Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Det blir Wok men uten paprika, da jeg ikke orket å stå i den lange køen på Coop Obs på Torsdag.. 

Kylling, vannkastanjer, brokkoli, gul og rød løk, sukkererter og resten av karbonadedeigen fra i går (brukte ikke alt, og lagde hamburgere da) om det blir nudler, og kokosmelk i vet jeg ikke enda. Men Hoisinsaus blir det nok :) 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest hockeyfrue

Ingen av oss hadde lyst til å lage mat i dag, så da blir det Grandiosa med masse Heinz ketsjup på :sjenert: Får bittelitt dårlig samvittighet av å trykke i meg nesten 1000 kalorier, men det må være lov innimellom... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

49 minutter siden, Edain skrev:

Hjemmelaget pestopai med grov bunn :spise:

Høres godt ut! Du har ikke tilfeldigvis en oppskrift på det? :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, marleneK92 skrev:

Høres godt ut! Du har ikke tilfeldigvis en oppskrift på det? :) 

Det er veldig godt :) 

Grov paibunn: 2dl hvetemel, 2 dl sammalt hvete grov, 50 gram smør og 2-3 ss med vann. Forstekes på 200 grader i ti minutter. 

Selve fyllet: paprika, squash, løk, hvitløk i ovnen. Hell litt olivenolje og havsalt over. Stekes på 200 grader til de blir myke. Legg dette i paibunnen, sammen med en brokkoli og mais (og gjerne mer grønnsaker etter eget ønske), så heller du over eggeblandingen ( 3egg, 2dl melk og ønsket mengde pesto), så stekes det på 200 grader i 30-40 minutter :-) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, Edain skrev:

Det er veldig godt :) 

Grov paibunn: 2dl hvetemel, 2 dl sammalt hvete grov, 50 gram smør og 2-3 ss med vann. Forstekes på 200 grader i ti minutter. 

Selve fyllet: paprika, squash, løk, hvitløk i ovnen. Hell litt olivenolje og havsalt over. Stekes på 200 grader til de blir myke. Legg dette i paibunnen, sammen med en brokkoli og mais (og gjerne mer grønnsaker etter eget ønske), så heller du over eggeblandingen ( 3egg, 2dl melk og ønsket mengde pesto), så stekes det på 200 grader i 30-40 minutter :-) 

Herlig! dette skal jeg prøve :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

7 minutter siden, marleneK92 skrev:

Herlig! dette skal jeg prøve :) 

Det er veldig godt og bruker man rikelig med grønnsaker så blir det også veldig sunt :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fiskeburger i grove brød i går.  

Wok med laks og naturris i dag. Usikker på saus, funderer på noe soyasaus, ingefær og hvitløk-opplegg. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 minutter siden, FantasDick skrev:

Fiskeburger i grove brød i går.  

Wok med laks og naturris i dag. Usikker på saus, funderer på noe soyasaus, ingefær og hvitløk-opplegg. 

Jeg lager laksefilet med en glaze fra Rick Stein: Hvitløk, chili og ingefær freses raskt sammen med laksestykkene, og en miks av 3 ss søt mørk soyasaus og 2 ss balsamico (ja, faktisk!) helles over (passe mengde glaze til ca 500 g laks). Stykkene vendes raskt i glazen (jeg foretrekker dem rå i midten, men det blir smak og behag), og masse frisk koriander has over. Naturris og dampet bok choy eller woket grønnkål til.

Anonymkode: 516cd...921

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest hockeyfrue

I går ble det spagetti og kjøttsaus på samboeren og blomkålsuppe med hvitløkskrutonger på meg. 

I dag blir det teriyakilaks med spinat, mango og ris. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest hockeyfrue

I går ble det spagetti og kjøttsaus på samboeren og blomkålsuppe med hvitløkskrutonger på meg. 

I dag blir det teriyakilaks med spinat, mango og ris. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

I går hadde vi pasta med mozzarella, tomater, hvitløk, basilikum, olivenolje og salt/pepper. Er noe av det beste jeg får! 

I dag blir det fiskeburger med salsa og salat :) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Enhjørning

Spiste på yndlingsrestauranten min! :biggrin: Så spiste pasta med reker, scampi, krepsehaler, blåskjell, løk og persille  i kremet hvitvin og hummersaus. Fantastisk! Ble også en liten dessert, creme brulee :rodmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag skal vi ha biffstrimler som er fajitaskrydret i ferske tacolomper. Fylles med salat, rødløk, paprika, agurk og tzatsiki. Sikkert litt ost til også :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...