blåtimen Skrevet 20. juli 2019 #421 Del Skrevet 20. juli 2019 Hvit pizza; oatly imat fraiche med næringsgjær, hvitløkssalt, buljong, tørket oregano og fersk dill. Potet i syltynne skiver, gule løkringer, stekt sopp og litt "kylling" fra Tzay. Toppet med pinjekjerner. Nyydelig 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inwe Skrevet 21. juli 2019 #422 Del Skrevet 21. juli 2019 I dag blir det sommerruller med tofu, mango, avokado, agurk, vårløk og koriander servert med en spicy peanøttdip. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2019 #423 Del Skrevet 21. juli 2019 Gresskarsuppe Anonymkode: 6426f...5bc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2019 #424 Del Skrevet 21. juli 2019 På 13.7.2019 den 9.11, AnonymBruker skrev: Etterspørselen er der i Norge,men det er flere produsenter som ikke tør å satse. Eks har Grandiosa fått spørsmål i noen år om de kunne lansere en vegansk pizza,men svaret var nei det finnes ikke marked for det. Men i 2018 slapp folkets en veganpizza og dette var resultatet. https://www.nettavisen.no/na24/veganpizza-revet-vekk-fra-hyllene-pa-rekordtid/3423422847.html Anonymkode: 52ffe...7de Men hvordan har salget vært i etterkant? Jeg skjønner at denne type nye produkter kan være populært i starten. Det sammen med Oomph, veggisburger, tofu etc. Hvordan er egentlig markedet for det i Norge? Jeg syns det er bra at det blir mer og mer vegetarisk og veganske alternativ, men er det ikke er marked for det så skjønner jeg at det ikke satses så mye på det heller. For min del liker jeg best hjemmelaget vegansk mat, og inne ferdige frossenprodukter. Men det er jo så klart veldig greit i farten. Anonymkode: a6cc7...301 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2019 #425 Del Skrevet 21. juli 2019 Tofubolognese fra Green Bonanza i dag! Den er så usannsynlig digg 🤩 Anonymkode: 859eb...b6c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2019 #426 Del Skrevet 21. juli 2019 13 timer siden, AnonymBruker skrev: Men hvordan har salget vært i etterkant? Jeg skjønner at denne type nye produkter kan være populært i starten. Det sammen med Oomph, veggisburger, tofu etc. Hvordan er egentlig markedet for det i Norge? Jeg syns det er bra at det blir mer og mer vegetarisk og veganske alternativ, men er det ikke er marked for det så skjønner jeg at det ikke satses så mye på det heller. For min del liker jeg best hjemmelaget vegansk mat, og inne ferdige frossenprodukter. Men det er jo så klart veldig greit i farten. Anonymkode: a6cc7...301 https://www.tv2.no/a/9941180/ https://www.nettavisen.no/na24/kraftig-okning-i-vegetar-salget/3423545649.html https://www.smaalenene.no/indre-ostfold/butikker/rema-1000/stor-okning-i-salg-av-vegetarprodukter/s/5-38-683420 Anonymkode: 52ffe...7de 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2019 #427 Del Skrevet 21. juli 2019 På 20.7.2019 den 18.54, blåtimen skrev: Hvit pizza; oatly imat fraiche med næringsgjær, hvitløkssalt, buljong, tørket oregano og fersk dill. Potet i syltynne skiver, gule løkringer, stekt sopp og litt "kylling" fra Tzay. Toppet med pinjekjerner. Nyydelig Her ble det også hvit potetpizza,men med karamellisert rødløk og kantareller Anonymkode: 52ffe...7de 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2019 #428 Del Skrevet 22. juli 2019 Pizza i dag også. Måtte gå raskt så ble No Cheese Houmous Pizza fra Iceland. Var faktisk stygg digg og uten tvil en av de bedre frossenpizzaene jeg har smakt Anonymkode: 52ffe...7de 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 22. juli 2019 #429 Del Skrevet 22. juli 2019 On 7/19/2019 at 11:38 PM, AnonymBruker said: Her ble det favorittretten i dag, sopp bourguignon med potetmos. Klarer endelig å stave det også 😅 Anonymkode: 859eb...b6c Det hørtes skikkelig godt ut! Finnes det en oppskrift, eller bytter du rett og slett ut kjøttet? Jeg er ikke så god på å lage rene vegetarmiddager, men jeg er god på å drøye kjøttdeig med sopp, sånn type 100 gr kjøttdeig og 250 gram sopp. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Heisann1234 Skrevet 22. juli 2019 #430 Del Skrevet 22. juli 2019 6 minutter siden, Brunhilde skrev: Det hørtes skikkelig godt ut! Finnes det en oppskrift, eller bytter du rett og slett ut kjøttet? Jeg er ikke så god på å lage rene vegetarmiddager, men jeg er god på å drøye kjøttdeig med sopp, sånn type 100 gr kjøttdeig og 250 gram sopp. Jeg har brukt denne: https://hannelene.no/soppgryte-fra-en-skikkelig-digg-kokebok/ veldig godt 😊 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 22. juli 2019 #431 Del Skrevet 22. juli 2019 Just now, Heisann1234 said: Jeg har brukt denne: https://hannelene.no/soppgryte-fra-en-skikkelig-digg-kokebok/ veldig godt 😊 Takk! Lagt til i favoritter og skal definitivt testes! 😄 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2019 #432 Del Skrevet 23. juli 2019 12 timer siden, Brunhilde skrev: Det hørtes skikkelig godt ut! Finnes det en oppskrift, eller bytter du rett og slett ut kjøttet? Jeg er ikke så god på å lage rene vegetarmiddager, men jeg er god på å drøye kjøttdeig med sopp, sånn type 100 gr kjøttdeig og 250 gram sopp. Meg som postet over her Jeg bruker Green Bonanza sin oppskrift. Vil anbefale å prøve den, den er helt utrolig god! Anonymkode: 859eb...b6c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
blåtimen Skrevet 23. juli 2019 #433 Del Skrevet 23. juli 2019 Fullkornsmakaroni med hvit ostesaus fra veganmisjonen, sprøstekte kikerter med paprikapulver og hvitløkssalt og stekt sopp. Sånn ca det beste jeg vet i hele verden. 😛 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2019 #434 Del Skrevet 23. juli 2019 Grilla nykål og vegansk halloumi Anonymkode: 52ffe...7de 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2019 #435 Del Skrevet 25. juli 2019 I dag har jeg invitert til vegansk grillselskap og skal servere. coop sine burgere pølser fra IKEA Grønnsaksspyd vegansk hallolumi Tilbehør blir: Coop sin potetsalat,hjemmelagd coleslaw,hjemmelagd sylta løk,små saltbakte poteter,guacamole,hummus og grønn salat Anonymkode: 52ffe...7de 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
deedee_ Skrevet 25. juli 2019 #436 Del Skrevet 25. juli 2019 Igår ble det penne pasta med rødløk, brokkoli og blomkål i en saus av grønn pesto, matfløte og næringsgjær. Enkelt og greit! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inwe Skrevet 25. juli 2019 #437 Del Skrevet 25. juli 2019 I dag blir det kremet daal Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
blåtimen Skrevet 25. juli 2019 #438 Del Skrevet 25. juli 2019 Dag tre med pasta og ostesaus. Variert kosthold osv. 😛 Sånn blir det når man lager middag for én. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FantasDick Skrevet 25. juli 2019 #439 Del Skrevet 25. juli 2019 Ikke laget selv, men blir enkelt med en deilig hummus-kubbe fra Persilleriet. Lefse smurt med hummus, fylt med kål, crispisalat , vinaigrette, kålaffel, chilisaus og solsikkefrø. ❤️ 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jadzia Skrevet 26. juli 2019 #440 Del Skrevet 26. juli 2019 Pizza. Lagde en glutenfri bunn (cøliaki i familien), hadde på masse grønnsaker og pizzakrydder, og violife ost på toppen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå