Gå til innhold

Vanlige kombinasjoner du aldri har skjønt greia med?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

  • Skeptisk til frukt i varmmat. Som ananas på pizza og ostesmørbrød, banan og epler i gryteretter osv.
  • Jeg liker tyttebærsyltetøy, men det skal være nesten frossent og spises FØR eller ETTER f.eks kjøttkakene. Ikke sammen med de i alle fall.
  • Majones generelt, sammen med alle typer pålegg (remulade også)
  • Ost og kaviar/Ost og syltetøy
  • Sylteagurk på burger...

Anonymous poster hash: 58367...9ed

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ananas på pizza, eple/banan i taco, frukt i salaten, syletøy til kjøttkaker. Egentlig alt som har med frukt/bær i mat å gjøre. Frukt og bær nytes best alene.



Anonymous poster hash: 0fee4...59f
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg forstår ikke:

- gulost sammen med syltetøy

- ketchup på ... det meste?

- potetchips til middag

- sukker på komle

- nugatti på lapper

- Poteter sammen med pasta eller ris

- Smør på risengrynsgrøt (har spist risengrynsgrøt hver lørdag i hele oppveksten og spiser det jevnt og trutt enda, har aldri smakt smørøye og kommer aldri til å gjøre det heller)

- Varme desserter. En dessert skal for meg være kald.

Endret av Tabris
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

- Frukt med kjøtt og fisk. Eks tunfisksalat med eple?!?!

- Rosiner i boller

- Ketsjup på annet enn pommes frittes og pølser

- Majones og makrell i tomat

- Smør under nugatti og leverpostei



Anonymous poster hash: f4139...f93
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Pizza med pomesfrites og bernesaus

Pannekaker mer ertesuppe, det skal være tomatsuppe

Vafler som middag

Popcorn med annen smak enn salt



Anonymous poster hash: a80e8...d2a
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pizza med pomesfrites og bernesaus

Pannekaker mer ertesuppe, det skal være tomatsuppe

Vafler som middag

Popcorn med annen smak enn salt

Anonymous poster hash: a80e8...d2a

Jeg har aldri smakt tomatsuppe sammen pannekaker. Det må prøves :)

Anonymous poster hash: da925...461

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvilkensomhelst saus med hvasomhelst

Smør på brødskiva

Syltetøy på brunost

Ketchup med hvasomhelst

Sjokolade i hveteboller

Krem til fruktsalat

Fløte på jordbær

Anonymous poster hash: 06e7e...32d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blåskjell og pommes frites synes jeg er rar.

Er det en vanlig kombo?

Anonymous poster hash: 282e0...56f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvitsaus til fiskekaker:p

Det er vel ikke en vanlig kombinasjon. Den vanlige er brun,selvom noen kanskje bruker hvit.

Anonymous poster hash: 282e0...56f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har aldri smakt tomatsuppe sammen pannekaker. Det må prøves :)

Anonymous poster hash: da925...461

Ja, også skal det være et egg i tomatsuppen. Og selvfølgelig blåbærsyltetøy på pannekakene :)

Anonymous poster hash: a80e8...d2a

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det en vanlig kombo?

Anonymous poster hash: 282e0...56f

Ja. Hvis du bestiller blåskjell på restaurant (moules frites) så får du det.
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er vel ikke en vanlig kombinasjon. Den vanlige er brun,selvom noen kanskje bruker hvit.

Anonymous poster hash: 282e0...56f

Vi ahr aldri brukt saus til fiskekaker, uansett saustype.. men fant ut det var vanligere dess lengre sør man kom (Y) Synes også mat med ripsgele er veldig merkelig, selv om det faktisk er veldig godt til diverse vilt :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, også skal det være et egg i tomatsuppen. Og selvfølgelig blåbærsyltetøy på pannekakene :)

Anonymous poster hash: a80e8...d2a

Ja, apropos - egg i tomatsuppe :ler:
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser det er mange som ikke skjønner ost og syltetøy, det er jo sååå nam! Spesielt appelsinmarmelade under gulost eller brunost, evt jordbærsyltetøy under brunost.

Enig i at jordbær- og bringebærsyltetøy ikke passer under gulost da ;)



Anonymous poster hash: a80e8...d2a
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Her på østlandet brukes rødløk på rekesmørbrød, det ødelegger jo hele maten. Løksmaken dreper den gode rekesmaken.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ananas på pizza, eple/banan i taco, frukt i salaten, syletøy til kjøttkaker. Egentlig alt som har med frukt/bær i mat å gjøre. Frukt og bær nytes best alene.

Anonymous poster hash: 0fee4...59f

Tyttebærsyltetøy alene?? :sjokkert:

Anonymous poster hash: a80e8...d2a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her på østlandet brukes rødløk på rekesmørbrød, det ødelegger jo hele maten. Løksmaken dreper den gode rekesmaken.

ENIG!! Hater at det alltid er løk i salater man får ute..

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

Jeg forstår ikke:

- Poteter sammen med pasta eller ris

- Smør på risengrynsgrøt (har spist risengrynsgrøt hver lørdag i hele oppveksten og spiser det jevnt og trutt enda, har aldri smakt smørøye og kommer aldri til å gjøre det heller)

1) Er det virkelig så mange som bruker det!?:overrasket: ...Har aldri hørt om eller sett, men det høres unødvendig ut ja. Men at det er en vanlig kombinasjon har jeg litt vanskeligheter med å tro?

2) Ikke!? ..Jammen? Du "måå" smake det før du uttaler deg :fnise: Jeg vedder en finger på at du kommer til å angre på at du ikke har prøvd mange, mange år tidligere!

Endret av Noz
  • Liker 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...