Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Pinnekjøtt!! Med kålrabistappe, mandelpoteter, rødkål, tyttebær og sennep. Mmmmm

Anonymkode: f00cc...85b

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

1 time siden, SoWhat? skrev:

Hvordan lager du dobbelthake poteter? Jeg elsker poteter, så lurer 🙂

Baker de som vanlig først. Så deler jeg de i to, eller skjærer av et lokk. Graver ut alt innhold, blander det med f.eks stekt bacon, kjøttdeig, skinke. Så har jeg i ost, litt rømme, blander godt og legger det tilbake i potetskreller, strør over litt ost og baker det i ovnen en liten stund til, strør over finhakket vårløk

Man kan egentlig blande i alt hva man selv føler for. Dobbeltbakt betyr egentlig bare at den skal to ganger inn i ovnen

Anonymkode: 88090...5b2

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Baker de som vanlig først. Så deler jeg de i to, eller skjærer av et lokk. Graver ut alt innhold, blander det med f.eks stekt bacon, kjøttdeig, skinke. Så har jeg i ost, litt rømme, blander godt og legger det tilbake i potetskreller, strør over litt ost og baker det i ovnen en liten stund til, strør over finhakket vårløk

Man kan egentlig blande i alt hva man selv føler for. Dobbeltbakt betyr egentlig bare at den skal to ganger inn i ovnen

Anonymkode: 88090...5b2

Ohmygod. Det så bare utrolig godt ut! Skal lages vet jeg :spise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

37 minutter siden, SoWhat? skrev:

Ohmygod. Det så bare utrolig godt ut! Skal lages vet jeg :spise:

Ja det er skikkelig snadder 🤤  kan serveres med noe godt kjøtt også, men som regel så kjøper jeg heller en ekstra potet og bare spiser dette 😁

Anonymkode: 88090...5b2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Fredag: Lutefisk

Lørdag:

Forrett: Powerbowl med salat, avocado, reker, couscous, daddeltomater ++
Hovedrett: Grillede lammekoteletter med stekte poteter og mangochutney
Dessert: Ostekake med blåbær

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lettvint i dag.

Speilegg, Skogsbacon og brune bønner med restepotet stekt i baconfettet og kålstuingslant. Tyttebærsyltetøy.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

31 minutter siden, SPOCA skrev:

Svenske kjøttbullar med fløtegratinerte poteter. 

 

32 minutter siden, SPOCA skrev:

Svenske kjøttbullar med fløtegratinerte poteter. 

 

Anonymkode: cd0e6...0c1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

3 timer siden, SPOCA skrev:

Svenske kjøttbullar med fløtegratinerte poteter. 

Bruker du brun saus til da? 

Anonymkode: cd0e6...0c1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag fikk jeg servert minestrone. Og hvitt brød. Som broren min lagde. Det var godt, men lukten er det beste syns jeg. Suppe med masse grønnsaker kokt i kjøttkraft og med kjøttbiter. Og nystekt brød lagd med olivenolje. Det lukter jo såå godt! Og det smakte

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Brukte opp restene etter en helstekt kylling fra helga: kokte kraft på skroget, og lagde en slags suppe/frikasse med løk, gulrøtter, selleri, erter, rester av kyllingkjøtt og litt grønnkål. Melboller lagd på kyllingfett oppi. Ble utrolig godt, og super måte å bruke mat som ellers ville blitt kastet (inkludert noen halvslappe grønnsaker).

Endret av Twilight_Sparkle
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...