Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

25 minutter siden, Catalina Culès skrev:

Wienerpølse, brød, lompe, potetsalat, sprøløk, agurkmix, ketchup og sennep. 

Sprøløk er ekkelt 

Anonymkode: defbd...a15

Lenke til kommentar
Del på andre sider

20 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Sprøløk er ekkelt 

Anonymkode: defbd...a15

Sprøløk er deilig😋.

Vi skal ha grønnsaksgryte med hvitløksyoughurt til.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, LittDiva skrev:

Sprøløk er deilig😋.

Vi skal ha grønnsaksgryte med hvitløksyoughurt til.

Huff nei 

Anonymkode: defbd...a15

Lenke til kommentar
Del på andre sider

18 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Huff nei 

Anonymkode: defbd...a15

Hva skal du ha til middag da?

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

7 timer siden, Eun skrev:

Det hørtes ikke feil ut 😁

Her blir det ikke direkte middag, men vi skal ha pannekakefrokost med tjukke pannekaker, eggerøre med biiiittelitt trøffelolje i, bær, kaffe og ferskpressa juice.

Seinere blir det sen lunsj ute. Forhåpentligvis med vin!

Takk. Det ble helt riktig.  😊

Håper dere koste dere i dag.

 

Her blir rester...kald ørret, stekt restepotet og -gulrot. Smeltet smør.  Remulade. Pepperdryss og sitronskvis på fisken.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stekt kongeøstersopp med bacon, rucola, og tørkede cranberries. Enkel vinaigrette over. Kaffeis til dessert. Fordi jeg forjener det. 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble litt inpirert i en annen tråd, selv om min variant er litt annerledes.

Stekt flesk og restepotet med speilegg, brune bønner og brød med meierismør får bli kveldsmat"middag".

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Torsk bakt i sitron-urtesmør, ruccola og tomatsalat med rødløk og fetaost også ved siden av.

Godt, men ikke lenge mettende.

En liten brødblings til kvelds.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Røde pølser fra Danmark og Buffe potetmos fra Sverige .  Jepp, internasjonal kveld på oss!

(Både pølsene og potetmosen ble kjøpt før Covid-19 slo til)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et stykke oppi her fikk jeg et spark bak av Herr Drebin. Så det blir det både i dag og i morgen....

Spekesild.  Kokte poteter med smør på, gulrot/sukkerertstuing, rødbeter, rød&gul løk, hardkokte egg og eggerøre med gressløk, sukkererter og cherrytomater, og flatbrød.  Akevittskvett hører med.

Jerry får en jobb å gjøre her, altså...    :fnise:  Heldigvis kan ting mekkes i puljer så man slipper alt samtidig.

Gleder meg!    :spise:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

1 hour ago, Jerry Lee said:

Et stykke oppi her fikk jeg et spark bak av Herr Drebin. Så det blir det både i dag og i morgen....

Spekesild.  Kokte poteter med smør på, gulrot/sukkerertstuing, rødbeter, rød&gul løk, hardkokte egg og eggerøre med gressløk, sukkererter og cherrytomater, og flatbrød.  Akevittskvett hører med.

Jerry får en jobb å gjøre her, altså...    :fnise:  Heldigvis kan ting mekkes i puljer så man slipper alt samtidig.

Gleder meg!    :spise:

Høres ut som det blir et herremåltid på herren. Nyt!

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 minutter siden, Pjolterbeist skrev:

Høres ut som det blir et herremåltid på herren. Nyt!

Tusen takk, Snurringjenta.   😀

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AthenaRavenLuna
1 time siden, Jerry Lee skrev:

Et stykke oppi her fikk jeg et spark bak av Herr Drebin. Så det blir det både i dag og i morgen....

Spekesild.  Kokte poteter med smør på, gulrot/sukkerertstuing, rødbeter, rød&gul løk, hardkokte egg og eggerøre med gressløk, sukkererter og cherrytomater, og flatbrød.  Akevittskvett hører med.

Jerry får en jobb å gjøre her, altså...    :fnise:  Heldigvis kan ting mekkes i puljer så man slipper alt samtidig.

Gleder meg!    :spise:

Kos deg glugg i hjel 😀

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...