absinthia Skrevet 28. mai 2009 #41 Del Skrevet 28. mai 2009 Bruker du stort sett frossen spinat? For akkurat dét synes jeg også smaker gress og (haha!) henna. For meg er imidlertid frisk spinat (som er det jeg bruker) imidlertid noe helt annet. Jeg har veldig dårlig tilgang på frisk spinat, men synes at det meste som inneholder spinat smaker hennapulver, f.eks pesto med spinat. Kom forresten på at jeg heller ikke liker svinesnitzel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest-jente Skrevet 28. mai 2009 #42 Del Skrevet 28. mai 2009 Spiser så og si alt, heldigvis! Men er det en ting jeg virkelig ikke klarer så er det hermetisk boks med sammenpresset skinke! På jobben så putter de til stadighet slik skinke i salaten, fysjom Sammenpresset "kjøtt" på boks, nei takk ! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
RosaNixon Skrevet 28. mai 2009 #43 Del Skrevet 28. mai 2009 Jeg tror nok at jeg liker det aller meste, men som veganer har jeg jo også færre valgmuligheter enn altetere (selv om jeg sikkert også spiser en del som altetere flest aldri rører). Imidlertid liker jeg ikke: - rosiner - svisker - miso (men her er det mulig jeg bare har vært uheldig, så jeg skal prøve det igjen) - hermetisk mandarin Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kvist Skrevet 28. mai 2009 #44 Del Skrevet 28. mai 2009 - hermetisk mandarin Åja, det er fælt det. Emment, vått og ekkelt. Særlig guffent i kombinasjon med sånn kakepyntegele på tube. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glynis Skrevet 28. mai 2009 #45 Del Skrevet 28. mai 2009 (Syns egentlig at jeg slipper greit unna det meste av ekkel mat siden jeg er vegetarianer, da - før jeg ble veggis var listen over æsj-mat mye, mye lenger ) Ganske morsomt - jeg er nemlig ikke-vegetarianer som elsker aubergine i alle former, og du som er veggis (= automatisk aubergineelsker i følge alle restauranter som ikke er vegetariske,) sliter med det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
leandra Skrevet 28. mai 2009 #46 Del Skrevet 28. mai 2009 -Blåmuggost (har prøvd å like det, går fint på pizza og i sauser, men ikke alene) -Sølvløk -Crabsticks -Salater med majones (rekesalat, eggesalat, potetsalat osv) -Kalvesuss -Gomme -Peppermakrell og sardiner på boks Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fernanda Skrevet 28. mai 2009 #47 Del Skrevet 28. mai 2009 ååååhhhh.. cheese doodles, grøssssss hermetisk frukt, fysjogføy kiwi (men tror kanskje at jeg ikke tåler det, det stikker i munnen i timevis etterpå) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pialill Skrevet 28. mai 2009 #48 Del Skrevet 28. mai 2009 jeg liker ikke: paprika poteter (går ann å spise hvis jeg har masse saus eller noe, men aldri poteter alene) fett på kjøtt alt "banan-snop", alt smaker ekkelt av falsk banan listen min er ikke så veldig lang Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Christabelle Skrevet 28. mai 2009 #49 Del Skrevet 28. mai 2009 (endret) Reker (generelt all sjømat bortsett fra fisk), makrell i tomat, sardiner, kokt kjøtt, fersk tomat, muggost, tyttebærsyltetøy, lever (organer generelt), blodpudding, ostesaus, ketchup, pølser, rakfisk, lutfisk, medisterkaker, bøf tartar, svor på ribben, kjøttdeig alene, uten løk/gulrot/bolognese-saus, potetmos, foie gras, sylteagurk, dill (synes det lukter tiss), brød som ikke er helt ferskt, svart pølse, vaktelegg, nøtter, mat med svampkonsistens (type fancy restaurant med ti-retters-meny) .. Det er lettere å skrive hva jeg liker (Skrev egentlig for å bekrefte for meg selv hvor sær jeg er) Endret 28. mai 2009 av Christabelle Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest strykebrett Skrevet 28. mai 2009 #50 Del Skrevet 28. mai 2009 Sånne røde bær oppi ett glass. "paprika" som har vært fryst i biter så det bare er vasne røde klumper igjen. Aubergine Fersk tomat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gaby Skrevet 28. mai 2009 #51 Del Skrevet 28. mai 2009 Min liste er som følger: blåskjell, muggost, tyttebær, oliven, blod- og innmat, hvite asparges på glass, og tunge. Dette er ting jeg virkelig ikke kan fordra. Så er det jo noen ting til, som jeg ikke lager selv om jeg kan velge, men som jeg klarer å spise. Feks sopp og reker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 28. mai 2009 #52 Del Skrevet 28. mai 2009 Jeg er søppelkvern jeg og. Elsker det meste, har et par ting jeg ikke er SÅ glad i, og vet om kun en ting jeg ikke klarer å spise: tofu. Det vil si, tofu når den er tilberedt på "feil" måte. Jeg har veggisvenner somfor eksempel lager veldig god tofuwok, men den jeg fikk i Kina... Nei pfhøi. Ett tygg, så oppløste den seg i munnen og ble slimete og fæl. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Silmarill Skrevet 28. mai 2009 #53 Del Skrevet 28. mai 2009 Jeg liker ikke lever, liker ikke eggehvitten på stekt egg! Liker ikke blodpudding og liker ikke raspeball/komle! Ellers liker jeg alt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LekeHusmor Skrevet 28. mai 2009 #54 Del Skrevet 28. mai 2009 jeg er ikke noe stor fan av: kaviar/rogn sennep grøt (orker ikke konsistensen, selvom jeg elsker risotto) hermetisk tunfisk sånn type krem som er på ostekake/gulrot kake osv. avokado (med mindre den er i salat eller sammen med noe annet) ruccola jeg anser egentlig meg selv som en lite kresen person, men jeg må innrømme at når jeg begynte å skrive denne listen så innser jeg at jeg kanskje er litt kresen likevel det er også en del ting jeg ikke er så interssert i å spise pga tanken på det, som f.eks tunge, kjake, lever (like posteier og pateer da) og lungemos, sånne "ekle" ting Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Silmarill Skrevet 29. mai 2009 #55 Del Skrevet 29. mai 2009 Jeg er søppelkvern jeg og. Elsker det meste, har et par ting jeg ikke er SÅ glad i, og vet om kun en ting jeg ikke klarer å spise: tofu. Det vil si, tofu når den er tilberedt på "feil" måte. Jeg har veggisvenner somfor eksempel lager veldig god tofuwok, men den jeg fikk i Kina... Nei pfhøi. Ett tygg, så oppløste den seg i munnen og ble slimete og fæl. Hva er tofu? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Silmarill Skrevet 29. mai 2009 #56 Del Skrevet 29. mai 2009 jeg er ikke noe stor fan av: kaviar/rogn Liker ikke det jeg heller kom jeg på nå da jeg leste det!!!!! Liker ikke smørrkrem heller :gjeiper: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
GodsChild Skrevet 29. mai 2009 #57 Del Skrevet 29. mai 2009 Hva er tofu? http://no.wikipedia.org/wiki/Tofu Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vera Vinge Skrevet 29. mai 2009 #58 Del Skrevet 29. mai 2009 Kom på at jeg heller ikke er noe glad i majonesbaserte salater. Kan fint spise det, men er ikke glad i rekesalat og dens like. Ei heller skivet, hermetisk sjampinjong (konsistensen minner meg noe unevnelig). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Catwoman Skrevet 29. mai 2009 #59 Del Skrevet 29. mai 2009 Jeg er søppelkvern jeg og. Elsker det meste, har et par ting jeg ikke er SÅ glad i, og vet om kun en ting jeg ikke klarer å spise: tofu. Det vil si, tofu når den er tilberedt på "feil" måte. Jeg har veggisvenner somfor eksempel lager veldig god tofuwok, men den jeg fikk i Kina... Nei pfhøi. Ett tygg, så oppløste den seg i munnen og ble slimete og fæl. Det var nok pga typen tofu. Du finnes i både fast og løsere form. Den faste er sikkert den vennene dine har brukt. Og den du fikk i kina var garanter den løsere (såkalt silketofu) -den oppfører seg i munnen akkurat slik du beskriver. Silketofu funker ikke i matlaging overhodet synes jeg. Men den er sikkert fin å kjøre i kjøkkenmaskin og lage krem, sauser, ost ol. av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mischa Skrevet 29. mai 2009 #60 Del Skrevet 29. mai 2009 Jeg spiser det meste men takler ikke: ferske blåskjell - det er krabbemat - ikke menneskemat! østers hvite asparges på glass kaviar hermetisk champignon godteri som skal smake appelsin crabsticks Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå