Gå til innhold

Vanlige kombinasjoner du aldri har skjønt greia med?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

* Smørklatt i grøt - hvorfor ødelegge grøten med smør?

* Smør på brødskiva, under pålegget. Smaker forferdelig, kan ikke fordra smør.

* Brunost på vafler

* Gulost eller brunost på brødskive

* Sennep på pølser

* Egg og majones. Liker ikke majones, foretrekker kun egg, da også uten smør.

* Gulost og kaviar

* Brunost og syltetøy

* Brun saus til fisk generelt

* Majones på makrell i tomat

* Ananas og/eller sjampinjong på pizza

* Rekesalat på pølser

Mvh Yvonne :heiajente:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Epler i eplekaka...!

Faktisk helt enig! Eller, jeg liker moste epler i eplekaka, men ikke hele eplebiter. Jeg misliker generelt "klumper" i mat som egentlig skal være "rennende", f.eks yoghurt, syltetøy m.m.

Mvh Yvonne :heiajente:

Endret av Yvonne
Lenke til kommentar
Del på andre sider

* Smørklatt i grøt - hvorfor ødelegge grøten med smør?

* Smør på brødskiva, under pålegget. Smaker forferdelig, kan ikke fordra smør.

* Brunost på vafler

* Gulost eller brunost på brødskive

* Sennep på pølser

* Egg og majones. Liker ikke majones, foretrekker kun egg, da også uten smør.

* Gulost og kaviar

* Brunost og syltetøy

* Brun saus til fisk generelt

* Majones på makrell i tomat

* Ananas og/eller sjampinjong på pizza

* Rekesalat på pølser

Mvh Yvonne :heiajente:

Men da er det jo ikke kombinasjonen du ikke liker. Det er smøret og majonesen i seg selv.

Anonymous poster hash: 64b3d...b9d

  • Liker 38
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Epler i eplekaka...!

Faktisk helt enig! Eller, jeg liker moste epler i eplekaka, men ikke hele eplebiter. Jeg misliker generelt "klumper" i mat som egentlig skal være "rennende", f.eks yoghurt, syltetøy m.m.

Mvh Yvonne :heiajente:

Igjen: Da liker dere ikke eplekake. Evt eplekake med klumper. Det er utenfor trådens tema.

Anonymous poster hash: 64b3d...b9d

  • Liker 14
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest thesledge

Hvitost eller brunost med syltetøy.

Brunost på vafler.

Ananas på pizza.

Nøtter i sjokolade.

Sylteagurk på burger.

Ketchup på andre ting enn pølse i brød, hamburger, karbonander og ting ketchup hører til på.

Rosiner i risengrynsgrøten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Riskjeks

Ost (brun eller gul) med syltetøy har jeg aldri skjønt greia med. Ikke godt, enda jeg liker begge deler hver for seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Majones sprøytet utover mye slags mat, smørbrød, kabareter osv.

Du liker altså ikke majones. I kombinasjon med mat.

Anonymous poster hash: 64b3d...b9d

  • Liker 16
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eurodice

Du liker altså ikke majones. I kombinasjon med mat.

Anonymous poster hash: 64b3d...b9d

Jeg tåler ikke ikke majones, remulade, salater, krem etc. Jeg brekker meg og i verste fall kaster opp hvis jeg får noe sånt i munnen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tåler ikke ikke majones, remulade, salater, krem etc. Jeg brekker meg og i verste fall kaster opp hvis jeg får noe sånt i munnen.

Den informasjonen har ikke noe i denne tråden å gjøre (eller i matforumet for den saks skyld, skriv om oppkastet ditt under Kropp og helse).

Denne tråden handler om vanlige/klassiske smakskombinasjoner man ikke liker.

Anonymous poster hash: 64b3d...b9d

  • Liker 29
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eurodice

Den informasjonen har ikke noe i denne tråden å gjøre (eller i matforumet for den saks skyld, skriv om oppkastet ditt under Kropp og helse).

Denne tråden handler om vanlige/klassiske smakskombinasjoner man ikke liker.

Anonymous poster hash: 64b3d...b9d

Du spurte, jeg svarte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Igjen: Da liker dere ikke eplekake. Evt eplekake med klumper. Det er utenfor trådens tema.

Anonymous poster hash: 64b3d...b9d

Jo, jeg elsker eplekaker. Dog med moste epler.

Men da er det jo ikke kombinasjonen du ikke liker. Det er smøret og majonesen i seg selv.

Anonymous poster hash: 64b3d...b9d

Jeg liker heller ikke kombinasjonen.

Mvh Yvonne :heiajente:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du spurte, jeg svarte.

Jeg spurte ikke, jeg gjorde oppmerksom på at du (og flere) sporer av tråden. :)

Anonymous poster hash: 64b3d...b9d

  • Liker 18
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Hvite converse, svarte jeans og en flanellskjorte knyttet rundt livet

Det er nok ikke så godt å SPISE nei.

Anonymous poster hash: 64b3d...b9d

  • Liker 17
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvite converse, svarte jeans og en flanellskjorte knyttet rundt livet

Og hvem pleier å spise det ? :fnise:

Anonymous poster hash: 282e0...56f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker heller ikke kombinasjonen.

Mvh Yvonne :heiajente:

Altså. Siden jeg har litt tid til overs på lørdagskvelden:

Hvis duikke liker smør og majones i seg selv, så sier det seg selv at du ikke liker dem i kombinasjon med noe annet. Hvordan skulle du ellers ikke like det? Er det vanlig å spise majones bart med skje, eller smørterninger med kniv og gaffel??

Nei. Det er mat som inngår i kombinasjoner pr def, for de aller fleste - vanligvis. (jf trådens tittlel).

Hvis du liker majones på reker og skinke, og majones i seg selv, men ikke akkurat på egg, feks, da er det et relevant svar for trådens tema. Liker du ikke majones på smørbrød elleralt som involverer brødmat, men feks til fisk, da er det relevant.

For at svaret på problemstillingen tråden reiser skal være relevant, bør man igrunnen like de to delene en kombinasjon består av hver for seg, og i andre settinger, men ikke akkurat i en gitt kombinasjon. Ellers blir det bare nok en tråd om alt det alle ikke kan fordra av mat og konsistenser sånn på det jevne (og dem er det jammen nok av her):

Anonymous poster hash: 64b3d...b9d

  • Liker 32
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eurodice

Jeg spurte ikke, jeg gjorde oppmerksom på at du (og flere) sporer av tråden. :)

Anonymous poster hash: 64b3d...b9d

Jeg sporet ikke av tråden. Jeg liker det meste, men kan bare ikke spise det når det er pyntet og dandert med de tingene jeg nevnte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...