Brunhilde Skrevet 29. november 2019 #45741 Del Skrevet 29. november 2019 (endret) I dag tenker jeg å teste denne, Grandiosa Dobbel Pepperoni Nybakt. Slenger på litt tomat og oliven, så blir det sikkert bra. Nå er første stykket fortært, og den var overraskende god! Blir definintivt gjenkjøp. Passe størrelse var det også. Endret 29. november 2019 av Brunhilde 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 29. november 2019 #45742 Del Skrevet 29. november 2019 Fiskepinner med poteter, kokt og råreven gulrot, remulade og smeltet smør. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. november 2019 #45743 Del Skrevet 29. november 2019 Andebryststeg, appelsinsaus, rotfruktstrimlernog spinat stekt i panne, karamelliserte poteter og ovnsbakte poteter. Nam nam NAM! Anonymkode: f00cc...85b 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 29. november 2019 #45744 Del Skrevet 29. november 2019 (endret) Så avansert blir aldri jeg... ☝ 👇 Endret 29. november 2019 av Jerry Lee Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. november 2019 #45745 Del Skrevet 29. november 2019 Soppfylte ravioli (butikkjøpte) i enkel og rask saus av chili, hvitløk, cherrytomater og babyspinat. Til dessert en rest polenta--og mandelkake med appelsin. God fredagsmiddag med minimal arbeidsinnsats, med andre ord. Anonymkode: ad006...80d 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 29. november 2019 #45746 Del Skrevet 29. november 2019 Fiskesuppe fra Findus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 29. november 2019 #45747 Del Skrevet 29. november 2019 18 minutter siden, Luna Llena skrev: Fiskesuppe fra Findus. Hva slags fisk er i den? Aldri prøvd. Kan man putte i mer fisk av ymse slag? ☺ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 29. november 2019 #45748 Del Skrevet 29. november 2019 2 minutter siden, Jerry Lee skrev: Hva slags fisk er i den? Aldri prøvd. Kan man putte i mer fisk av ymse slag? ☺ Sei prøvde den selv for førstegang i dag, smakte godt. Man kan helt sikkert ha oppi annen fisk 😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 29. november 2019 #45749 Del Skrevet 29. november 2019 3 minutter siden, Luna Llena skrev: Sei prøvde den selv for førstegang i dag, smakte godt. Man kan helt sikkert ha oppi annen fisk 😊 Oki. Mulig jeg må teste den. 😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 29. november 2019 #45750 Del Skrevet 29. november 2019 Jeg har lagd lasagne. En av de få rettene jeg kan italiensk. Broren min bestilte. Ikke ordre altså 😄 han er kokk og lager alt bedre enn meg. Han bare ba meg lage når jeg spurte. Skal servere de når jeg blir trøtt, for da sovner de men enn så lenge er alt bare hyggelig. Lasagne er litt festmat i Italia. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 29. november 2019 #45751 Del Skrevet 29. november 2019 ☝ Har enda ikke smakt ordentlig lasagne, jeg... Kun en liten ferdigbit fra Meny som ikke var noe god. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 29. november 2019 #45752 Del Skrevet 29. november 2019 56 minutter siden, Jerry Lee skrev: ☝ Har enda ikke smakt ordentlig lasagne, jeg... Kun en liten ferdigbit fra Meny som ikke var noe god. Det tar timer å lage ordentlig lasagne 🙂 det er ganske vanlig julemat i Italia. Men SÅ god tid brukte jeg ikke. Det og italiensk tilberedt kylling er favorittene mine. Og pizza da 😎 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Saul Skrevet 29. november 2019 #45753 Del Skrevet 29. november 2019 I dag har jeg faktisk lagd skikkelig middag. Helstekt kylling (med urtesmør under skinnet og fylt med sitron, hvitløk og timian), fløtegratinerte poteter og grønnsaker (rosenkål, asparges og aspargesbønner stekt med sitronsaft, blandet med ristede pinjekjerner og hasselnøtter, toppet med revet parmesan). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 29. november 2019 #45754 Del Skrevet 29. november 2019 35 minutter siden, Saul skrev: I dag har jeg faktisk lagd skikkelig middag. Helstekt kylling (med urtesmør under skinnet og fylt med sitron, hvitløk og timian), fløtegratinerte poteter og grønnsaker (rosenkål, asparges og aspargesbønner stekt med sitronsaft, blandet med ristede pinjekjerner og hasselnøtter, toppet med revet parmesan). Det så veldig veldig godt ut! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 30. november 2019 #45755 Del Skrevet 30. november 2019 Det blir kjøttkaker (for en sjelden gangs skyld hjemmlagde) med poteter, brun saus, kålstuing og tyttebærsyltetøy. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 30. november 2019 #45756 Del Skrevet 30. november 2019 Har noe lapskaus i fryseren, blir det i dag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. november 2019 #45757 Del Skrevet 30. november 2019 Blir dobbeltbakte poteter i dag. Vet ikke om jeg skal ha nor ved siden av, eller hva jeg ev skal lage isåfall Anonymkode: 88090...5b2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 30. november 2019 #45758 Del Skrevet 30. november 2019 I dag skal jeg lage en stor form med fløtegratinerte poteter og noen kjøttstykker jeg fant i fryseren her. Jeg vet ikke helt hva som passer til, men satser på at løk, og fersk sopp går? Det passer liksom alltid til kjøtt syns jeg. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 30. november 2019 #45759 Del Skrevet 30. november 2019 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Blir dobbeltbakte poteter i dag. Vet ikke om jeg skal ha nor ved siden av, eller hva jeg ev skal lage isåfall Anonymkode: 88090...5b2 Hvordan lager du dobbelthake poteter? Jeg elsker poteter, så lurer 🙂 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anja40 Skrevet 30. november 2019 #45760 Del Skrevet 30. november 2019 Entrecôte med soppstuing og potetmos 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå