marleneK92 Skrevet 1. februar 2016 #36121 Del Skrevet 1. februar 2016 Det blir Wok men uten paprika, da jeg ikke orket å stå i den lange køen på Coop Obs på Torsdag.. Kylling, vannkastanjer, brokkoli, gul og rød løk, sukkererter og resten av karbonadedeigen fra i går (brukte ikke alt, og lagde hamburgere da) om det blir nudler, og kokosmelk i vet jeg ikke enda. Men Hoisinsaus blir det nok 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hockeyfrue Skrevet 1. februar 2016 #36122 Del Skrevet 1. februar 2016 Ingen av oss hadde lyst til å lage mat i dag, så da blir det Grandiosa med masse Heinz ketsjup på Får bittelitt dårlig samvittighet av å trykke i meg nesten 1000 kalorier, men det må være lov innimellom... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Edain Skrevet 1. februar 2016 #36123 Del Skrevet 1. februar 2016 Hjemmelaget pestopai med grov bunn Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
marleneK92 Skrevet 1. februar 2016 #36124 Del Skrevet 1. februar 2016 49 minutter siden, Edain skrev: Hjemmelaget pestopai med grov bunn Høres godt ut! Du har ikke tilfeldigvis en oppskrift på det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Edain Skrevet 1. februar 2016 #36125 Del Skrevet 1. februar 2016 1 minutt siden, marleneK92 skrev: Høres godt ut! Du har ikke tilfeldigvis en oppskrift på det? Det er veldig godt Grov paibunn: 2dl hvetemel, 2 dl sammalt hvete grov, 50 gram smør og 2-3 ss med vann. Forstekes på 200 grader i ti minutter. Selve fyllet: paprika, squash, løk, hvitløk i ovnen. Hell litt olivenolje og havsalt over. Stekes på 200 grader til de blir myke. Legg dette i paibunnen, sammen med en brokkoli og mais (og gjerne mer grønnsaker etter eget ønske), så heller du over eggeblandingen ( 3egg, 2dl melk og ønsket mengde pesto), så stekes det på 200 grader i 30-40 minutter :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
marleneK92 Skrevet 1. februar 2016 #36126 Del Skrevet 1. februar 2016 4 minutter siden, Edain skrev: Det er veldig godt Grov paibunn: 2dl hvetemel, 2 dl sammalt hvete grov, 50 gram smør og 2-3 ss med vann. Forstekes på 200 grader i ti minutter. Selve fyllet: paprika, squash, løk, hvitløk i ovnen. Hell litt olivenolje og havsalt over. Stekes på 200 grader til de blir myke. Legg dette i paibunnen, sammen med en brokkoli og mais (og gjerne mer grønnsaker etter eget ønske), så heller du over eggeblandingen ( 3egg, 2dl melk og ønsket mengde pesto), så stekes det på 200 grader i 30-40 minutter :-) Herlig! dette skal jeg prøve Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Edain Skrevet 1. februar 2016 #36127 Del Skrevet 1. februar 2016 7 minutter siden, marleneK92 skrev: Herlig! dette skal jeg prøve Det er veldig godt og bruker man rikelig med grønnsaker så blir det også veldig sunt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Egiett Skrevet 1. februar 2016 #36128 Del Skrevet 1. februar 2016 I dag ble det laks med brokkolimos, gulrøtter og purre Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 2. februar 2016 #36129 Del Skrevet 2. februar 2016 Innbakte pølser Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FantasDick Skrevet 2. februar 2016 #36130 Del Skrevet 2. februar 2016 Fiskeburger i grove brød i går. Wok med laks og naturris i dag. Usikker på saus, funderer på noe soyasaus, ingefær og hvitløk-opplegg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. februar 2016 #36131 Del Skrevet 2. februar 2016 7 minutter siden, FantasDick skrev: Fiskeburger i grove brød i går. Wok med laks og naturris i dag. Usikker på saus, funderer på noe soyasaus, ingefær og hvitløk-opplegg. Jeg lager laksefilet med en glaze fra Rick Stein: Hvitløk, chili og ingefær freses raskt sammen med laksestykkene, og en miks av 3 ss søt mørk soyasaus og 2 ss balsamico (ja, faktisk!) helles over (passe mengde glaze til ca 500 g laks). Stykkene vendes raskt i glazen (jeg foretrekker dem rå i midten, men det blir smak og behag), og masse frisk koriander has over. Naturris og dampet bok choy eller woket grønnkål til. Anonymkode: 516cd...921 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 3. februar 2016 #36132 Del Skrevet 3. februar 2016 Biff med ovnsbakt blomkål, sjalottløk og poteter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hockeyfrue Skrevet 3. februar 2016 #36133 Del Skrevet 3. februar 2016 I går ble det spagetti og kjøttsaus på samboeren og blomkålsuppe med hvitløkskrutonger på meg. I dag blir det teriyakilaks med spinat, mango og ris. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hockeyfrue Skrevet 3. februar 2016 #36134 Del Skrevet 3. februar 2016 I går ble det spagetti og kjøttsaus på samboeren og blomkålsuppe med hvitløkskrutonger på meg. I dag blir det teriyakilaks med spinat, mango og ris. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marika Skrevet 3. februar 2016 #36135 Del Skrevet 3. februar 2016 I dag skal jeg ha rester. Et stykke kyllingfilet med salat og lyst brød til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
marleneK92 Skrevet 3. februar 2016 #36136 Del Skrevet 3. februar 2016 Pasta og fløteform Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruskemor Skrevet 3. februar 2016 #36137 Del Skrevet 3. februar 2016 I går hadde vi pasta med mozzarella, tomater, hvitløk, basilikum, olivenolje og salt/pepper. Er noe av det beste jeg får! I dag blir det fiskeburger med salsa og salat 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Egiett Skrevet 3. februar 2016 #36138 Del Skrevet 3. februar 2016 I dag ble det torsk med sprøstekt bacon, søtpotetmos, gulrøtter og brokkoli Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Enhjørning Skrevet 3. februar 2016 #36139 Del Skrevet 3. februar 2016 Spiste på yndlingsrestauranten min! Så spiste pasta med reker, scampi, krepsehaler, blåskjell, løk og persille i kremet hvitvin og hummersaus. Fantastisk! Ble også en liten dessert, creme brulee Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristanna Skrevet 4. februar 2016 #36140 Del Skrevet 4. februar 2016 I dag skal vi ha biffstrimler som er fajitaskrydret i ferske tacolomper. Fylles med salat, rødløk, paprika, agurk og tzatsiki. Sikkert litt ost til også 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå