Jump to content
Rachel

Middagstråd - alle typer.

Recommended Posts

MaleficentAurora

Smørdampet torsk med råkost og ris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

SoWhat?

Det ble tryllet fram nydelig fiskesuppe her i dag. Og brød stekt på rist over bålet. Alt smaker godt ute i naturen syns jeg, men fiskesuppe var knallgod. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

I dag blir det sei med asiatisk vri. Håper det blir godt, men sunt er det i allefall.

Anonymkode: 7c7d2...03e

Share this post


Link to post
Share on other sites
FrankDrebin

Pølse med lompe i dag. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Trynefaktor

Diverse pølser  i brød med syltet rødløk og cheddarsaus. Glemte å steke bacon, men ble godt uten også 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee

Spekeskinke, fenalår, elg- og reinpølse, speket rein-og hvalkjøtt.  Kalde kokte nypoteter med smørklatt, eggerøre, potetsalat.

  Ferdig skivet melon,sukkererter, paprika, druer og cherrytomater på si'a.  Flatbrød.    Akevitt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Dr. Ops
30 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Spekeskinke, fenalår, elg- og reinpølse, speket rein-og hvalkjøtt.  Kalde kokte nypoteter med smørklatt, eggerøre, potetsalat.

  Ferdig skivet melon,sukkererter, paprika, druer og cherrytomater på si'a.  Flatbrød.    Akevitt.

*vann i munnen*

:spise:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Trynefaktor
31 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Spekeskinke, fenalår, elg- og reinpølse, speket rein-og hvalkjøtt.  Kalde kokte nypoteter med smørklatt, eggerøre, potetsalat.

  Ferdig skivet melon,sukkererter, paprika, druer og cherrytomater på si'a.  Flatbrød.    Akevitt.

Speket hvalkjøtt,hva smaker det?

Jeg fikk carpaccio av hval en gang, det har ikke godt. Men jeg husker at hvalbiff var veldig godt på 80-tallet 😂

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee
2 minutter siden, Dr. Ops skrev:

*vann i munnen*

:spise:

Hehe.   Ja, det smakte meg meget.    :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee
Posted (edited)
5 timer siden, Trynefaktor skrev:

Speket hvalkjøtt,hva smaker det?

Jeg fikk carpaccio av hval en gang, det har ikke godt. Men jeg husker at hvalbiff var veldig godt på 80-tallet 😂

Vanskelig å beskrive altså.   Må nesten prøves.   Spekepølseselgerne på kjøpesentere har det.

Stor forskjell mellom speket hval og hvalbiff/hval i brun saus. Som jeg elsker.  Pleier å si at hval er som vilt med en smak av hav, om det er forståelig.

Edited by Jerry Lee

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dr. Ops

Middagen her var hjemmelagde kebabruller i tortilla, med ymse salat og dressing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
LittDiva

Laks med ingefær, nudler, nykål og gulrot. Soya/ chilisaus til.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee
2 timer siden, Dr. Ops skrev:

*vann i munnen*

:spise:

Selvom du ligger unna skinka og akevitten ville det vært mer enn nok til deg her, også...   :nigo:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Jerry Lee

Kveldsmat"middag".

Mauler på godsakene fra middagen...så mye igjen.    😊

Share this post


Link to post
Share on other sites
Brunhilde
7 hours ago, Brunhilde said:

I dag er jeg invitert på grilling, skulle ikke ta med noe, så jeg er spent :)

Og jeg fikk pølser, grillspyd og svinekotelleter med potetsalat og "vanlig" salat ved siden av. Og øl. Riktig så godt var det på en helt vanlig tirsdag.

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Her har vi feiret litt i kveld, med:

- Bacondadler, grønne oliven marinert i hjemmelaget pesto, rosmarinchips, med champagne

- Kokt hummer dynket i smør med hvitløk, chili og frisk estragon, med nybakte sprø rundstykker og mer champagne

- Kalvefilet, estragonsmør, ovnsstekte nypoteter, konfiterte cherrytomater, dampet brokkoli, blomkål og vårløk. Chianti.

- Mandelkake med norske bringebær og mørke sjokoladechips, pluss litt vaniljeis og kaffe.

Anonymkode: ad006...80d

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dr. Ops
45 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Selvom du ligger unna skinka og akevitten ville det vært mer enn nok til deg her, også...   :nigo:

Åh, takk! Plukk og miks middagen din var fristende og det hadde blitt et svært hyggelig middagsselskap :spise:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dr. Ops
26 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Her har vi feiret litt i kveld, med:

- Bacondadler, grønne oliven marinert i hjemmelaget pesto, rosmarinchips, med champagne

- Kokt hummer dynket i smør med hvitløk, chili og frisk estragon, med nybakte sprø rundstykker og mer champagne

- Kalvefilet, estragonsmør, ovnsstekte nypoteter, konfiterte cherrytomater, dampet brokkoli, blomkål og vårløk. Chianti.

- Mandelkake med norske bringebær og mørke sjokoladechips, pluss litt vaniljeis og kaffe.

Anonymkode: ad006...80d

Gratulerer med feiringen.

Ordentlig imponerende meny, håper (og regner med) at det smakte.

Sjokolademums som jeg er; hvordan lager du sjokoladechips?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee
20 minutter siden, Dr. Ops skrev:

Åh, takk! Plukk og miks middagen din var fristende og det hadde blitt et svært hyggelig middagsselskap :spise:

Det kunne det blitt, venn.   :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
1 time siden, Dr. Ops skrev:

Gratulerer med feiringen.

Ordentlig imponerende meny, håper (og regner med) at det smakte.

Sjokolademums som jeg er; hvordan lager du sjokoladechips?

Jeg lager dem ikke, jeg kjøpte dem og brukte i kaken jeg laget - dvs dårlig norsk oversettelse av chocolate chips bare. :) 

Anonymkode: ad006...80d

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...