Gå til innhold

Celica skal bli mamma til en liten jente :)


Celica

Anbefalte innlegg

Sykdommen er på vei ut nå, men ryggen er aldeles ikke noe god å ha med å gjøre. I hvert fall ikke når man skal drive med husarbeid :tristbla:

Hehe, jeg og gubben satsa på at vi skulle vinne vikinglotto i går (så slipper jeg sommerjobb-styret), men den gikk ikke gitt :gjeiper:

Vogna virket kul den da :) (hvis det var den rette jeg så på da ;) )

Hvordan ser sommeren din ut da? (Regner med at det blir mye tjas og mas med baby? ;) )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det var da godt å høre at sykdommen er på vei til å gå over. Gjerne du skulle gått til fysioterapaut eller rett og slett bare unne deg ein time hos massør?

Haha, nei, er ikke så mye vinnerflaks her heller. Kjøpte meg to Flax-lodd her en dag, men det var til ingen nytte.

Ja, jeg liker veldig godt den vogna. Her har du link: http://www.toffeliten.no/images/categories...8(13042009).jpg

Hmm, sommeren min ja... Blir mye jobbing frem til termin iallefall. Jeg og samboer har snakket om å ta en liten tur før fødselen da. Bare en liten kosetur, så vi får gjort noe kjekt sammen. Og da har vi tenkt litt på å reise til Bergen å ligge over på hotell der, så kikke litt rundt og utforske byen. Og ikke minst ta en tur innom "Akvariet" :) Jeg synes det er så fascinerende med pingviner, og har veldig lyst til å oppleve en :D

http://www.akvariet.no <-- Det ser ut til at de har veldig mange spennende dyr der da!

Utenom det så tror jeg bare det blir å slappe av litt, og ikke minst nyte sommeren og samboer da :) Fra og med juli av blir det nok veldig mye baby det går i, ja. Men det er jo noe vi gleder oss utrolig masse til. Selv er jeg innstillt på mye mas og tjas, ja. Bare den store forandringen fra å være to til å bli tre er nok veldig stor. Så det er nok noe en må bruke tid på å venne seg til ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker naprapat jevnlig. Jeg tror virkelig at naprapater er trollmenn; uansett hva problemet er så fikser de det på 1-4 behandlinger (i motsetning til kiropraktor og fysioterapeut) :gjeiper:

Wow, den vogna var jo knalltøff!

Var på Akvariet for noen år siden, og det anbefales virkelig. Skikkelig kult og interessant. Da jeg var der, var det et slag pingvin-show, så det er jo en mulighet for at du får se litt mer enn en pingvin som spiser fisk ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ah, så bra at det hjelper da :)

Ja, jeg gleder meg virkelig til å reise der. Det ser og høres spennende ut også. Så skal det jo bli kjekt å få litt tid med samboeren og før vi får babyen ut:)

Ha en fin kveld videre, nåå må jeg sove. Har samfunnsprøve i morgen, så er viktig å være godt uthvilt til den :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Gikk det bra på prøven? :)

Hadde eksamen i dag jeg, og da måtte jo selvfølgelig beboeren oppom oss se på actionfilm med full lyd klokken 11 i går kveld! Det var like før jeg sendte en kjefte-melding, men da slo han selvfølgelig plutselig av filmen. Kanskje like greit :gjeiper:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff, det er ikke kjekt når en ikke får fred :P

Nja, jeg vet ikke helt hvordan prøven gikk. Håper den gikk bra. Hadde ikke lest så mye da. Føler ikke jeg strekker til med alt hele tiden. Er så mye trøtt og sløv at da orker jeg ikke å lese. Men men, det gjenstår bare å se :)

Hvordan gikk det på eksamen da? ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kjenner til problemet med å være sløv når en skal lese ja. Slet ofte med det på ungdomsskolen jeg; jeg la meg foran ovnen og skulle lese til prøve, - det endte ofte opp i mange dupper :fnise: (Så det var vel egentlig egenskyldt;) )

Håper det gikk bra på eksamen, slapp heldigvis å lese til den ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, sånn hadde jeg det også- særlig på ungdomsskolen. Mens nå er jeg bare trøtt og sløv hele tiden. Synes jeg har så mye som skal gjøres, men det er ikke like lett å få til alt heller.

Så deilig å slippe å lese da, hehe. Hva slags eksamen var det? Og var det skriftlig?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oki :)

Hadde håpet at jeg kom opp i skriftlig eksamen i norsk (hvis jeg skulle valgt å komme opp i noe), men jeg kom ikke opp i skriftlig. Og jeg haater muntlig, det er helt forferdelig. Så blir spennende å se om jeg kommer opp i muntlig da. Det får vi ikke vite før 15. juni :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nja, er veldig usikker. Tror bare vi kunne komme opp i enten muntlig eller skriftlig, med bare en eksamen. Jeg tar jo bare allmennfagene som er utifra yrkesfaga, ikke vanlig 3årig allmenn :) På vanlig allmenn er det jo annerledes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har hatt en grei og avslappet helg igrunnen. Var en liten tur på hytta i helga. Der slappet vi bare av sammen med hele familien. Du da? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi gjorde absolutt ingenting, og det var utrolig deilig! :)

Høres morsomt ut med hytte egentlig; tror vi skal skaffe oss det den dagen vi vinner i lotto :tongue:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Det er deilig å ikke gjøre noe også :)

Her er det "svigers" som har hytte. De kjøpte den i påske, så vi kommer til å være der mye fremover med tanke på at hytta skal pusses opp :)

Idag hadde jeg prøve-eksamen i norsk muntlig. Det var noe jeg hadde gått å grudd meg til helt siden vi fikk vite vi skulle ha det. Hadde egentlig bare lyst å skulke idag, men det er jo som oftest best med det som er gjort. Så slipper en å grue seg enda lengre.

Mot all forventning så gikk prøven kjempe bra! Jeg liker ikke muntlige presentasjoner osv, får alltid hjernteppe og begynner å skjelve da. Men hun sa jeg gjorde det veldig bra, og jeg svarte på alle oppgavene. Så det skal bli veldig spennende å få se hvilken karakter jeg får :) Hun sa iallefall jeg lå bra an i norsk-faget generellt! Veldig koselig å få en slik tilbakemelding, da =D

Nå har jeg nettopp ryddet av bordet. Laget steikt fiskepudding med poteter og raspa gullerøtter til middag idag. Kjenner jeg er veldig trøtt også, så det blir vel til at jeg tar meg en liten middagslur, tenker jeg!

Ha en strålende dag videre =D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Artig med hytte da :)

Kjenner meg veldig godt igjen i muntlig ja. Har bestandig vært min store frykt det, og nå skal jeg opp i juni :(

Bra det gikk bra med prøve-eksamen da ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...