marika2 Skrevet 6. februar 2009 #22561 Del Skrevet 6. februar 2009 Stekte svinekoteletter med poteter og fransk grønnsaksblanding. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
marika2 Skrevet 6. februar 2009 #22562 Del Skrevet 6. februar 2009 Stekte svinekoteletter med poteter og fransk grønnsaksblanding. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vera Vinge Skrevet 6. februar 2009 #22563 Del Skrevet 6. februar 2009 (endret) Marokkansk kikertgryte med bl.a. paprika og spinat. Endret 6. februar 2009 av Vera Vinge Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Agurk Skrevet 6. februar 2009 #22564 Del Skrevet 6. februar 2009 Hjemmelaget hamburger av karbonadedeig(egg, løk, basilikum, paprika, hvitløk og div krydder) i pitabrød med salat, løk, agurk og hjemmelaget rømmedressing. Dessert ble 70% sjokolade og friske blåbær. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Scheherazade Skrevet 7. februar 2009 #22565 Del Skrevet 7. februar 2009 I går pasta med saus av kyllingkraft, litt fløte og sjarlottløk, med bakt tomat og kyllingfilet. Kyllingkraften var et beger fersk kyllingkraft fra Stange, fantastisk god, anbefales. I dag blir det tortillalefser med kjøtt og grønnsaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saeria Skrevet 7. februar 2009 #22566 Del Skrevet 7. februar 2009 I dag er det bursdagsfeiring, så da skal vi spise tapas på restaurant. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 7. februar 2009 #22567 Del Skrevet 7. februar 2009 Indisk kylling- og kikertgryte servert med pilaffris, naanbrød, poppadums og raita. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
desperate Skrevet 7. februar 2009 #22568 Del Skrevet 7. februar 2009 I dag blir det burrito med fullkornslefser og mager svinekjøttdeig. Er spent på fullkornslefsene! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Golden Girl Skrevet 7. februar 2009 #22569 Del Skrevet 7. februar 2009 Fjordland: Varmrøkt laks med babygulrøtter og dillstuede poteter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 7. februar 2009 #22570 Del Skrevet 7. februar 2009 Tagliatelle i fløte- og sitronsaus med sautert spinat og strimlet røkelaks. Gentil Hugel å drikke til. Dessert blir frisk mango med krydret lime- og appelsinlake. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LekeHusmor Skrevet 7. februar 2009 #22571 Del Skrevet 7. februar 2009 Chili con carne med høyrygg av okse, + røkt chili og røkt paprika oppi. enkel grønn salat til og en dæsj hvitløksrømme. (skal jeg bare skrelle den ovnsbakte/røkte chilien og putte den oppi eller? :klø Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 7. februar 2009 #22572 Del Skrevet 7. februar 2009 (skal jeg bare skrelle den ovnsbakte/røkte chilien og putte den oppi eller? :klø Jepp, men hakk den først. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vera Vinge Skrevet 7. februar 2009 #22573 Del Skrevet 7. februar 2009 Lun potetsalat med bl.a. små tomater, artisjokkhjerter, soltørkede tomater, ruccula. Og litt rømme- og sennepsblanding. Stekt og panert (heter det det når man ruller fisken i melblanding?) makrell ved siden av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LekeHusmor Skrevet 7. februar 2009 #22574 Del Skrevet 7. februar 2009 (endret) Jepp, men hakk den først. Endret 7. februar 2009 av LekeHusmor Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 7. februar 2009 #22575 Del Skrevet 7. februar 2009 Og fjern frøene! Det kan være at det blir litt for mye med hele chilien, så tilsett bare litt først. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Crow Jane Skrevet 7. februar 2009 #22576 Del Skrevet 7. februar 2009 Hjemmelaget pizza her..........taco-pizza. Typen var fyllesyk og trengte litt skikkelig lørdagskost, hehe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LekeHusmor Skrevet 7. februar 2009 #22577 Del Skrevet 7. februar 2009 Og fjern frøene! Det kan være at det blir litt for mye med hele chilien, så tilsett bare litt først. og jeg som har to Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
janne84 Skrevet 7. februar 2009 #22578 Del Skrevet 7. februar 2009 her blir det biff av ytrefilet, hjemmelaget gratinerte poteter (med mye hvitløk :ler) og grønnsaker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LekeHusmor Skrevet 7. februar 2009 #22579 Del Skrevet 7. februar 2009 Og fjern frøene! Det kan være at det blir litt for mye med hele chilien, så tilsett bare litt først. jeg blir ikke medlem i Norges Chili-røker Laug med det første. vet ikke hva jeg gjorde galt, men jeg endte opp med et helt sort, sprøtt skall med masse frø inni jeg :klø: ikke noe "kjøtt" liksom.. ? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 7. februar 2009 #22580 Del Skrevet 7. februar 2009 jeg blir ikke medlem i Norges Chili-røker Laug med det første. vet ikke hva jeg gjorde galt, men jeg endte opp med et helt sort, sprøtt skall med masse frø inni jeg :klø: ikke noe "kjøtt" liksom.. ? Da har du enten brukt for høy varme, eller latt chilien være for lenge under varmen. Det er nok at skinnet blir svartflekket. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå