AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #1 Del Skrevet 2. august 2014 For min del kommer jeg på müsli i yoghurt, har aldri skjønt meg på det, det ødelegger jo yoghurten, er tørt og har masse kalorier. Eller loff til spagethi, det er jo laget av nesten det samme også blir jo måltidet bestående av bare masse karbohydrater. Kommer nok på mer etterhvert Anonymous poster hash: a80e8...d2a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Populært innlegg Mynona Skrevet 2. august 2014 Populært innlegg #2 Del Skrevet 2. august 2014 Er loff til spaghetti en normal kombo?? 51 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chanchan Skrevet 2. august 2014 #3 Del Skrevet 2. august 2014 Müsli i yogurt har jeg aldri skjønt meg på heller, det smaker jo grusomt! Rosiner i boller forstår jeg bare ikke, smakssammensetningen er for sær. Kjeks med frukt eller syltetøy er også forferdelig! Vet ikke om det klassifiseres som en "vanlig kombo", men jeg skjønner heller ikke ketsjup på pizza. Det er jo allerede tomatsaus på..? 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #4 Del Skrevet 2. august 2014 Jeg forstår ikke: Brunost på vafler. Ketchup og/eller sennep på fiskeboller. Salte chips til potetmiddag (f.eks kjøttkaker/kalkun)Anonymous poster hash: 161b4...4a2 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #5 Del Skrevet 2. august 2014 Er loff til spaghetti en normal kombo?? Ganske vanlig med loff Müsli i yogurt har jeg aldri skjønt meg på heller, det smaker jo grusomt! Rosiner i boller forstår jeg bare ikke, smakssammensetningen er for sær. Kjeks med frukt eller syltetøy er også forferdelig! Vet ikke om det klassifiseres som en "vanlig kombo", men jeg skjønner heller ikke ketsjup på pizza. Det er jo allerede tomatsaus på..? Noen mennesker har ketchup på det meste. Anonymous poster hash: fe170...2c8 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #6 Del Skrevet 2. august 2014 Mopp med borelås. Etter mindre enn 6 mnd så henger ikke moppen på borelåsen, og det er bare å kjøpe nytt. Må da være mulig å finne opp et bedre festesystem mellom mopp og kost?Anonymous poster hash: 7ff7a...2c9 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #7 Del Skrevet 2. august 2014 Mopp med borelås. Etter mindre enn 6 mnd så henger ikke moppen på borelåsen, og det er bare å kjøpe nytt. Må da være mulig å finne opp et bedre festesystem mellom mopp og kost?Anonymous poster hash: 7ff7a...2c9 Du kan jo heller kjøpe deg en langkost? Anonymous poster hash: fe170...2c8 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cata Skrevet 2. august 2014 #8 Del Skrevet 2. august 2014 Egg og majones??? Ærlig talt, majones er for en stor del laget av egg..... Totalt meningsløst og dessuten smakløst. 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #9 Del Skrevet 2. august 2014 Ketchup på ris. Ris og potetsalat på samme talerken. Anonymous poster hash: a80e8...d2a 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 2. august 2014 #10 Del Skrevet 2. august 2014 Ganske vanlig med loff Anonymous poster hash: fe170...2c8 Aldri hørt om det jeg 15 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #11 Del Skrevet 2. august 2014 Egg og majones??? Ærlig talt, majones er for en stor del laget av egg..... Totalt meningsløst og dessuten smakløst. Brødet eller knekkebrødt blir jo veldig tørt uten da :/ Også er det sunnere og saftigere enn smør Anonymous poster hash: a80e8...d2a 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 2. august 2014 #12 Del Skrevet 2. august 2014 Blåskjell og pommes frites synes jeg er rar. 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #13 Del Skrevet 2. august 2014 Du kan jo heller kjøpe deg en langkost? Anonymous poster hash: fe170...2c8 Har langkost. Vil ha fungerende mopp!Anonymous poster hash: 7ff7a...2c9 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #14 Del Skrevet 2. august 2014 Aldri hørt om det jeg Det var svært vanlig i etterkrigstiden og mange har tatt det med videre. Anonymous poster hash: a80e8...d2a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 2. august 2014 #15 Del Skrevet 2. august 2014 Brødskive med - gulost og kaviar - gulost og syltetøy - brunost og syltetøy De passer ikke sammen synes jeg, men virker som alle andre synes det. 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #16 Del Skrevet 2. august 2014 Tomatsaus og poteter, som i bacalao. Er noe veldig rart ved å spise denne kombinasjonen. Anonymous poster hash: f05de...02c 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #17 Del Skrevet 2. august 2014 Blåskjell og pommes frites synes jeg er rar. Det er dødsgodt! En kombinasjon jeg ikke ante noe om før jeg så det her inne var makaroni til kjøttkaker, brun saus og poteter - uten grønnsaker til. Høres helt meningsløst ut for meg. Anonymous poster hash: 64b3d...b9d 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
twirlX Skrevet 2. august 2014 #18 Del Skrevet 2. august 2014 Hvitsaus til fiskekaker:p 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #19 Del Skrevet 2. august 2014 Og PS: Jeg er motstander av kombinasjonen hvit fisk + enten bacon eller chorizo. Jeg mener dette dreper og ødelegger fiskesmaken fullstendig, selv om kombinasjonen er vel ansett og skattet av fagfolk med peil. Anonymous poster hash: 64b3d...b9d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #20 Del Skrevet 2. august 2014 Hvitsaus til fiskekaker:p Brun saus til fiskekaker er verst, synes jeg. Anonymous poster hash: 64b3d...b9d 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå