Gjest Tekola Skrevet 8. november 2013 #41 Del Skrevet 8. november 2013 Spennende! Du må fortelle hvordan det smaker! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anje Skrevet 8. november 2013 Forfatter #42 Del Skrevet 8. november 2013 Spennende! Du må fortelle hvordan det smaker! Jeg er stygt redd for at svaret blir at det smaker som kastanjer. Men jeg skal forsøke! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 8. november 2013 #43 Del Skrevet 8. november 2013 God helg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anje Skrevet 9. november 2013 Forfatter #44 Del Skrevet 9. november 2013 God helg God helg Rumle! Og alle dere andre. Jeg har startet på plummelikøren! (Ja, ikke til frokost, altså ) Veldig fornøyd med resultatet. Hvordan ble din? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 9. november 2013 #45 Del Skrevet 9. november 2013 (endret) God helg Rumle! Og alle dere andre. Jeg har startet på plummelikøren! (Ja, ikke til frokost, altså ) Veldig fornøyd med resultatet. Hvordan ble din? Så bra! Ooops, der klikket jeg visst send før jeg var ferdig å skrive .. igjen Du, vet du hva - jeg har nesten helt glemt hele likøren! Jeg må få sjekket den snart jeg også, og finne en flaske å helle den på Endret 9. november 2013 av Rumle Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tekola Skrevet 9. november 2013 #46 Del Skrevet 9. november 2013 God helg Rumle! Og alle dere andre. Jeg har startet på plummelikøren! (Ja, ikke til frokost, altså ) Veldig fornøyd med resultatet. Hvordan ble din? Bare til lunsj? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anje Skrevet 9. november 2013 Forfatter #47 Del Skrevet 9. november 2013 Så bra! Ooops, der klikket jeg visst send før jeg var ferdig å skrive .. igjen Du, vet du hva - jeg har nesten helt glemt hele likøren! Jeg må få sjekket den snart jeg også, og finne en flaske å helle den på Glemt likøren? Men Rumle da! Jeg funderer på å lage julelikør av appelsin med nellikk i (tror nemlig denne går fort med..). Har du prøvd det før? Bare til lunsj? Lunsjen har jeg ikke spist enda, så der var en ide! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 9. november 2013 #48 Del Skrevet 9. november 2013 Glemt likøren? Men Rumle da! Jeg funderer på å lage julelikør av appelsin med nellikk i (tror nemlig denne går fort med..). Har du prøvd det før? --- Ja, jeg vet! Er ganske sjokkert selv! Hmmm appelsin med nellik høres spennende ut! Men, jeg tror jeg vilel vært forsiktig med å ikke ta for mye nellik da, har på fornemmelsen at det fort kan dominere smaken veldig? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 9. november 2013 #49 Del Skrevet 9. november 2013 Se her, Anje; http://www.kryddersnapse.dk/da/appelsinsnaps-lik%C3%B8r Kan sikkert finne mye spennende der inne Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anje Skrevet 9. november 2013 Forfatter #50 Del Skrevet 9. november 2013 Se her, Anje; http://www.kryddersnapse.dk/da/appelsinsnaps-lik%C3%B8r Kan sikkert finne mye spennende der inne Nesten samme oppskriften var det jeg hadde funnet selv! Bare her: http://www.fokusmatogdrikke.no/Appelsinlikor.html Dette var forresten en farlig side, Rumle. Myyyyye godt der. Tror jeg må kjøpe meg en appelsin, jeg... Og kanskje sjekke om det er noe vodka igjen i skapet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 9. november 2013 #51 Del Skrevet 9. november 2013 God ide! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anje Skrevet 10. november 2013 Forfatter #52 Del Skrevet 10. november 2013 God ide! Jeg er på jakt etter en organisk appelsin. Ikke heeelt komfortabel med å lage appelsin&sprøytemiddellikør. Skulle ikke være så lett det. Men den som leter skal finne, så i morgen kanskje! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anje Skrevet 11. november 2013 Forfatter #53 Del Skrevet 11. november 2013 Det blååååååser! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tekola Skrevet 11. november 2013 #54 Del Skrevet 11. november 2013 Åh, fine bilder Jeg gleder meg til å bo i enebolig og høre høstvinden blåse rundt husveggene Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anje Skrevet 11. november 2013 Forfatter #55 Del Skrevet 11. november 2013 Høstvind er slett ikke verst. Jeg bor i leilighet, da. Bare øverst og bortest, liksom, så jeg har mye yttervegg med vind og regn på. Mindre begeistret for at alle plantene mine rullet rundt utenfor her når jeg kom fra jobb. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anje Skrevet 13. november 2013 Forfatter #56 Del Skrevet 13. november 2013 Regn! Egentlig litt koselig i små porsjoner. Ikke at vi har små porsjoner regn... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anje Skrevet 14. november 2013 Forfatter #57 Del Skrevet 14. november 2013 Jeg har laget rosmarinnøtter som jeg fikk oppskriften til av Pingting. Nom! Farlig godt, bare. Til neste år skal jeg dyrke like mye rosmarin. Skulle ikke være noen som vet hva det kan komme av at nyskuddene på sitrontreet faller av? Dette skjedde en gang i sommer og. Ser ut som planten trives supert sånn bortsett fra dette. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anje Skrevet 14. november 2013 Forfatter #58 Del Skrevet 14. november 2013 Trimmet og rotet basilikum. Nå er det vinter og ingenting vokser, men likevel er den ikke langbent og skjør slik de bruker bli. Og hver basilikum har nå 4 skudd. Straks jeg får knepet av de nye bladene vil hver plante ha 8 skudd med ferske blad. Denne teknikken liker jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aldrisur Skrevet 15. november 2013 #59 Del Skrevet 15. november 2013 God helg søte Anje! Og fortsett med å knipe basilikummen din! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anje Skrevet 15. november 2013 Forfatter #60 Del Skrevet 15. november 2013 God helg søte Anje! Og fortsett med å knipe basilikummen din! God helg! Kniping av basilikum er en fin aktivitet. Først lukter det godt i kjøkkenet. Så blir jeg positivt overrasket over at den fantisk vokser ganske ivrig. Så får jeg pasta med fersk basilikum. Jeg spiser faktisk ofte bare pasta med olivenolje, basilikum, tomater i terninger og parmesan på. Nom! Og hvor får en tak i slik Mojito Mint? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå