Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Takk :) Blir nok til at jeg spanderer no champagne i Warszawa. Må jo feire litt der også :) Reiser klokka fem i morgen tidlig, så blir ikke hæla i taket i kveld akkurat. Men har tatt meg et bad og det var veldig deilig (de små gleder i livet.....)

Tenkte mest på turen deres etter jul, jeg! Var det ikke sånn at dere skulle ut og reise? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Takk søte dere!

Ninnin: Åååååå, den turen ja. Er så fokusert på Warszawa nå jeg :) Det er ikke noe problem. Bare sa fra om det i stad, og det gikk veldig fint. Sa at den er bestilt for veldig lenge siden, og han syntes bare det hørtes ut som en bra tur :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk søte dere!

Ninnin: Åååååå, den turen ja. Er så fokusert på Warszawa nå jeg :) Det er ikke noe problem. Bare sa fra om det i stad, og det gikk veldig fint. Sa at den er bestilt for veldig lenge siden, og han syntes bare det hørtes ut som en bra tur :)

Så flott, da :) ordner seg for snille jenter!! :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Warszawa var en fin by :) Bodde på Marriott, og rommet var helt greit. Har sett finere 5-stjernersrom men var jo ikke stygt heller. Spiste frokost på rommet ene dagen da, skikkelig luksus :) Jeg har shoppet masse, så i går fikk jeg kastet en del gamle klær jeg bare har tatt vare på fordi jeg følte jeg måtte. Har kjøpt gode gensere og bukser for det meste. Kjempefornøyd! Kjøpesenteret vi stort sett var på lå like ved, er ganske nytt og hadde masse bra butikker. Spiste middagene våre der også, fant en skikkelig billig italiensk restaurant med kjempegod mat. Inkludert tips betalte vi ca 200 kr for oss begge inkludert to øl hver. 18 kr for en halvliter er helt greit :)

Ellers rusla vi litt rundt i gamlebyen og var på et museum om opprøret i Warszawa i 1944 der hele byen ble lagt i ruiner. Ganske sterkt å se. Befolkningen i byen sank med flere hundre tusen på de fem årene krigen varte. Og siden hele byen ble ødelagt er så å si alle bygg fra etter 1945. Til og med gamlebyen er helt ny, men bygget slik den var fra 1300-tallet.

Jeg er ikke så glad i å fly da, så propellfly fra Oslo til Riga og videre til Warszawa var bare sånn passe. Men det gikk jo bra på tross av tidvis mye turbulens, og da var det ekstra deilig å fly med Norwegian hjem igjen. Nå er det jo ikke lenge til neste tur heller, da skal vi fly med Qatar så det gleder jeg meg bare til :)

Ellers lite som skjer om dagen. Blitt skikkelig winter wonderland her på Rykkinn. Skikkelig koselig å komme fra Oslo der det ikke er snø i det hele tatt til vinterlandskap her. Synd det snart blir borte igjen, men hadde vært litt kjedelig med fem mnd vinter :kalle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Yay, snart helg. Da skal jeg sove lenge på lørdagen og baaaare slappe av. Mannen reiser på jobbtur i morra så da skal jeg breie meg over heeeele senga. Jadda, skikkelige planer for helga. Skal på møte hele søndagen da. Deilig å få noe ut av helgen også.

I går hadde vi skumle nabobarn på besøk. Eller, jeg slo av utelyset da jeg kom hjem siden vi skulle spise middag og jeg gidder ikke løpe ned i underetg ti ganger i løpet av et måltid. Men de kom etterpå da, når vi hadde slått på lyset igjen. Mannen sa til to stk "så søte dere er". Fikk til svar "vi er ikke søte, vi er mennesker" :fnise: Barn er morsomme. Og mannen er ganske verpesjuk tror jeg. Hehe, men nå må vi vente en stund da, jeg vil ikke bli gravid rett etter å ha begynt på ny jobb. Foreløpig har jeg forresten jobb i to uker til der jeg er vikar. Greit å ha noe å gjøre mens jeg venter på å begynne i ny jobb, og pengene kommer ganske godt med :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alene hjemme i regnvær er kjeeeeedelig. Joda, jeg kunne jo vært litt fornuftig og rydda og vasket huset men det er jo ennå kjedeligere. Tror jeg skal begynne på 22. juli-rapporten i dag. Har den liggende, men har liksom ikke hatt tid eller ork til å lese den ennå. Språket i den er slik at også de som var på Utøya eller ble berørt på annen måte skal kunne lese den og virkelig forstå innholdet, så ikke mye vanskelige uttrykk.

Var en tur på Asia Mat i Sandvika i dag da. Elsker den butikken! Ganske liten, men kjølerommet med grønnsaker og frukt er jo utrolig spennende. Har vurdert å kjøpe en av hver av det jeg ikke har smakt på før bare for å ha prøvd, kanskje det skjuler seg noe utroooolig godt der :) I dag kjøpte jeg 1 kg kikerter, 0,5 kg røde linser, to bokser hakkede tomater, koriander, chili, poteter, lime, aubergine, avokado, sjampignonger og ingefær for 148 kr. På Meny fikk jeg 400g svinekjøttdeig, en trekant brie, kremfløte, salsa og to Aass julebrus (NAM!!) for samme prisen. Må bli flinkere til å kjøpe frukt og grønt nedi Sandvika skjønner jeg :)

Kjøpte en katteleke til dyret i stad også, den var spennende i ca 7,3 sekunder selv om den har catnip i seg. Trodde det skulle vare littegranne lengre hvertfall. Men sånn går det når man har sær katt som aldri liker noe som helst...

Det var helgens spennende oppdatering fra Rykkinn :fnise: (herregud, jeg ser at jeg må komme meg ut litt mer)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Syns det var en hyggelig helgeoppdatering fra suburbia jeg! :fnise:

Er du glad i å lage mat? Jeg hadde ikke helt visst hva jeg skulle bruke hverken linser eller kikerter til.. :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, ganske glad i å lage mat. Og han som har vært i kantina på jobb nå har laget så mye godt med kikerter og røde linser :) Har brukt kikerter litt før da. Innmari godt i salater og supper. Nå skal jeg prøve å marinere de og ha ved siden av diverse (må finne ut hva det passer til, hittil at jeg spist det sammen med salat på jobb bare).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herreguuuuuud, er det noen andre som har fått Nytt og Nyttig-katalogen? Ikke ofte jeg sitter og flirer av produktkataloger, men ærlig talt. Mye av det er sikkert nyttig, men produktbildene ser jo ut som om de kommer fra 80-tallet. Og hva jeg skal med nisseluer til stolene, en naturtro ugle, underlivstrener, smekke i størrelse xxl eller teppetrille har jeg ikke den fjerneste anelse om :fnise:

Link til nisseluene:

http://www.nyttig.no/produkt.cfm?id=2280

Løp og kjøp :handle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:hoho: Både mamma og svigermor har handlet EN ting ho Nytt og Nyttig for hundre år siden, og nå får de stadigvekk tilbud om gratis utenlandsturer med dem. Mamma er pensjonist og har til og med vært på et par, da får hun det helt gratis mens evt reisefølge må betale litt for fly og hotell. Så kanskje man skulle kjøpt noen nisseluer allikevel! :fnise:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror ikke jeg har godt av å være for lenge alene hjemme. I dag begynte jeg å snakke med duer. Måtte jo si unnskyld for at jeg holdt på å skremme de mens de spiste :klaske: Jaja, godt mannen kommer hjem på torsdag. Og i morgen skal jeg til mamma og skravle. På onsdag skal jeg til ei venninne som er nyoperert og sjukling (så blir ikke så lenge da, hun blir nok fort sliten). Så får jo vært masse sosial i mellomtida :)

Nå har jeg drukket over en halv flaske julebrus :sjokkbla:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble ikke noen tur til venninna mi i går da formen hennes ikke var så bra. Men i kveld kommer mannen min hjem :strix: Må bare rydde og ordne litt før han kommer. Ikke akkurat strøkent her.... *lister seg ut av KG og tilbake til den virkelige, kjedelige verden*

Katten har forresten fått seg ny hobby; kikke på flammene i peisen. Han kommer nok ikke til å lære før han brenner seg. Her om dagen skulle han omtrent stå inni peisen da jeg fyrte opp. Smartingen.... :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ååå, så koselig at mannen din kommer hjem i dag :) Kanskje på tide i og med at du driver og fører samtaler med duene?? :klo::fnise:

Uansett; kos dere masse :klemmer::humpe::vetikke::lur::gravid::fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I morgen skal jeg på lunsj hos nye jobben. Er mye papirarbeid som må fylles ut så de sa jeg burde beregne 1,5 time. Da får jeg hvertfall noe ut av dagen da :fnise: Stille for meg på jobb om dagen og nå har han jeg er vikar for om dagen tilbake på jobb så tipper jeg blir der max et par uker til. Lang juleferie da :)

I går hadde vi besøk av mamma og kusina hennes (som jeg kaller tante) og på kvelden var vi på besøk hos søstra til mannen min. En skikkelig koselig dag, men var litt deilig å ikke gjøre noen ting i dag. Bare vært en tur på Plantasjen og på McDonald's. Skulle egentlig på den i Sandvika, men da han i kassa nøys i henda sine og ikke vasket de før han begynte med mat gikk vi :fy_fy: Hadde jeg vært sjefen hans hadde han fått kjeft (var skiftleder på McDonald's et par år). Så da ble det Slependen i stedet. Hehe, sånn går det når mannen får bestemme frokost.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vært en tur på hytta i helga. Deilig å komme seg unna litt :) Er besteforeldrene mine som bygde den for rundt 30 år siden. Ikke vann eller strøm der, så det er veldig deilig å komme hjem og kunne bruke skikkelig do og dusje. Og så er det koselig å komme hjem til katten igjen da. Får dårlig samvittighet når han er alene i nesten to døgn selv om han har mat og vann og klarer seg godt alene. Fikk ekstra god mat i stad da, så han er fornøyd :catmilk:

Nå har jeg jobb en uke til da :) Og så er det greit med juleferie om jeg ikke får forlenget det etter det. Har jo planer om å si opp et par uker før jul uansett. Har planer om å ta noen dager på hytta rett før jul og så er det greit å ha tid til å handle og lage julegaver. Ikke helt sikker på hva jeg skal lage i år da. Pleier å lage konfekt og såper. Vurderer å lage meiseboller men usikker på om det er litt kjedelig. Er til foreldrene mine og besteforeldrene mine jeg pleier å lage. Noen som har forslag?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Åh, det er så deilig å ta seg noen dager på hytta noen ganger!

Jeg skal bake litt havreflarn og colakaker i år, og gi bort noen på sånne fine, store glass. Meiseboller er jo kjempepraktisk, da! I hvert fall om de pleier å mate fuglene litt uansett! :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg vært på Panduro og handla inn til julegavelaging. Blir telysestaker og kubbelys med litt dekor på. Hehe, veldig greit med de insiprasjonssidene til Panduro altså, de julegavene blir akkurat som de viser der :fnise: Skal lage julekuler også kom jeg på. Eller, jeg skal spraylakkere julekuler i glass med sånn frosting-spray og få noen mønstre der. Mulig jeg beholder de selv egentlig. Kan hende det blir noen såper og meiseboller også da. Meisebollene kan jeg jo lage uansett og ta med på hytta. Kanskje henge noen utafor hos oss også så katten har noe å se på når vi er på jobb....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag og i morgen har XXL og Living en kampanje som gjør at de som betaler med Eurocard får 25 % rabatt. SÅ vi kjøpte oss tre malerier til stua (det ene blir hengt opp et annet sted, ble for mye i ett rom) og to store lykter til å ha ute ved inngangsdøra :) Veldig fornøyde! Heldigvis har mannen og jeg ganske lik smak så er ikke vanskelig å bli enige om slike ting. Jo, og så kjøpte jeg fjellstøvler/fjellsko på XXL. Var jo på hytta i helgen og fikk masse snø i skoa, så greit å få kjøpt noe skikkelig før vi skal opp igjen til helgen.

Har funnet ut at vi skal på Spamalot om noen uker da. Har hørt at den er skikkelig morsom så blir årets julegave til oss selv. Er forresten fryktelig vanskelig å finne ut hva man ønsker seg i julegave. Egentlig håper jeg at vi dropper julegaver mellom oss søsken i år. Tror ikke de ønsker seg noe spesielt heller. Lettere med familien til mannen, de kommer alltid med fin og gjennomtenkt gaveønskeliste. Neste år skal jeg begynne å tenke 1. nyttårsdag......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har vi vasket og ordnet litt i huset. Var på tide. Herregud, det eeeeeeer så kjedelig å rydde ut av esker. Så jeg vasket gulv mens mannen ordnet esker og vasket badet. Jeg liker ikke å vaske bad, utrolig kjedelig. Heller støvsuge og vaske gulv da altså. Nå begynner gulvene å bli rene også, har ikke fått de helt fine etter oppussinga.

Hehe, spennende tider her i suburbia :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...