Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

I går hadde vi indisk kikertgryte, basmatiris, krydret blomkål, raita og nanbrød.

I dag blir det pasta med en enkel kjøttsaus av kalvekjøttdeig.

Her spises det rester for å tømme kjøleskapet før vi reiser på juleferie:

I går hadde vi resten av pastaen, i dag skal vi ha resten av kikertgryten, men med nytt tilbehør: Basmatiris, potetraita og erter med vårløk og diverse krydder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Eurydike

Vi tømmer kjøleskapet litt før juleinnkjøpene, noe som vil resultere i følgende middag:

- Kremet purésuppe av blomkål med purre, chèvre og trøffelolje.

- Fettuccine med ferske reker, grillet rød paprika, chili, hvitløk og hakket bladpersille.

Endret av Eurydike
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Først skal vi ha sellerisuppe fra fryseren med sprøstekte skiver av speket andebryst, deretter potted shrimps og salat med selleri, og så boeuf bourguignon fra fryseren, med grønnkål og potetstappe av ringerikspoteter. Deretter Brie de Meaux, kvedekompott og druer, og til slutt sorbet, fra fryseren den også.

Oj, den fryseren høres fantastisk ut. Ønsker meg en slik til jul;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

i går spiste vi ute. Jeg spiste filet migon(?) med rødvinsaus, grønnsaker og fløtegratinerte potete og samboer spiste entrecote med baktpotet og grønnsaker..

I dag blir det seifilet i ovn med ovnsbakte grønnsaker og poteter :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I går hadde vi quesadillas og salat. I dag hakkebøff, ovnsbakte båter av ringerikspoteter, aspargesbønner, og béarnaisesaus, og kvedeterte til dessert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...