Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Mandag er alltid en lett dag, rent matmessig, så i dag blir det salat med enten kylling eller fetaost. Holder en knapp på det siste, så blir det ukas vegetardag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Usikker på hva det blir i dag (må tråle kjøleskapet først), men i går spiste vi regnsuppe siden det høljet ned store deler av dagen.

Det er en suppe med buljong, salt og pepper, kjøttpølse og grønnsaker. I går hadde vi noen poteter, gulrøtter og vårløk som måtte spises, så da ble det grønnsakene i suppa. Er vel egentlig en restesuppe, når jeg tenker meg om. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det blir fiskepudding i hvit saus med poteter, karri- og rekestrø, kokte og rårevne gulrøtter og bacon.

Lages inne, spises ute.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

14 minutter siden, Catalina Culès skrev:

Omelett med spekeskinke på brød med salat på siden.

Steker du skinka før du har den omeletten, eller det "rå" småbiter du hiver i?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AthenaRavenLuna
9 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Steker du skinka før du har den omeletten, eller det "rå" småbiter du hiver i?

Bruker sånn pålegg spekeskinke til omeletten, hiver den rett i røra, men kuttet den i småbiter først. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 minutter siden, Catalina Culès skrev:

Bruker sånn pålegg spekeskinke til omeletten, hiver den rett i røra, men kuttet den i småbiter først. 

Javel. Ok.   😀  Godt blir'e åkkesom.   Kos deg.

Endret av Jerry Lee
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AthenaRavenLuna
7 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Javel. Ok.   😀  Godt bli'e åkkesom.   Kos deg.

Takk, i like måte 😀

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, Catalina Culès skrev:

Takk, i like måte 😀

Takk.  😊

 Syns det er godt med reker over det jeg skal ha.  Og det er bare de fra lakeboks, men gidder jo ikke skrelle en haug for dette. Og liker dem ikke i sausen...blir rare av det. Så strør en god håndfull over på tallerkenen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag blir det taco med Naturli sin vegetarfarse, syltet rødløk, chimihurri, mangosalsa, guacamole og rømme. GLEDER MEG!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

1 time siden, Eun skrev:

I dag blir det taco med Naturli sin vegetarfarse, syltet rødløk, chimihurri, mangosalsa, guacamole og rømme. GLEDER MEG!

Sikkert godt, sjøl om jeg ikke aaaner hva det er.  Og det er uviktig.

Kos deg.  DET er viktig.   😀

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei alle sammen! 

Jeg innrømmer det først som sist: Jeg er EVNEVEIK så det holder på å beregne mat til familien.. noen ganger har jeg 4 ihjel sultne hester til bords, andre ganger er "liker ikke" på besøk hos ene eller andre og noen ganger har de spist før mat. Så det hender seg da at jeg har ok mengder med rester eller så kan jeg mate en landsby med middagsrestene. 

Så idag er spørsmålet: restemat av kjøttboller og brun saus 

Hva annet enn lapskaus kan en lage?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stekt laks, asparges, blomkål, brokkoli, potetbåter og hollandaise

Anonymkode: f78b4...2d1

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Grillede Grøstadpølser, ovnsstekte nypotetbåter og smørdampet strimlet sommerkål irørt litt crème fraîche. 

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Jerry Lee skrev:

Sikkert godt, sjøl om jeg ikke aaaner hva det er.  Og det er uviktig.

Kos deg.  DET er viktig.   😀

Vi koste oss maks 😁

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

27 minutter siden, henniie skrev:

Hei hei alle sammen! 

Jeg innrømmer det først som sist: Jeg er EVNEVEIK så det holder på å beregne mat til familien.. noen ganger har jeg 4 ihjel sultne hester til bords, andre ganger er "liker ikke" på besøk hos ene eller andre og noen ganger har de spist før mat. Så det hender seg da at jeg har ok mengder med rester eller så kan jeg mate en landsby med middagsrestene. 

Så idag er spørsmålet: restemat av kjøttboller og brun saus 

Hva annet enn lapskaus kan en lage?

Hva med pytt-i-panne? Og så heller fryse ned den brune sausen (dersom det går, jeg aner ikke).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...