Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

I dag blir det innholdet i den umerkede boksen som jeg fant i frysen. Tror det er raspeballer - men det blir spennende å se når jeg kommer hjem fra jobb ;)

Det var raspeballer :)

i dag hadde vi lammefrikasse.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I dag har vi prøvd den spanske gryten fra Toro og den var kjempegod. Brukte svinekjøtt og serverte ris til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Annonse
Åh, ostesufflè er nydelig! Har du en oppskrift?

Ostesuffléen ble kjempegod!

Ostesufflé:

6 porsj:

3 1/4 dl melk

50 g smør

3 ss hvetemel

6 egg

2 1/2 - 3 dl revet ost

1 ss maisenna

1/4 - 1/2 krm kajennepepper

1 - 2krm revet muskattnøtt

2 eggehviter

1 krm salt

Kok opp melk. Smelt smør i en kjee, tilsett melet, rør godt og la det surre. Ta kjelen av varmen. Hell i all den kokende melken og rør kraftig. Ta blandingen koke i et par minutter.

Avkjøl sasuen litt. Skill eggene. Rør i eggeplommene en av gangen. Tilsett ost og maisenna og smak til med kajennepepper og muskat.

Stivpisk eggehvitene sammen med saltet.

Bland eggehvitene og sufflerøren.

Ildfastform som rommer 1,8 liter

Nederste rile ved 175 grader i 40 - 50 minutter.

Helt nyyyydelig. De eggehvitene til overs kan du bruke til eggerøre til frokost i morgen. Jeg bruker ofte å bruke alle eggehvitene i røra, da blir suffleen stooor og saftig.

Bon apetitt! :)

Endret av heldigemeg
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag hadde vi ovnsbakt laksefilet med hasselback-poteter, smørdampa grønnsaker og basilikun/sjalottløk-saus.

Det var godt til fisk å være! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...