Jump to content
HalldirV2

Biff + tilbehør

Recommended Posts

HalldirV2

Hvilke tilbehør liker du best til biff? 😊

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Rumle

Hjemmelaget potetstappe og ovnsbakte asparges, hvitløk og cherrytomater. Gjerne en fløtebasert saus ved siden av. Absolutt ikke bėrnaisesaus :nei:

Edited by Rumle

Share this post


Link to post
Share on other sites
Oppgitt78

Hjemmelaget bearnaise, hasselbackpoteter, dampede grønnsaker og litt ferskpresset hvitløk på toppen.. 

Ev så kan sausen byttes ut med fløtestuet sopp og løk.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Majott

Maiskrem er godt! Eller om så bare stekt mais. Brokkoli og stekt sopp/soppstuing hører også med hos oss. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
ekkoet

Vi pleier å lage søtpotetstappe, stekt sopp og en saus, som oftest peppersaus. Men det finnes generelt veldig mye som er godt til synes jeg.

Share this post


Link to post
Share on other sites
HalldirV2
10 minutter siden, Rumle skrev:

Hjemmelaget potetstappe og ovnsbakte asparges, hvitløk og cherrytomater. Gjerne en fløtebasert saus ved siden av. Absolutt ikke bėrnaisesaus :nei:

Absolutt ikke bėrnaisesaus? 😯 Er det fordi du ikke liker bėrnaisesaus, eller fordi du ikke liker det til biff? Peppersaus da? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Rumle
Akkurat nå, HalldirV2 skrev:

Absolutt ikke bėrnaisesaus? 😯 Er det fordi du ikke liker bėrnaisesaus, eller fordi du ikke liker det til biff? Peppersaus da? 

Jeg klarer bare ikke å like det :ler: 

Peppersaus, ja takk! :jepp:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
HalldirV2

Så gøy, her var det virkelig ulike preferanser. Mange ideer å prøve 😊

Share this post


Link to post
Share on other sites
Oppgitt78

Når du steker biffen, så sleng gjerne på litt røkt paprikakrydder mot slutten.. Det gir en fin liten «piff» på smaken. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
HalldirV2
1 minutt siden, Rumle skrev:

Jeg klarer bare ikke å like det :ler: 

Peppersaus, ja takk! :jepp:

 

Fair enough 😊 Tror ikke jeg har hatt peppersaus til biff siden jeg var barn. Påtide å sjekke det ut igjen. 

Edited by HalldirV2

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Bérnaises eller "koke ut panna med rømme/fløtesaus" og asparges eller aspargesbønner, juanitatomater. 

Anonymkode: 83b6a...d38

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pupperulla

Saltbakte småpoteter , peppersaus/bearnaise /rødvinsaus

 stekt paprika,løk ,og squash 

brokkoli/blomkål

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Rødløkskompott og honningbakte reddiker er også godt. 

Anonymkode: 21511...355

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

ekkoet
3 minutter siden, Rumle skrev:

Jeg klarer bare ikke å like det :ler: 

Peppersaus, ja takk! :jepp:

 

Jeg er også der - bernaise er noe jeg har på biffen kun om det ikke finnes andre alternativer, lager det aldri selv. Er rett og slett blitt lei av det føler jeg, føler det er gatekjøkkenvarianten av saus.

Peppersaus, fløtesaus (med smak) eller rødvinssaus er langt bedre alternativer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
K.B.

Biff går litt på autopilot. Ovnsbakte potetbåter eller potetmos, tomat confit, grillet asparges og rødvinssjy eller peppersaus... 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Oppgitt78

Uansett hva slags saus som velges, så bør den lages fra bunnen av.. 

Posesaus ødelegger oftest et godt biffmåltid. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
FrankDrebin

Synes det er veldig godt med bakt potet ved siden av biff. :)  Asparges hører også selvsagt med. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee
27 minutter siden, Rumle skrev:

Hjemmelaget potetstappe og ovnsbakte asparges, hvitløk og cherrytomater. Gjerne en fløtebasert saus ved siden av. Absolutt ikke bėrnaisesaus :nei:

Enig.   :spise:

Og, ja..sistnevnte er grusomt.   :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Meadow

Vi pleier å ha fløtegratinerte poteter, asparges og rødvinssaus. Mmm. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
HalldirV2
12 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Enig.   :spise:

Og, ja..sistnevnte er grusomt.   :angry:

 

42 minutter siden, Rumle skrev:

Hjemmelaget potetstappe og ovnsbakte asparges, hvitløk og cherrytomater. Gjerne en fløtebasert saus ved siden av. Absolutt ikke bėrnaisesaus :nei:

Hvor har dere hvitløken? Ovnsbakt eller stekt i smøret med biffen? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...