Brimi Skrevet 11. november 2015 #381 Skrevet 11. november 2015 Huff, den pastaretten høres fæl ut! *grøss*
AnonymBruker Skrevet 11. november 2015 #382 Skrevet 11. november 2015 Det bål bildet..... Hva er det om tror du? Oss? Anonymkode: 31ab9...7c0 4
Ardwinna Skrevet 11. november 2015 #383 Skrevet 11. november 2015 Det bål bildet..... Hva er det om tror du? Oss? Anonymkode: 31ab9...7c0Neeeida, er sikkert bare Tanja som er i det poetiske hjørnet Og nå kommer snart hun selv eller noen av hennes fans innom for å le av hvor dumme vi er som ikke skjønte det hemmelige språket deres.... 3
loffen Skrevet 11. november 2015 #384 Skrevet 11. november 2015 Oj, jeg har 18 venner som er medlem av denne gruppa.Den høres litt festlig ut, tror jeg melder meg inn. 1
AnonymBruker Skrevet 11. november 2015 #385 Skrevet 11. november 2015 Jeg "lagde" Grandiosa med kjøttdeig og løk, men jeg tilsatte pepperoni, ekstra ost og masse pizzakrydder oppå, kan vel legge ut den da?Anonymkode: ce259...409Ja klart det, den er jo laget fra en bunn😅 Anonymkode: 5262e...8a2
daemonia Skrevet 11. november 2015 #386 Skrevet 11. november 2015 Det bål bildet..... Hva er det om tror du? Oss? Anonymkode: 31ab9...7c0Det er vel gammelt? Ble lagt ut samtidig som admins derfra registrerte seg her det vel Ser ikke noe nytt for i dag i hvert fal...?
Birdo Skrevet 11. november 2015 #387 Skrevet 11. november 2015 Ja klart det, den er jo laget fra en bunn😅Anonymkode: 5262e...8a2Ja, egentlig er det ikke Grandiosa sin lenger. Det er hjemmlaget pizza ala Birdo :D(Vet ikke hvorfor jeg ble anonym på forrige) 2
Svampebob1 Skrevet 11. november 2015 #388 Skrevet 11. november 2015 Jeg er i gang med å trolle. Mohahahahaha! 6
AnonymBruker Skrevet 11. november 2015 #389 Skrevet 11. november 2015 Ble fullstendig rot med den jævla siteringen her nå, men du som har regnet på kalorier må ha regnet feil. Det kan ikke bli 2000 kalorier per person. Anonymkode: 86357...037
AnonymBruker Skrevet 11. november 2015 #390 Skrevet 11. november 2015 Jeg er i gang med å trolle. Mohahahahaha! Inne på den gruppa? Det er bare ufint. Poenget med denne tråden var å kritisere oppførselen der inne, ikke være en idiot selv. Anonymkode: 86357...037 10
Svampebob1 Skrevet 11. november 2015 #391 Skrevet 11. november 2015 Inne på den gruppa? Det er bare ufint. Poenget med denne tråden var å kritisere oppførselen der inne, ikke være en idiot selv.Anonymkode: 86357...037Jeg må vel få lov til å kommentere de morsomhetene som jeg finner der inne, uten at det er slemt. Vil heller kritisere gruppa offentlig og humoristisk enn skjult her inne. 2
Birdo Skrevet 11. november 2015 #392 Skrevet 11. november 2015 Jeg er i gang med å trolle. Mohahahahaha! Nå ble jeg nysgjerrig på hvilke kommentarer 3
AnonymBruker Skrevet 11. november 2015 #393 Skrevet 11. november 2015 Jeg må vel få lov til å kommentere de morsomhetene som jeg finner der inne, uten at det er slemt. Vil heller kritisere gruppa offentlig og humoristisk enn skjult her inne. Du skrev trolling, noe som er noe helt annet. Anonymkode: 86357...037 5
altflyter Skrevet 11. november 2015 #394 Skrevet 11. november 2015 Har ikke lest dagens kommentarer, men noen som har lest oppskriften på "jukserømegrøt"? Snodig at hun har "funnet på" en oppskrift farmoren min brukte da hun var fysen på rømmegrøt og ville ha det kjapt Ikke blir den særlig god heller... Skal vel ikke poste navn eller bilde, men måtte flire av den. 1
Poppie Skrevet 11. november 2015 #395 Skrevet 11. november 2015 Har ikke lest dagens kommentarer, men noen som har lest oppskriften på "jukserømegrøt"? Snodig at hun har "funnet på" en oppskrift farmoren min brukte da hun var fysen på rømmegrøt og ville ha det kjapt Ikke blir den særlig god heller... Skal vel ikke poste navn eller bilde, men måtte flire av den.Morsomt at den heter "a la T", tviler på at dette er en spesielt original oppskrift 1
AnonymBruker Skrevet 11. november 2015 #396 Skrevet 11. november 2015 Skjønner ikke hva de får ut av å late som om andres oppskrifter er deres egne. Er det ikke mye morsommere å publisere en oppskrift man faktisk har funnet på selv, istedet for å motta ros for å være kreativ når alt man har gjort er copy/paste? Og da mener jeg at man har klart mer enn å bytte ut halvparten av melmengen med pizzamel, og hatt i en teskje vaniljesukker før man kan påstå at man har funnet på hele retten selv. Er det så forbanna vanskelig å skrive at man har funnet oppskriften hos Ingrid Espeli eller i en kokebok?Hva er det med disse menneskene som gjør at de synes det er greit å motta heder og ære av de andre medlemmene for en jobb andre har gjort? Nå har jeg vært medlem i mat fra bunnen i lang tid,og skal selvfølgelig ikke si at alle medlemmene holder på slik som en viss kvinne i gruppa gjør. Flere av medlemmene sier hvor de har funnet oppskriftene, og det er flott! Men når jeg ser oppskrifter fra noen av disse medlemmene hvor jeg kan se at både oppskrift og fremtidsmåte er plagiert, da blir jeg rett og slett forbanna. Jeg er hobbykokk selv som bruker mange, mange timer i måneden på å komponere og sette sammen signaturretter, og har faktisk opplevd folk som har brukt mine oppskrifter og utgitt dem for å ha vært deres egne. Det å ta æren for arbeid andre har gjort er tvers igjennom pil råttent. Anonymkode: 8db6d...bcd 19
Kokkepia Skrevet 11. november 2015 #397 Skrevet 11. november 2015 !!!! Synes det er fascinerende hvordan `voksne` folk oppfører seg !!Hærregud,det er snakk om ei matside på FB der jeg og nesten 70 000 medlemmer deler oppskrifter å gir hverandre tips.Blir det for mye til dere?? Gidder ikke telle hvor mange `kritikere` med sååååå stor peiling det er innpå her,men dere er nok i undertall så det suser etter Flere av dere skriver at dere har blitt kasta ut..er det for at dere følger reglene eller bryter de da tro?? For å bli medlem står det at du skal lese igjenom reglementet,og om du bryter regelen gjentatte ganger,blir du kasta ut.Hvordan er det i dagliglivet deres?? Så lenge det ikke står i loven,så bryter dere alle uskrevne regler?Huff,håper ikke jeg kjenner noen av dere på privaten.Blir flau på deres vegne.Tenker på hvor mye fokus det er på mobbing å trakasering i media for tiden,dere er jo en stooor mobb !!Lærer dere barna samme patetiske oppførsel også?? Stakkar dem Så spar meg for all drittslenging om Tanja å resten av gruppa.Ha en fin kveld !! 1
altflyter Skrevet 11. november 2015 #398 Skrevet 11. november 2015 Hva er greien med at det ikke er lov å linke, men å copy-paste et bilde fra samme nettside er ok? 7
AnonymBruker Skrevet 11. november 2015 #399 Skrevet 11. november 2015 !!!! Synes det er fascinerende hvordan `voksne` folk oppfører seg !!Hærregud,det er snakk om ei matside på FB der jeg og nesten 70 000 medlemmer deler oppskrifter å gir hverandre tips.Blir det for mye til dere?? Gidder ikke telle hvor mange `kritikere` med sååååå stor peiling det er innpå her,men dere er nok i undertall så det suser etter Flere av dere skriver at dere har blitt kasta ut..er det for at dere følger reglene eller bryter de da tro?? For å bli medlem står det at du skal lese igjenom reglementet,og om du bryter regelen gjentatte ganger,blir du kasta ut.Hvordan er det i dagliglivet deres?? Så lenge det ikke står i loven,så bryter dere alle uskrevne regler?Huff,håper ikke jeg kjenner noen av dere på privaten.Blir flau på deres vegne.Tenker på hvor mye fokus det er på mobbing å trakasering i media for tiden,dere er jo en stooor mobb !!Lærer dere barna samme patetiske oppførsel også?? Stakkar dem Så spar meg for all drittslenging om Tanja å resten av gruppa.Ha en fin kveld !!Det folk i hovedsak kritiserer er bruk av andres oppskrifter uten kreditering, og det er faktisk ikke greit. Er det greit å utgi andres dikt, bilder eller sanger som sine egne? Nei, da krediterer du. Når du bruker oppskrift fra en blogg eller kokebok så er det normal folkeskikk å si hvor du har funnet oppskriften. Dvs i MFB er det ikke det, og det er det mange her kritiserer. Jeg er ikke kastet ut faktisk, jeg har vært medlem siden gruppa hadde svært få medlemmer, og ser at dette med manglende kreditering er en økende trend. Det står også i reglene til MFB at folk skal skrive hvor oppskriftene er tatt fra, men her syndes det stort, og adminsene prioriterer ikke å påpeke dette ovenfor medlemmer. Det er kanskje ikke så rart, for en av de som flere ganger er tatt i å ha brukt andres oppskrifter og utgitt dem for å være sin egen er gruppens oppretter. Når du og andre ikke tåler at det påpekes så understreker det bare det som er kommet frem. Og så må du, i likhet med andre MFB folk her inne, lære dere at kritikk av driftsmåte, regler, oppførsel eller metoder ikke er mobbing. Å være uenig er ikke mobbing. Anonymkode: 9af66...e74 42
Birdo Skrevet 11. november 2015 #400 Skrevet 11. november 2015 !!!! Synes det er fascinerende hvordan `voksne` folk oppfører seg !!Hærregud,det er snakk om ei matside på FB der jeg og nesten 70 000 medlemmer deler oppskrifter å gir hverandre tips.Blir det for mye til dere?? Gidder ikke telle hvor mange `kritikere` med sååååå stor peiling det er innpå her,men dere er nok i undertall så det suser etter Flere av dere skriver at dere har blitt kasta ut..er det for at dere følger reglene eller bryter de da tro?? For å bli medlem står det at du skal lese igjenom reglementet,og om du bryter regelen gjentatte ganger,blir du kasta ut.Hvordan er det i dagliglivet deres?? Så lenge det ikke står i loven,så bryter dere alle uskrevne regler?Huff,håper ikke jeg kjenner noen av dere på privaten.Blir flau på deres vegne.Tenker på hvor mye fokus det er på mobbing å trakasering i media for tiden,dere er jo en stooor mobb !!Lærer dere barna samme patetiske oppførsel også?? Stakkar dem Så spar meg for all drittslenging om Tanja å resten av gruppa.Ha en fin kveld !!For du var så mye mer "voksen" med denne kommentaren? 10hi f9zz 33
Anbefalte innlegg