Gå til innhold

carolinebergeriksen.no


MissLucy

Anbefalte innlegg

Frisk Frosk skrev (4 timer siden):

Forskning tyder på at det faktisk er motsatt, at det å spise nøtter reduserer risiko for vektøkning:

https://nhi.no/kosthold/forebyggende-kost-og-sykdom/a-spise-notter-kan-vare-positivt-for-vekten

 

Takk for linken. Nøtter har mange helsefordeler og det er derfor anbefalt å spise litt hver dag. Som det står i linken, øker det også metthetsfølelsen, som er positivt for å forhindre annet, usunt søtsug. Som vanlig henger ingenting på greip der i gården. Masse beige mat, usunne kaffevarianter og ferdigprodukter, men (blant annet)nøtter skal være fokus på det som bør reduseres? Latterlig, og gir helt feil signaler.

  • Liker 17
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tok meg nettopp en skje peanøttsmør for dødsbra balanse😘

  • Liker 32
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Felis skrev (4 timer siden):

Overvekt skyldes jo ofte helt andre ting enn en skje med peanøttsmør på mandag eller et glass vin i løpet av uka. Men noe sier meg at paret i Særp ikke har evnen til å forstå psykologien bak. Det er skremmende at LKE skryter av å ha hjulpet flere mennesker ned i vekt. Hvor lenge har han egentlig jobbet som pt? Snakker han om reelle kunder, eller er det seg selv og fruen han viser til?

Ironisk nok skrøt LKE av at han hadde gått ned 7 kilo etter at han sluttet å drikke alkohol (i fjor eller året før).Nylig fortalte han at han hadde lagt på seg igjen, samtidig som alkohol igjen var en del av livet hans. Vektstabil er han beviselig ikke, selv om jeg ikke med sikkerhet kan si at det skyldes alkohol. Men det gir jo mening at de bruker alkohol som eksempel.

Rarere er den skåla med frittgående nøtter på kontoret. Er det noen som har sett en offentlig nøtteskål siden pandemien? Det blir så altfor tydelig at de lever i sin egen boble der på Kulås.

 

Ja, overvektsproblematikk er sammensatt av aspekter de viser null innsikt i. LKE vender stadig tilbake til egen PT- innsats (og nå også konas) overfor overvektige, men ingen av de har noe særlig kundeerfaring å vise til. Så vet vi også at han har et litt annet syn på overvekt enn andre personlige trenere og oss vanlig dødelige. Ifølge ham, var vel samtlige av deltakerne til 16 ukers helvete overvektige, og minst en av dem (?) over i fedme-sjiktet (sjarmerende som alltid). De fleste så ganske normalvektige ut, etter hva jeg husker - med noen kilo ekstra her og der,  kanskje. Uansett, så er vektfokuset utrolig usjarmerende og lite helsefremmende sett parets praksis og holdninger under ett. 

Jeg også husker det med vekten og alkoholen slik, selv om vi ikke sikkert kan si at sammenhengen var slik. Spiller i grunnen liten rolle - så lenge de har operert på SoMe, har kart og terreng aldri passet sammen og inkonsekvens har vært regelen og ikke unntaket. Ethvert utspill derfra mangler derfor troverdighet. 

Nøtteskål er tilbake der jeg jobber😊, men (som en annen nevnte) med skje.

  • Liker 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nudeldama skrev (8 timer siden):

Jeg skal, for første gang, forsvare CBE i denne tråden.

Dette kommer nok som et sjokk for de som oppfatter kritikk i denne tråden som automatisk forsvar for CBE. Noe det aldri har vært.

Dette omhandler videoen CBE la ut om kalorier i snacks. 

Jeg er selv en person som jobber med å gå ned i vekt, og infoen CBE kommer med her er ingenting nytt. Dette har blitt publisert i utallige artikler gjennom mange, mange år tidligere. Både kalorier i snacks og "flytende" kalorier i ting som juice, melk og kaffe latte.

Blir folk i dag virkelig så støtt av dette? Dette er jo allmennkunnskap for alle som har jobbet med å gå ned i vekt de siste tiårene.

Hvis det hun sier virkelig er så forferdelig, hvorfor er dette da kunnskap som har blitt publisert i tiår uten at noen har reagert?

Eller, kan det være, at noen får piggene ut bare fordi hun sier noe?

For første gang? Du forsvarer henne for første gang? Har du to personligheter som ikke vet hva den andre skriver?

Hvis du ikke har fått med deg at det ikke er det hun sier, men måten det blir formidlet på som kritiseres så foreslår jeg at du trener opp leseforståelsen din litt. Dette ble bare teit. 

  • Liker 35
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

FruGlad skrev (50 minutter siden):

Mens resten av verden holder pusten og har tankene i Florida, legger frua ut bilder av Disneyslottet og sier at hun og datteren har brukt kvelden på å drømme seg tilbake, og de har bestemt seg for at dette må skje snart. Er hun fullstendig blåst? 

Ja

  • Liker 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

FruGlad skrev (1 time siden):

Mens resten av verden holder pusten og har tankene i Florida, legger frua ut bilder av Disneyslottet og sier at hun og datteren har brukt kvelden på å drømme seg tilbake, og de har bestemt seg for at dette må skje snart. Er hun fullstendig blåst? 

Det er enten blåst...

...eller så er det et forferdelig usmakelig og bevisst forsøk på å få fokuset bort fra proana-kalori-flausen deres på pt_carolineberg, inkl. hans pinlige forsvar av hennes manglende kunnskap og kompetanse.

Når man på så mange forskjellige måter er i ferd med å kjøre egne bedrifter varig i grøfta, så er det kanskje foretrukket å fremstille seg selv som helt blåst, fremfor at de fortsatt skal få omtale som avslører deres totale mangel på kunnskap, utdanning, kompetanse, erfaring samt hvor lite de følger med i det som skjer innen forskning på vektproblematikk.

Åkke som fremstiller de seg som totalt blåst - og nå velger de altså å velge (?) en avledningsmanøver som også innebærer et av de områdene hvor deres ansvarsløshet og kynisme avsløres best, nemlig i deres barneeksponering.

Blåst, ja, man skulle nesten tro at en arm av "Milton" har blåst bort det meste av anstendighet og vett hos de to voksne på Kulås...

  • Liker 23
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Blåst er forbokstaven, både for det ene og det andre. Er det mulig?!

  • Liker 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

ingo skrev (11 timer siden):

Kan bare svare for meg selv; Ja hun kunne lest opp hva som helst; ingenting hun sier har integritet, ingenting!! Fakta og info drukner i måten hun fremstiller seg på, og for meg har hun ikke kompetanse på noe som helst. (...) Kommunikasjon handler om mye mer enn ordene som sies. 

Nemlig! Kommunikasjon handler egentlig knapt noe om ordene som sies. Kommunikasjon er etos, patos og logos.

CBE har ingen etos (troverdiget). Absolutt ingen. Det skyldes ikke bare mangel på kunnskap, formell kompetanse og erfaring, men også at CBE ikke fremstår å selv ha gode verdier i relasjon til det/de ho snakker om//til. CBE snakker heller ikke med respekt og velvilje overfor tilhørerne. Når ho på toppen av dette heller ikke fremstår som autentisk på noe vis, fremstår hun ikke som pålitelig. 

CBE spiller definitivt på patos (følelser), men ho evner ikke å vekke de riktige følelsene hos mottakerne. CBE spiller på skam, og snakker ikke bare med et nedlatende og aggressivt tonefall, men rent visuelt filmer de henne også slik at ho ser ned på tilhørerne. Jeg får assosiasjoner til dødssynden fråtsing, og at alle som tar seg ei lita neve med nøtter en kveld i uka eller to er syndige mennesker uten selvkontroll, mens ho selv er dydig og behersket. (Algoritmeteknisk er for så vidt negative følelser kanskje mer verdt, fordi det gir høy aktivitet, og kan dermed booste profilen).

CBEs logosapell (evnen til å formidle budskapet fornuftig) står til stryk, fordi ho ikke evner å rette fokuset på saken ho formidler. Fokuset er i stedet rettet mot utenforliggende og forstyrrende faktorer (mage, bryster, thigh gap uproporsjonal kropp, fullsminket og filterbruk, og til og med havner fokuset på hva som er normal møbelhøyde). Dette er faktorer som dominerer så mye og som faktisk både undergraver og motsier det hun formidler med ordene. 

Legger man derimot til grunn at det CBE egentlig ønsker å formidle (som nok er det svært mange her inne gjennomskuer) er å vise fram kropp, kropp og kropp, og hennes negative holdninger til normale folks forhold til mat og selvkontroll mht matinntak, så er jo treffer ho jo med formidlingen. Men det bryter jo ned troverdigeten hennes, slik at etosen hennes er ytterligere lavere til neste gang ho skal formidle noe. 

Endret av Stjertmeis
Rettet skrivefeil
  • Liker 27
  • Nyttig 18
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lenge siden jeg har giddi å sjekke opp hva frua driver med, men ser det er helt som forventet. Samme innhold som alltid og stort fokus på tynn kropp og kalorier.

Rart hun stiller opp i diverse TV-programmer der man ser hvordan hun egentlig ser ut. Camp Culinaris viste en helt normalt slank dame som sugde inn magen som en ungdomsskoleelev. Problemet hennes er bare at hun ikke alltid husket å gjøre det da kameraene var tilstede.

Og alle vet at hun står på en krakk når hun filmer seg selv på kjøkkenet. Hun har ikke så lange bein at det fremprovoserte thigh gap-et synes over benkeplata når hun står.

Endret av Blåttvann
  • Liker 21
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser pt-Instagramkontoen er åpen igjen, og LKE har postet et tilsvar under kommentaren til Senneset hvor han hevder at han har et 100% avslappet forhold til mat, kropp og helse til tross for 20 år med kaloritelling.

Tror de på det de skriver selv?

  • Liker 43
  • Hjerte 1
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

FruGlad skrev (11 timer siden):

Mens resten av verden holder pusten og har tankene i Florida, legger frua ut bilder av Disneyslottet og sier at hun og datteren har brukt kvelden på å drømme seg tilbake, og de har bestemt seg for at dette må skje snart. Er hun fullstendig blåst? 

ER-DET-MULIG???

  • Liker 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

lenebu skrev (21 minutter siden):

Ser pt-Instagramkontoen er åpen igjen, og LKE har postet et tilsvar under kommentaren til Senneset hvor han hevder at han har et 100% avslappet forhold til mat, kropp og helse til tross for 20 år med kaloritelling.

Tror de på det de skriver selv?

Ja, det tror jeg dessverre. De skjønner ikke hvor avslørende det er.

  • Liker 20
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun har altså så lite ydmyk og mottakelig for konstruktiv kritikk. Når mange som har slitt i årevis med SF skriver i kommentarfeltet at slike videoer er triggende og kommer med forslag til hvordan ting kan gjøres annerledes, står hun på sitt. Hun kommer aldri til å utvikle seg på noen som helst måte. Hverken med barneeksponering eller posering/filter. 

  • Liker 14
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ser ut som LKE er fornøyd med rekkevidden til innlegget til pt_cbe om "ubevisst snacking".

Han har nemlig lagt ut et "åte" på story i dag om kaloritelling.

Tipper det om veldig kort tid kommer en provoserende reel fra han om nettopp kaloritelling, som kan booste profilen hans, slik som reelen om trening i varmen og reelen om dissingen av Chelsea sitt treningsopplegg fra i sommer gjorde.

Screenshot_20241010_113911_Instagram.thumb.jpg.78cc0de2ab9eb4a2cdd72aaafd0d5921.jpg

  • Liker 21
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er komishowet i gang igjen. Kontoen åpnes og lukkes med lysets hastighet, og følgerne bare STRØMMER til.

Oh please 🤦‍♀️🥱🥱🥱

  • Liker 24
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis pt kontoen er åpnet nå, så er jeg tydeligvis blokkert 😂

Og det skyldes at jeg liket innlegget fra Ingeborg. Ikke rart de har travle dager 🙃

  • Liker 14
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

ChickNorris skrev (6 minutter siden):

Hvis pt kontoen er åpnet nå, så er jeg tydeligvis blokkert 😂

Og det skyldes at jeg liket innlegget fra Ingeborg. Ikke rart de har travle dager 🙃

Samme her.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kontoen er nok stengt igjen, den var åpen tidligere idag. Om en er blokkert finner en ikke kontoen heller. Men nå gjør hun «alt rett» i forhold til å skape engasjement, lukke kontoen for at folk skal bli nysgjerrig og dermed må trykke følger for å få sett. Og folk biter på, følgere strømmer til. Men kanskje ikke av de riktige grunnene. Akkurat det betyr kanskje ikke så mye for Caroline, bare tallene får opp 🤪

  • Liker 7
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

FruGlad skrev (13 timer siden):

Mens resten av verden holder pusten og har tankene i Florida, legger frua ut bilder av Disneyslottet og sier at hun og datteren har brukt kvelden på å drømme seg tilbake, og de har bestemt seg for at dette må skje snart. Er hun fullstendig blåst? 

Enten så er det helt tomt oppe i topplokket, eller så er hun bare utrolig kynisk. Det verste er at jeg mistenker det siste. Floridamimring nå? Kan umulig være en tilfeldighet. Hun gikk vel i blodtåka etter engasjementet på kaloriskremselsinnlegget og vil blåse opp til mer storm rundt hovedkontoen. Om det var en glipp hadde vel de fleste klart å legge ut en reclaimer - beklager ser det innlegget ble veldig upassende akkurat nå. Våre tanker går til de rammede!

Men klarer ikke glemme da de var i Hellas og de la ut sorgløse bilder under flyktningekrisen, med noe som lignet brann i bakgrunnen. Hjernedød eller kynisk? Hvem vil være noen av delene.

  • Liker 28
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan er det mulig å tråkke så i salaten gang på gang, leser hun ikke nyheter? 🙄Går nok bare i kjendisnytt, mote og kjønnhet. (skrivefeil med hensikt) 

Endret av Snødronninga
  • Liker 21
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...