AnonymBruker Skrevet 12. januar 2019 #61 Del Skrevet 12. januar 2019 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Ja, det MÅ jo være litt innviklet! Stek poteter i gåsefett! Hvem har det sånn til hverdags?? Og ramsløkpure og SEMItørkede tomater! Jaja, her vil man ikke ha det på seg at man er enkel i matveien! Er du kresen når du er på besøk også? Anonymkode: 25eff...191 Hvorfor gidder du å kommentere når det bare er dritt du lirer av deg? Dette er en inspirasjonstråd. Ingen som har bedt deg om å lese den eller kommentere. Bla heller videre. Anonymkode: d8284...1e1 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2019 #62 Del Skrevet 12. januar 2019 Ramsløkåure lager man jo selv når man plukker ramsløk. Det er ikke avansert.... Anonymkode: 676b8...ede 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2019 #63 Del Skrevet 12. januar 2019 3 timer siden, Dr. A. Kula skrev: Og så er det jo alltids et spørsmål hva som serveres til biffen 14/3. 14/3? Altså fjortende mars? Anonymkode: ef166...f48 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2019 #64 Del Skrevet 12. januar 2019 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: 14/3? Altså fjortende mars? Anonymkode: ef166...f48 Glem det, kom på åssen dag det var nå... Anonymkode: ef166...f48 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dr. A. Kula Skrevet 12. januar 2019 #65 Del Skrevet 12. januar 2019 1 time siden, AnonymBruker skrev: + vanlig Urge. Anonymkode: 63e29...a5c Det der er biffsnadder, ikke biff (hel) som jeg oppfatter tråden handler om, eller hva @HalldirV2? 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 12. januar 2019 #66 Del Skrevet 12. januar 2019 Siden jeg relativt sjelden spiser biff, så blir det som oftest en schvær biff (helst bistecca alla fiorentina - altså minst 3-4 cm høy og fra 800 gram og oppover) når det først skal spises. Og da trenger jeg ikke mye annet til. Kanskje en tomatsalat eller kokte cannellini-bønner med olivenolje til. Siden biffen i seg selv er såpass saftig blir saus overflødig. Når biffen er i "normalstørrelse", så inntas den gjerne med mandelpoteter og mammas sauce bearnaise, samt en stuing laget av fersk champignon, paprika, løk, hvitløk, og bacon som har fått surret over svak varme i panna. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
HalldirV2 Skrevet 12. januar 2019 Forfatter #67 Del Skrevet 12. januar 2019 2 timer siden, Dr. A. Kula skrev: Det der er biffsnadder, ikke biff (hel) som jeg oppfatter tråden handler om, eller hva @HalldirV2? Minner meg om det glade 80 - tallet 😄 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Haribo Skrevet 13. januar 2019 #68 Del Skrevet 13. januar 2019 Hjemmelaget fløtegratinerte poteter eller pomfri. Stekt løk,paprika og sopp. Alltid peppersaus. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 13. januar 2019 #69 Del Skrevet 13. januar 2019 Fjorland peppersaus, stekt tomat, stekt løk og sopp,dampet asparges og fløtegratinerte poteter 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
HalldirV2 Skrevet 19. januar 2019 Forfatter #70 Del Skrevet 19. januar 2019 @Snaskesnusken Liker søtpotet fries, men bakt søtpotet?Blir ikke det veldig søtt? Men tar ditt ord på det, skal prøves ut. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Snaskesnusken Skrevet 19. januar 2019 #71 Del Skrevet 19. januar 2019 2 minutter siden, HalldirV2 skrev: @Snaskesnusken Liker søtpotet fries, men bakt søtpotet?Blir ikke det veldig søtt? Men tar ditt ord på det, skal prøves ut. Ser nå at du tagget meg i rett tråd 😂. Se innboksen din for søtpotet. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jytte Skrevet 19. januar 2019 #72 Del Skrevet 19. januar 2019 Enkelt: Biff med aspargers, søte tomat i panna, rømme med pepper om man vil. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
HalldirV2 Skrevet 19. januar 2019 Forfatter #73 Del Skrevet 19. januar 2019 3 minutter siden, Jytte skrev: Enkelt: Biff med aspargers, søte tomat i panna, rømme med pepper om man vil. Jøss, den var ny. Rømme? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jytte Skrevet 19. januar 2019 #74 Del Skrevet 19. januar 2019 1 minutt siden, HalldirV2 skrev: Jøss, den var ny. Rømme? Ja, men ikke mye hvis du serverer det som tilbehør. En ss. med pepper, kanskje en knas salt, men ikke hvis du også har saus. Du kan også lage tyttebær-rømme, men ikke til biff. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jytte Skrevet 19. januar 2019 #75 Del Skrevet 19. januar 2019 4 minutter siden, HalldirV2 skrev: Jøss, den var ny. Rømme? Den er ikke ny, alle på lavkarbo er klar over at det er godt som tilbehør. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
HalldirV2 Skrevet 19. januar 2019 Forfatter #76 Del Skrevet 19. januar 2019 Akkurat nå, Jytte skrev: Den er ikke ny, alle på lavkarbo er klar over at det er godt som tilbehør. Ny for meg 😊 Rømme er godt, så den vrien skal også prøves ut. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2019 #77 Del Skrevet 19. januar 2019 Hvitløksspekket indrefilet stekt i stekeovn. Anonymkode: 80461...da1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jytte Skrevet 19. januar 2019 #78 Del Skrevet 19. januar 2019 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Hvitløksspekket indrefilet stekt i stekeovn. Anonymkode: 80461...da1 Ja, det er det beste, enkelt og kokken(e) får slappet av også. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Snaskesnusken Skrevet 19. januar 2019 #79 Del Skrevet 19. januar 2019 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Hvitløksspekket indrefilet stekt i stekeovn. Anonymkode: 80461...da1 Nam! Elsker hvitløk 😃 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
HalldirV2 Skrevet 19. januar 2019 Forfatter #80 Del Skrevet 19. januar 2019 Vil dere si biff er en typisk lørdagsrett eller en søndagsmiddag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå