Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

AnonymBruker

Pytt-i-panne fra varmdisken på Meny iblandet brune bønner og fleskebiter med speilegg over.

Anonymkode: bddbd...802

Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Shakshuka med ovnsstekt aubergine og paprika, feta, og selvfølgelig egg og tomatsaus, krydret med spisskummen, fennikelfrø, hvitløk og chili. Hakket persille og revet sitronskall over, og focaccia til.

Til dessert et stykke kake laget av gresk yoghurt, olivenolje, pære og sitron, med en kule vaniljeis.

Anonymkode: ad006...80d

Lenke til innlegg
Del på andre sider
elien
MarianneE skrev (49 minutter siden):

I dag skal jeg glede ungen med å lage innbakte pølser.

Hørtes digg ut :tommelopp:    Hva slags deig bruker du? 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
MarianneE
elien skrev (3 timer siden):

Hørtes digg ut :tommelopp:    Hva slags deig bruker du? 

Jeg lager en glutenfri bolledeig siden jeg ikke tåler gluten. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Hut

I kveld blir det retromat. Ostesuffle, en grønn salat og baguetter med godt smør til. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
elien
MarianneE skrev (2 timer siden):

Jeg lager en glutenfri bolledeig siden jeg ikke tåler gluten. 

Blir nesten som profilbilde mitt ;) 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
elien

Fant biff på datosalg i dag også, så i dag ble det kinesisk pepperbiff med ris til. Kjempe godt, og det ble så mye mat at min søster var og hentet en takeavay boks (kjekt å bo så nerme ❤️ )

pepperbiff.jpg

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Aintnofun

Kjøpte ytrefilet av svin på rema. Skal lage soppsaus. Også steker jeg søtpotet, gulrot, paprika og løk i ovnen. Vet ikke om det blir godt, men tenkte å bruke det jeg hadde.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
MarianneE
elien skrev (2 timer siden):

Blir nesten som profilbilde mitt ;) 

Ikke bare nesten, men ganske likt faktisk 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Høstlyng
MarianneE skrev (9 timer siden):

I dag skal jeg glede ungen med å lage innbakte pølser.

 

elien skrev (2 timer siden):

Blir nesten som profilbilde mitt ;) 

Syntes dette var veldig gøy av en eller annen grunn:fnise:

Lenke til innlegg
Del på andre sider
MarianneE
Høstlyng skrev (9 minutter siden):

 

Syntes dette var veldig gøy av en eller annen grunn:fnise:

:lol:

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Athena79

I dag ble det risengrynsgrøt, med kanel, sukker og smørøye. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
lsklars

Blir siste Fårikål middagen for denne gangen i dag..

Nå er det nok, selv om det er digg mat 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...