Bokalven Skrevet 16. juni 2009 Forfatter #361 Del Skrevet 16. juni 2009 Pakkeliste:sommerklær toalettsakertøybind (mulig jeg plutselig får mensen, husker ikke helt når den kom sist, og ikke er den veldig regelmessig)bøkermp3-spillermobillommeboknøklerPCfotoapparatUSB-kabelladere (mobil, kamera, mp3-spiller)sandalerekstern harddisk til kompisromanmanus som skal leveres med kommentarersmykker Håper jeg ikke har glemt noe nå. PCen pakkes når jeg skal rusle. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saeria Skrevet 16. juni 2009 #362 Del Skrevet 16. juni 2009 Tror i såfall ikke det er noe krisegreier. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bokalven Skrevet 16. juni 2009 Forfatter #363 Del Skrevet 16. juni 2009 Håper ikke det. Buss- og togbilletter ordner jeg der nede. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bokalven Skrevet 23. juni 2009 Forfatter #364 Del Skrevet 23. juni 2009 Jeg er i Tigerstaden på sommerferie. Storkoser meg. Er rimelig fullbooket mens jeg er her nede, har vel ca alle kvelder dekket. I går løp jeg fra avtale til avtale, men det var veldig koselig altså. At jeg er så mye ute på farten betyr nødvendligvis at jeg er lite online... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saeria Skrevet 23. juni 2009 #365 Del Skrevet 23. juni 2009 Så lenge du koser deg så. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bokalven Skrevet 23. juni 2009 Forfatter #366 Del Skrevet 23. juni 2009 Koser meg veldig, som sagt. Det gjør ikke noe å løpe fra avtale til avtale så det er fine ting. Skal gå i paraden på lørdag. Håper det blir fint vær! Det er fint vær nå, jeg har blitt brent på nesa... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bokalven Skrevet 26. juni 2009 Forfatter #367 Del Skrevet 26. juni 2009 (endret) Party all night... Jeg er ikke akkurat vant til å gå ut hver kveld, men det er ikke Skeive dager hver uke, for å si det sånn. Det er så koselig å treffe venner og bekjente! I morgen skal jeg gå i paraden. Skulle noen ha lyst til å se på, så starter den klokka 15 i morgen, og har følgende rute: Rådhusplassen - Rådhusgata - Kirkegata - Prinsens gate - Akersgata - Karl Johans gate - Haakon VIIs gate - Dronning Mauds gate - Rådhusplassen Jeg trodde det skulle bli en del tid til å lese i ferien, men det har jeg rett og slett ikke hatt tid til! Møtte en del venner på kafé på mandag. Hadde sendt invitasjon til mange, men noen gadd ikke en gang å svare. Greit nok at man ikke kan eller at det ikke passer eller noe, men det går da ann å gi beskjed, synes jeg... Man sitter der og lurer på "Kommer X, eller...?" Endret 26. juni 2009 av Bokalven Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bokalven Skrevet 1. juli 2009 Forfatter #368 Del Skrevet 1. juli 2009 Hum... Lurer på om jeg skal gjøre det jeg har tenkt på, og også snakket litt om, å gi opp hele KG. Føler meg litt "uttafor" her. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saeria Skrevet 1. juli 2009 #369 Del Skrevet 1. juli 2009 Jeg synes du skal gjøre det som føles riktigst for deg, jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nótt Skrevet 2. juli 2009 #370 Del Skrevet 2. juli 2009 Sier som Saeria: du må gjøre det som passer best for deg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bokalven Skrevet 23. august 2009 Forfatter #371 Del Skrevet 23. august 2009 Lenge siden sist jeg var innom... Tiden løper avgårde! I går plukket jeg masse bær. Først var jeg ute og plukket blåbær (må et godt stykke unna for å finne, så jeg fikk sitte på med venner), deretter plukket jeg krekling på kvelden. Det BUGNER av krekling rett ved her jeg bor! Har pluket en haug. Skal bruke en del til likør, og tester ut krekling- og blåbærsyltetøy... Hva skal jeg bruke resten til? Har fått forslag om saft og vin, men jeg drikker ikke saft, og er nok litt for skeptisk til hjemmelaget vin... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ~Milla~ Skrevet 23. august 2009 #372 Del Skrevet 23. august 2009 Krekling http://www.norskdesign.no/getfile.php/Bild...20(459x459).jpg Kreklinglikør 5 dl krekling 2,5 dl brennevin ---- 1,2 dl sukker Legg bær og brennevin på et glas med tett lokk, og la dette stå 1-4 uker. Sil deretter av alkohol-uttrekket fra bærene og tilsett sukker til uttrekket. Bland godt, hell likøren over på en flaske med tett kork. Lagres i minst 6 måneder. Likøren får en god aroma, og fargen blir burgunderrød. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bokalven Skrevet 23. august 2009 Forfatter #373 Del Skrevet 23. august 2009 Milla: Jeg sa jo allerede at jeg skulle lage likør av en del av dem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saeria Skrevet 23. august 2009 #374 Del Skrevet 23. august 2009 Innom og titter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ~Milla~ Skrevet 23. august 2009 #375 Del Skrevet 23. august 2009 Sorry, gikk litt fort i svingene... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest misa Skrevet 24. august 2009 #376 Del Skrevet 24. august 2009 (endret) Hei, det var lenge siden. Blåbær kan man faktisk tørke og bruke i hjemmelaget frokostblanding! Fant denne på klikk.no: Rens blåbærene og legg dem utover et stekebrett i ett lag. Lufttørk dem i 2–3 døgn på et tørt og luftig sted så bærene ikke begynner å mugne. Tørk dem så i stekeovnen, først ved 30–40 ° C i 1–2 timer. Øk så varmen til 70 ° C, og la dem ligge til de er gjennomtørre. Oppbevar dem som annen tørket frukt. Tyttebær kan du tørke på samme måte. Der sto det også en oppskrift som jeg kunne tenke meg å prøve, blåbærchutney. Du trenger: litt olje til steking 1 stk sjalottløk, finhakket 2 kurv blåbær 2 ss rørsukker (fuktig brunt sukker) 1 klype kanel 1 klype malt nellikspiker 1 klype malt allehånde 2 ss epleeddik FREMGANGSMÅTE: 1. Sauter (stek raskt) den finhakkede sjalottløken i panne med litt olje. 2. Tilsett blåbærene, så sukker og krydder. Rist på pannen, og tilsett eddiken. Kok noen minutter til blandingen tykner. Server med varm grillet geitost på en seng av salat, gjerne rucula. Dersom du har chutney til overs, ha på sterilisert glass til senere bruk, eller gi bort som gave. Ha litt olje på toppen for bedre konservering. Ellers så ville jeg laget saft av kreklingen hvis den er stor og saftig, men man må bruke relativt mye sukker for at den skal bli god. Du kan også lage blandingssyltetøy med blåbæra, eller lage gelé av en eller begge. Gelé holder seg jo lenge, og er perfekt til alle sorter mat (også på brødskiva!). Og hva med vin, ikke bare likør. edit: Du var jo skeptisk til saft og vin, men du kan jo lage og gi bort i gave. Lykke til! -misa Endret 24. august 2009 av misa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bokalven Skrevet 25. august 2009 Forfatter #377 Del Skrevet 25. august 2009 misa: Upps... Glemte jeg å presisere at det var krekling jeg hadde mye av? Blåbærene er i boks, de er frosset ned til smoothiebruk. Krekling funker OK til smoothie, men ikke like bra som blåbær. Har heller ikke store mengdre blåbær, de tar lenger tid å plukke + kan ikke bare stikke ut døra og plukke (halvtimes kjøring, og da er jeg avhengig av noen snille jeg får være med siden jeg ikke kjører selv). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bokalven Skrevet 1. september 2009 Forfatter #378 Del Skrevet 1. september 2009 Jeg har så mye å se fram til for tiden! - reiser bort torsdag og fredag pga jobbting - skal se nasjonalballetten på turné - Oslo-tur i slutten av september og se Tori Amos! - jeg får besøk fra en annen kant av landet i begynnelsen av oktober - og har fått avspasering fredagen han er her! Gleder meg til å vide fram byen! - skal til tromsø den helgen jeg har bursdag ...bare for å nevne noen av de store begivenhetene Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bokalven Skrevet 1. september 2009 Forfatter #379 Del Skrevet 1. september 2009 For ikke å snakke om den store krukka med sprit og krekling som står og godgjør seg. Har stått der ei uke allerede, og skal få lov til å stå ei god stund til før jeg finner flasker, siler, sukrer, har i flasker og setter vekk... Så har jeg vel klar likør i løpet av neste år en gang. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Enigma* Skrevet 2. september 2009 #380 Del Skrevet 2. september 2009 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå