AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #41 Del Skrevet 2. august 2014 Skeptisk til frukt i varmmat. Som ananas på pizza og ostesmørbrød, banan og epler i gryteretter osv. Jeg liker tyttebærsyltetøy, men det skal være nesten frossent og spises FØR eller ETTER f.eks kjøttkakene. Ikke sammen med de i alle fall. Majones generelt, sammen med alle typer pålegg (remulade også) Ost og kaviar/Ost og syltetøy Sylteagurk på burger... Anonymous poster hash: 58367...9ed Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #42 Del Skrevet 2. august 2014 Ananas på pizza, eple/banan i taco, frukt i salaten, syletøy til kjøttkaker. Egentlig alt som har med frukt/bær i mat å gjøre. Frukt og bær nytes best alene. Anonymous poster hash: 0fee4...59f 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Adhara Skrevet 2. august 2014 #43 Del Skrevet 2. august 2014 Tråden er ryddet for spekulasjon. Irrlys, mod. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Forest Skrevet 2. august 2014 #44 Del Skrevet 2. august 2014 Majones på pizza 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tabris Skrevet 2. august 2014 #45 Del Skrevet 2. august 2014 (endret) Jeg forstår ikke: - gulost sammen med syltetøy - ketchup på ... det meste? - potetchips til middag - sukker på komle - nugatti på lapper - Poteter sammen med pasta eller ris - Smør på risengrynsgrøt (har spist risengrynsgrøt hver lørdag i hele oppveksten og spiser det jevnt og trutt enda, har aldri smakt smørøye og kommer aldri til å gjøre det heller) - Varme desserter. En dessert skal for meg være kald. Endret 2. august 2014 av Tabris 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #46 Del Skrevet 2. august 2014 - Frukt med kjøtt og fisk. Eks tunfisksalat med eple?!?! - Rosiner i boller - Ketsjup på annet enn pommes frittes og pølser - Majones og makrell i tomat - Smør under nugatti og leverpostei Anonymous poster hash: f4139...f93 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #47 Del Skrevet 2. august 2014 Pizza med pomesfrites og bernesaus Pannekaker mer ertesuppe, det skal være tomatsuppe Vafler som middag Popcorn med annen smak enn salt Anonymous poster hash: a80e8...d2a 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #48 Del Skrevet 2. august 2014 Pizza med pomesfrites og bernesaus Pannekaker mer ertesuppe, det skal være tomatsuppe Vafler som middag Popcorn med annen smak enn salt Anonymous poster hash: a80e8...d2a Jeg har aldri smakt tomatsuppe sammen pannekaker. Det må prøves Anonymous poster hash: da925...461 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #49 Del Skrevet 2. august 2014 Hvilkensomhelst saus med hvasomhelst Smør på brødskiva Syltetøy på brunost Ketchup med hvasomhelst Sjokolade i hveteboller Krem til fruktsalat Fløte på jordbærAnonymous poster hash: 06e7e...32d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #50 Del Skrevet 2. august 2014 Blåskjell og pommes frites synes jeg er rar. Er det en vanlig kombo? Anonymous poster hash: 282e0...56f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #51 Del Skrevet 2. august 2014 Hvitsaus til fiskekaker:p Det er vel ikke en vanlig kombinasjon. Den vanlige er brun,selvom noen kanskje bruker hvit. Anonymous poster hash: 282e0...56f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #52 Del Skrevet 2. august 2014 Jeg har aldri smakt tomatsuppe sammen pannekaker. Det må prøves Anonymous poster hash: da925...461 Ja, også skal det være et egg i tomatsuppen. Og selvfølgelig blåbærsyltetøy på pannekakene Anonymous poster hash: a80e8...d2a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 2. august 2014 #53 Del Skrevet 2. august 2014 Er det en vanlig kombo?Anonymous poster hash: 282e0...56f Ja. Hvis du bestiller blåskjell på restaurant (moules frites) så får du det. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
twirlX Skrevet 2. august 2014 #54 Del Skrevet 2. august 2014 Det er vel ikke en vanlig kombinasjon. Den vanlige er brun,selvom noen kanskje bruker hvit. Anonymous poster hash: 282e0...56f Vi ahr aldri brukt saus til fiskekaker, uansett saustype.. men fant ut det var vanligere dess lengre sør man kom (Y) Synes også mat med ripsgele er veldig merkelig, selv om det faktisk er veldig godt til diverse vilt :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 2. august 2014 #55 Del Skrevet 2. august 2014 Ja, også skal det være et egg i tomatsuppen. Og selvfølgelig blåbærsyltetøy på pannekakene Anonymous poster hash: a80e8...d2a Ja, apropos - egg i tomatsuppe 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #56 Del Skrevet 2. august 2014 Ser det er mange som ikke skjønner ost og syltetøy, det er jo sååå nam! Spesielt appelsinmarmelade under gulost eller brunost, evt jordbærsyltetøy under brunost. Enig i at jordbær- og bringebærsyltetøy ikke passer under gulost da Anonymous poster hash: a80e8...d2a 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 2. august 2014 #57 Del Skrevet 2. august 2014 Her på østlandet brukes rødløk på rekesmørbrød, det ødelegger jo hele maten. Løksmaken dreper den gode rekesmaken. 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2014 #58 Del Skrevet 2. august 2014 Ananas på pizza, eple/banan i taco, frukt i salaten, syletøy til kjøttkaker. Egentlig alt som har med frukt/bær i mat å gjøre. Frukt og bær nytes best alene. Anonymous poster hash: 0fee4...59f Tyttebærsyltetøy alene?? Anonymous poster hash: a80e8...d2a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
twirlX Skrevet 2. august 2014 #59 Del Skrevet 2. august 2014 Her på østlandet brukes rødløk på rekesmørbrød, det ødelegger jo hele maten. Løksmaken dreper den gode rekesmaken. ENIG!! Hater at det alltid er løk i salater man får ute.. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Inggolf Skrevet 2. august 2014 #60 Del Skrevet 2. august 2014 (endret) Jeg forstår ikke: - Poteter sammen med pasta eller ris - Smør på risengrynsgrøt (har spist risengrynsgrøt hver lørdag i hele oppveksten og spiser det jevnt og trutt enda, har aldri smakt smørøye og kommer aldri til å gjøre det heller) 1) Er det virkelig så mange som bruker det!? ...Har aldri hørt om eller sett, men det høres unødvendig ut ja. Men at det er en vanlig kombinasjon har jeg litt vanskeligheter med å tro? 2) Ikke!? ..Jammen? Du "måå" smake det før du uttaler deg Jeg vedder en finger på at du kommer til å angre på at du ikke har prøvd mange, mange år tidligere! Endret 2. august 2014 av Noz 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå