 Anonymkode: 8be52...0de 2
SoWhat? Skrevet 24. mai 2020 #3 Skrevet 24. mai 2020 Takler heller ikke blodig kjøtt. Men det sies at gjennomstekt biff er en skam å lage/bestille. Men det får være. 3
Hoppetaujenta Skrevet 24. mai 2020 #5 Skrevet 24. mai 2020 Godt gjennomstekt med god skorpe her takk! #hjelperikkehvaekspertisensieraltså 1
Gjest Blondie65 Skrevet 24. mai 2020 #6 Skrevet 24. mai 2020 Medium minus - orker ikke tyggegummi kjøtt.
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2020 #8 Skrevet 24. mai 2020 Medium-raw. Er også veldig glad i tartar. All smak forsvinner av indrefilet om den er grå tvers igjennom. Anonymkode: 7aaae...526 14
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2020 #9 Skrevet 24. mai 2020 Som en kompis sa: biffen er nok steikt når den har slutta å raute og ikke forsyner seg av salaten. Med andre ord rå. Anonymkode: 1a453...2ca 10
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2020 #10 Skrevet 24. mai 2020 Så rå som mulig inni, godt stekt (kjapt, på høy temperatur) på utsiden Anonymkode: 5de57...a39 7
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2020 #11 Skrevet 24. mai 2020 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Så rå som mulig inni, godt stekt (kjapt, på høy temperatur) på utsiden Anonymkode: 5de57...a39 Hvordan kan du like smaken av blod? Hehe Anonymkode: 8be52...0de 1
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2020 #12 Skrevet 24. mai 2020 Medium raw - medium. Gleder meg til å være ferdig med graviditeten, ihjel stekt biff er ikke godt! Anonymkode: 858b8...b56 5
Ullvott Skrevet 24. mai 2020 #14 Skrevet 24. mai 2020 Medium. Og heller nærmere well done enn rare, men det må være noe rosa der. Helgrå biff tvers igjennom er å ødelegge kjøttet. 4
Million Skrevet 24. mai 2020 #15 Skrevet 24. mai 2020 Medium rå. Jeg liker en biff som er minst rosa, kanskje litt rød i midten. Gjennomstekt, grå biff orker jeg ikke. 1
Sessan_ Skrevet 24. mai 2020 #16 Skrevet 24. mai 2020 (endret) Medium-rare. Jeg elsker biff og bestiller det gjerne på restaurant. Men har aldri forstått hvorfor folk kaster bort pengene sine på å bestille ihjelstekt biff. Da finnes det andre retter jeg heller hadde brukt pengene mine på. Endret 24. mai 2020 av Sessan_ 7
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2020 #17 Skrevet 24. mai 2020 Medium-rare eller rare. Det skal være skikkelig rosa og digg!😍 Anonymkode: 826a3...4cb 4
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2020 #18 Skrevet 24. mai 2020 Medium rare. Ikke lilla! Anonymkode: 49978...97b
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2020 #19 Skrevet 24. mai 2020 En god restaurant med respekt for sitt rykte kommer ikke til å servere deg en gjennomstekt biff. Hadde fått blankt nei av servitøren om jeg forsøkte å bestille noe "well done" på min favorittbistro i Paris. Den slags maltraktering av prima kjøtt driver de ikke med. Takler du ikke at noe har saft, smak og antydning til rødt i midten så bør du vurdere å droppe hele biffen. Eller holde deg til Egon, Big Horn og lignende. Anonymkode: 8a070...12c 10
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2020 #20 Skrevet 24. mai 2020 10 minutter siden, AnonymBruker skrev: En god restaurant med respekt for sitt rykte kommer ikke til å servere deg en gjennomstekt biff. Hadde fått blankt nei av servitøren om jeg forsøkte å bestille noe "well done" på min favorittbistro i Paris. Den slags maltraktering av prima kjøtt driver de ikke med. Takler du ikke at noe har saft, smak og antydning til rødt i midten så bør du vurdere å droppe hele biffen. Eller holde deg til Egon, Big Horn og lignende. Anonymkode: 8a070...12c Hvorfor det? Jeg liker ikke rå biff eller noe hint av blod inni den! Jeg blir direkte kvalm, men jeg personlig liker biff og fløtegratinerte poteter om biffen er gjennomstekt. Det er jo min preferanse. Bedre det enn å sitte å være kvalm over middags bordet fordi jeg ikke liker å spise blod. Teit av deg å si jeg burde «:droppe» biffen. JEG liker den gjennomstekt. Og det gjelder all slags type kjøtt. ts Anonymkode: 8be52...0de 6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå