Gå til innhold

Biff + tilbehør


HalldirV2

Anbefalte innlegg

Jeg liker bearnaisesaus, men det må være hjemmelaget. Ikke noe posetull i hvert fall. Andre sauser må også være hjemmelaget.

Jeg liker veldig godt ovnsbakte poteter, bakt potet, hasselbackpoteter og fløtegratinerte poteter.

Jeg har ikke noe fast jeg alltid har til det, men ovnsbakte grønnsaker, salat, tomatsalat osv.

Det er så mye som passer til biff så dette var et vanskelig spørsmål ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Akkurat nå, Elaine Marley skrev:

Jeg liker bearnaisesaus, men det må være hjemmelaget. Ikke noe posetull i hvert fall. Andre sauser må også være hjemmelaget.

Jeg liker veldig godt ovnsbakte poteter, bakt potet, hasselbackpoteter og fløtegratinerte poteter.

Jeg har ikke noe fast jeg alltid har til det, men ovnsbakte grønnsaker, salat, tomatsalat osv.

Det er så mye som passer til biff så dette var et vanskelig spørsmål ;)

Jeg er som deg og varierer mye mellom tilbehør, og saus på pose... fysj 😊

Men har enda ikke prøvd tomatsalat ved siden av, så der fikk jeg nok et tips å prøve ut. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Skjæra på tunet

Jeg synes egentlig det meste som er nevnt her er godt tilbehør, men av en eller annen grunn har jeg fått helt dilla på ruccola til biff. Bare et digert lass ruccola til biffen og ikke noe mer. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ovnsstekte mandelpotetbåter (gjerne stekt i ande- eller gåsefett om jeg har), kokte aspargesbønner med ramsløkpuré, semitørkede tomater, og enten rødvinssaus eller urtesmør med persille, estragon, sjalottløk, dijonsennep og armagnac - i begge tilfeller hjemmelaget.

Anonymkode: d2d72...7d5

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 minutter siden, HalldirV2 skrev:

 

Hvor har dere hvitløken? Ovnsbakt eller stekt i smøret med biffen? 

På toppen av biffen. Ingen varmebehandling av hvitløken, kun en tur i pressa.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 minutter siden, HalldirV2 skrev:

 

Hvor har dere hvitløken? Ovnsbakt eller stekt i smøret med biffen? 

Jeg freser den med biffen så sjyen/sausebasisen tar smak av den.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Akkurat nå, Oppgitt78 skrev:

På toppen av biffen. Ingen varmebehandling av hvitløken, kun en tur i pressa.

Rå hvitløk? Det er sprekt 😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fløtegratinerte poteter og soppstuing er en slager her! 😁

Anonymkode: ef166...f48

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Jerry Lee skrev:

Jeg freser den med biffen så sjyen/sausebasisen tar smak av den.

Hvor mange fedd bruker du, sånn ca? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir vel hengt nå, men fløtegratinerte poteter er mitt livs største matskuffelse.   Hadde sååå store forventninger, og det falt helt igjennom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Jerry Lee skrev:

4-5.

Og da serverer du skyen som saus? Kanskje det skal prøves ved neste biff. Takk for tips 😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

1 minutt siden, AwkwardAlice skrev:

Sopp, blåmuggost, og asparges. 

Blåmuggost er en slager her også 😀

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, HalldirV2 skrev:

Og da serverer du skyen som saus? Kanskje det skal prøves ved neste biff. Takk for tips 😊

Ja. Enten bare sjyen...syns det er godt.  Men noen ganger som basis til en saus.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 minutter siden, HalldirV2 skrev:

 

Hvor har dere hvitløken? Ovnsbakt eller stekt i smøret med biffen? 

Jeg kutter toppen av et par fine hvitløk og heller litt olje og havsalt på snittflaten og steker de sånn i ovnen til de er møre og litt brune og ser ca. sånn ut;

RoastedGarlic-TextWEB1.jpg?x21978

 

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Enten fløtegratinerte poteter (u skrelte, og løk og hvitløk) og peppersaus og/eller sjy (lages i panna etter biffen er stekt) 

Eller ris og bearnaise. 

Tilbehør er brokkoli og gulerøtter, tyttebærsyltetøy og rødbeter 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Rumle skrev:

Jeg kutter toppen av et par fine hvitløk og heller litt olje og havsalt på snittflaten og steker de sånn i ovnen til de er møre og litt brune og ser ca. sånn ut;

RoastedGarlic-TextWEB1.jpg?x21978

 

 

Det så lekkert ut. Nå fikk jeg vann i munnen og fikk lyst på både biff og ovnsbakt hvitløk 🤗

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, HalldirV2 skrev:

Det så lekkert ut. Nå fikk jeg vann i munnen og fikk lyst på både biff og ovnsbakt hvitløk 🤗

Jeg og! :ler:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...