Gå til innhold

Middagstråd - vegetar!


Gjest gjest1

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

På lørdag ble det fullkornpasta med grønne bønner, paprika og urter.

I går ble det enchiladas med sopp, røde bønner, vårløk, spinat, paprika, gulrot og store mengder hvitløk og chili. I dag spiser vi resten.

Endret av salsera
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ble pasta med sopp og paprika i tomatsaus laget av ferske tomater til kvelds i går.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og i dag ble det bakt potet med hvitløkskesam og grønne bønner til.

Og vafler til dessert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest *Snart medlem*

Hadde tenkt å ha blomkålsuppe, men nå kan det se ut som om vi får gjest. I så fall blir det brød og salat på meg, og brød, salat og kylling på mannen og gjesten.

Så spiser vi det i solen i bakhagen akkompagnert med øl :)

Endret av *Snart medlem*
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Solsikke

Super tråd, endelig kan jeg få litt ny inspirasjon til middager :)

I dag spiste jeg "basilikapuckar" (står ikke på norsk på pakken...) i pita brød med salat, paprika, agurk, tomat, mais, løk, sukkererter og dressing.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Solsikke

I går lagde vi lasagne med vegefarse og masse godt krydrede grønnsaker (squash, paprika, gulrot, løk, mais, champignon). Hadde hvitløksbaguett og salat ved siden av.

Is med deilig sjokolademandel-trekk til dessert :)

I dag skal jeg spise rester av lasagnen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest *Snart medlem*

Ikke helt sikker, men jeg tror det blir vegetarburger på meg og normal burger på mannen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går ble det linsekaker med cajunpoteter, brokkoli og urtekesam.

I dag vet jeg ikke helt, kanskje en pai?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er ikke vegitærianer - men har en grønnsaksmiddag som både mann og barn virkelig "digg in too" som kanskje kan deles.. (har ikke lest hele tråden altså..)

Etter jobb og stress med handling på vei hjem før henting i barehagen og unger som venter på middagen NÅ er tid til å koke oppskrytt.. ;)

Jeg tar en haug friske grønnsaker - gulrøtter, minimais, brokkoli, blomkål, sukkererter, paprika, asparges, vannkastanjer og bønnespirer som jeg har i en wok hvor jeg har på salt og pepper, litt soyasaus, sukker og evt andre "asiatiske" innslag etter smak og behag.. Dette blander jeg med litt coscous og freser opp igjen før jeg serverer med nudler til... (av og til kan man ha i reker, annen sjømat eller kjøtt om man ønsker det)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går ble det linsekaker med cajunpoteter, brokkoli og urtekesam.

I dag vet jeg ikke helt, kanskje en pai?

Det ble selvsagt ikke pai likevel. ;)

Det ble pasta med ruccula, tomat, pesto rosso og hvitløkschampignon.

I dag ble det bare salat (salatblader, tomat, agurk, vårløk, paprika, mozzarella) servert med brød og urtekesam.

Paien tar vi i morgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...