Gå til innhold

Facebookgruppen "Mat fra bunnen"


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

1 time siden, AnonymBruker skrev:

Ikke noe å le av. Alle vet at i det sekundet man oppgir sitt yrke, så detter det konsulentkroner inn på konto. At noen sier at de er kokk og derfor vet at gjær i Hevefrie Tebriks er tøvete, betyr ikke at gjær er tøvete men at kokken vil tjene seg lumske kokkekroner på vår bekostning. Det er jaggu godt T passer på oss og lommebøkene våre mot sånne onde kokker. 

Anonymkode: d0d34...47d

Ja, for T har ingen uærlige hensikter med å pushe bloggen sin som hun tjener penger på? 

Sier hun det noen gang forresten? At hun tjener penger på å pushe bloggen slik at folk klikker seg inn? 

Anonymkode: 98c44...ad0

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

1 time siden, AnonymBruker skrev:

Ja, for T har ingen uærlige hensikter med å pushe bloggen sin som hun tjener penger på? 

Sier hun det noen gang forresten? At hun tjener penger på å pushe bloggen slik at folk klikker seg inn? 

Anonymkode: 98c44...ad0

Noen har nevnt dette , og da kommer fansen inn. 'Hun fortjener hver krone fordi hun jobber så hardt for oss' Blablabla...De tenker ærlig talt at Gudinna gjør dette av godhet👏👏👏

Hva med admins som arbeider hardt for 0 kr tenker jeg.

  • Liker 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er så mye dummeste svar inne på gruppen fra adminis at det grenser til det latterlige.

Hadde de vist hvor mange kokker det er der inne, så hadde de blitt skremt. Ser også en matjournalist er medlem. Hun vil nok ikke skrive om den bloggen.

 

Anonymkode: d8fcb...cf7

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det innlegget hvor hun spør om hvorfor det heter Ts oppskrifter. Ene adminen ga et utfyllende og høflig svar på det:

Sitat

Her er det riktig som M foreslår lenger opp 1f60a.png😊 Noen av oppskriftene er det skrevet Tanja foran fordi det var så mye etterspørsel etter dem. Og dermed lettere for oss admins å finne de 1f648.png🙈 Men alle oppskriftene hun har lagt ut har hun smakt til slik hun og hennes familie liker de. Noen oppskrifter har hun også komponert selv, men hun pleier som regel å skrive om det er etter inspirasjon, gamle oppskrifter eller eksperiment 1f60a.png😊 Håper dette svarte på spm ditt. Tanja har ferie nå, så vi har prøvd å gi henne nettforbud 1f605.png😅mvh admim

Jeg har så innmari lyst til å spørre under:

Sitat

Dersom jeg da tar utgangspunkt i T sin oppskrift og igjen tilpasser den slik jeg og min familie liker den, synes dere da det er greit at jeg kaller den "Marimbas Oppskrift", og skriver etter inspirasjon øverst? Uten å nevne hvem eller hva den er inspirert av? 

 

  • Liker 20
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, AnonymBruker skrev:

Ja, for T har ingen uærlige hensikter med å pushe bloggen sin som hun tjener penger på? 

Sier hun det noen gang forresten? At hun tjener penger på å pushe bloggen slik at folk klikker seg inn? 

Anonymkode: 98c44...ad0

Jeg.. Var ironisk.. Sorry. 

Anonymkode: d0d34...47d

  • Liker 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg.. Var ironisk.. Sorry. 

Anonymkode: d0d34...47d

😂

Anonymkode: 00d37...581

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

47 minutter siden, Marimba skrev:

Det innlegget hvor hun spør om hvorfor det heter Ts oppskrifter. Ene adminen ga et utfyllende og høflig svar på det:

Jeg har så innmari lyst til å spørre under:

 

Gjør det!

Anonymkode: 5e105...569

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg.. Var ironisk.. Sorry. 

Anonymkode: d0d34...47d

Jeg var litt usikker, men jeg trodde det var ironi, så jeg prøvde å vinkle mitt innlegg til å egentlig bare være en forlengelse av hva du skrev. 

Anonymkode: 98c44...ad0

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Gjør det!

Anonymkode: 5e105...569

Hadde det ikke vært for at jeg både avslører meg selv og blir kasta ut skulle jeg gjort det :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

29 min siden:

Jeg har ett litt problematisk spørsmål/ ønske .... når noen ønsker oppskrifter på enkelte retter ... hvorfor ikke la være å "spæmme" med Tanja sine oppskrifter.. men heller slippe til nye ideer ?!? Oppskriftene til Tanja ligger jo allerede i bloggen !! Og om man ønsker en allsidig mat gruppe .. så slipper man de som har noe nytt å by på ❤️ Jeg mener at om man er genuint opptatt av god mat ... så gir man rom for mer en sine egne oppskrifter ... denne siden har Tusenvis av følgere... men bare noen få av de bidrar til faktiske oppskrifter .. husk at  å drive en Facebook gruppe , er noe alle kan gjøre ... og drive en GOD Facebook gruppe ... krever sindighet , ydmykhet og takknemlighet ... for at noen faktisk gidder å følge siden din ❤️👍🏻❤️

Anonymkode: d0d34...47d

  • Liker 46
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En som lurte på hvorfor innlegget hennes ble slettet, så fikk hun svar.

" Har fått svar på koffør d ble sletta... Æ hadde bare skrevet at man skulle kutte opp brokkoli, paprika, minimais osv og ikke skrevet kor mange brokkolibuketter, ringer med paprika og antall minimais... Oppskriftene må visst være veldig spesifik for å bli godkjent. 1f615.png "

  • Liker 21
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tenker at når man er på Tanjas side så er man i "hennes hjem". Vi er gjester her. Hva alle oss andre holder på med er nok ikke like kjærkomment ,men det er jo greit så lenge man vet om det. Først og fremst så synes jeg det er hyggelig at så mange er matrinteressert, og at det ikke er hyggelig for akkurat de som drifter denne siden med linker til andre sider får man jo bare respektere hvis man har glede av å følge med her.

 

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

WOoo det oppstår visst en liten revolusjon i gruppa nå. Det er ikke så dramatisk, men det er mange som er enige. AB47d delte den opprinnelige posten. Skal prøve å gjengi noe:

Medelm 1: Helt enig. Tanja er flink,men skulle ønske der var rom for mer allsidighet og flere kreative sjeler 1f60a.png😊 (...) Tenker mer på at man burde få linke til egne blogger etc siden de fleste kan lage mat fra bunnen 1f60a.png😊 føler 50% av gruppa går med på å hylle en person som blir litt dumt og egosentrisk etter min mening. Tanja fortjener skryt,ære etc siden hun gjør en god jobb. Men hadde vært bedre om andre også fikk lov å slippe inn i rampelyset av og til 1f60a.png😊 synes at det ofte blir vanskelig å finne oppskrifter med det nåværende systemet. Siden man ofte vil finne tilbake til en oppskrift etc og blir derav enklere å finne det på matblogger etc fremfor å lete igjennom gruppa i timesvis 1f60a.png😊

Medlem 2: Jeg er ny på denne siden, men den tanken slo meg ganske tidlig! 1f605.png😅 Litt merkelig og lite oppfinnsomt å legge ut link til det som alt ligger her inne... 

Medlem 3: Enig... Denne gruppen drukner litt i bloggen, både dytting av oppskrifter på veggen, og dytting av så masse lenker under det meste som minner om spørsmål. Iveren etter å poste linker virker så stor i blant, at det bommes på hva det spørres etter (eks. så kan noen ha spurt om noen har en god oppskrift på én spesifikk gryterett, og så postes det ti linker til helt andre gryteretter).

Det blir så voldsomt. Selv om man kan legge ut noe selv likevel, så overdøves det av at bloggen pushes av admin (og gjester, men det er mer greit. 1f642.png:)

  • Liker 23
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Admin skyter inn:

Ja vi pusher bloggen noen ganger i løpet av dagen, ja vi legger ut linker når folk spør, fordi vi anbefaler oppskriftene, vi legger også ut egne oppskrifter eller oppskrifter fra filer, altså fra medlemmer/dere. Men det hjelper jo ikke, uansett hva vi gjør blir det klager. Og det er jo de samme som klager hver gang, så helt seriøst, er det da de få som klager som er problemet eller alle oss andre? 

MINE DAMER OG HERRER. Assåååå. 

  • Liker 21
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Fortsatt ikke slettet eller låst for kommentarer

Anonymkode: 1d786...c1a

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 2017-06-27 den 21.29, Ardwinna skrev:

 

Dagens dype ord fra den kanten: "Det beste jeg kan gjøre for en venn er å helt enkelt være en god venn. En ekte venn er en som kommer når de andre går"
Ingen tvil om at visdomsordene deres også er fra bunnen, for det blir ikke stort dypere enn dette... :ler:

Haha! Nesten "Villa Paprika" klasse over den der. :laugh:

 

 

"Stirr ikke på noen som kan "se tilbake! prat ikke ned de som går på veien med deg. Lag ikke dårlig stemning når lysene er tent. Bruk ikke ondskap for å skape sorg. Jeg vet hva -du sier så vær forsiktig, verden er liten og eies ikke av noen! Bruk sunn fornuft og ikke sjekaner."   :opplyser:

  • Liker 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 timer siden, MalloryK skrev:

En som lurte på hvorfor innlegget hennes ble slettet, så fikk hun svar.

" Har fått svar på koffør d ble sletta... Æ hadde bare skrevet at man skulle kutte opp brokkoli, paprika, minimais osv og ikke skrevet kor mange brokkolibuketter, ringer med paprika og antall minimais... Oppskriftene må visst være veldig spesifik for å bli godkjent. 1f615.png "

Tuller du? Nå får de skaffe seg nye adminer.  I matlaging så er det mye at man tar litt mere av enkelte ting,om man liker det. Så syk firkantet,er det ingen som er.at du sletter på grunn av dette.

Syns det kommer ofte fra bloggen...et hint...en dæsj.  Håper folk oppdager denne syk herskingen der inne.

Kanskje på tide de tok et kurs i lederutvikling. Begynn med grunnkurset. Så fortsetter de. Etter år kan de begynne med faglig utvikling

Anonymkode: d8fcb...cf7

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...