Gå til innhold

Miss77's dagbok


miss77

Anbefalte innlegg

Endelig fått gjort litt siden sist. Var å kikket på lokalene på mandag. De var enda nydeligere enn jeg husket fra ifjor :hoppe: Været var på sitt aller nydleigste også, så det hjalp jo på. Hagen er kjempesvær, og de har plantet utrolig flott. Bare å satse på flott vær den 26. august også, så blir det velkomstseremoni i hagen :)

Fikk avtale hvordan vi ville ha bord, bestilt mat (uten snev av nøtter, så vi ikke tar livet av venninna mi!!!), bestilt en ekstra pers. til å rydde under festen, avklart at vi kan sette igjen sakene våre i lokalet og hente de når som helst dagen derpå, avtalt serveringsplan, sjekket at vinen vi har valgt passer til maten, avtalt når vi skal ha kaffe avec, og kaker og kaffe, når bandet skal spille +++. Selv om vi har sjenkebevilling på sprit kun til kl. 1 og øl og vin til 2 var det visst ikke noe problem å servere hva som helst til stengetid. Blir noen glade venner tenker jeg ;) Fredagen før er det et annet arrangement der, men vi kan bare komme å levere tingene våre - alkohol, frukt, kaker og hva det måtte være. De dekker, pynter og styrer på lørdag, slik at alt er klart til vi kommer. Vi trenger ikke å tenke på pynt oppe i 2. etg - der hvor selve festen skal være, det fikser de. Blomster, lys m.m. Hørtes jo egentlig bare kos ut, selv om det betyr at jeg må slippe kontrollen allerede på fredag :ler: Men da blir det jo bare mere tid til å kose seg sammen med de som ankommer på fredag.

I dag har jeg vært på IKEA og shoppet bordpynt. Endte opp med glasstallerkener (medium størrelse), et stort og to mindre kubbelys per asjett. Skal dekorere med roser og evt. orkideer tenkte jeg. Så veldig bra ut når jeg testet, og mannen var fornøyd. Ble en forholdsvis billig affære også, siden tallerknene kostet 5,- per stk.

Fikk også kjøpt inn sugerør og servietter til baren etterpå. Mangler fortsatt rørepinner, men det tenkte jeg å kjøpe på Alt om Bar. Må dit uansett for å handle inn sour mix og annet dill dall.

Ting begynner å ta form :hoppe::hoppe: Neste uke er det prøvetime hos frisør og pøving av brudekjole som står for tur. Mamma fikk forresten også godkjent undertøyet mitt i dag, så da ser det ut som det er i boks også (mangler strømper og strømpebånd da).

Endelig under to måneder igjen :bryllup: Skal i sommerens første bryllup i helga. Sambo skal være forlover og får øvd seg på å holde tale. Gleder meg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så deilig det må være å få så mange ting unna og kontroll på. Krysser virkelig fingrene for godvær over hele landet den 26.august ja!! :-D

Var på ikea her om dagen jeg også, tror nok vi har kjøpt de samme glasstallerkene. Har den samme tanken som du har med de. Men er jo ikke så rart det, vi er jo tvillingbruder :ler:

Gleder meg til å høre hvordan prøvetime hos frisør og kjoleprøving går... kanskje få se et bilde eller to også?? :)

Kos deg i bryllup i helgen og husk å sjekke ut litt mengder av alkohol hvis du får muligheten ;)

:klem::klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Første feriedag i dag :briller2: Har gått i bryllupsplanlegging hele dagen og er helt pumpa :Gjesp:

Var først hos frisøren. Klippa, stripa og hadde prøveoppsetning av hår. Tror det blir knallbra :hoppe: Hun satte det ikke helt opp, men viste hvordan hun tenker seg det. Var akkurat slik jeg så det for meg :)

Var innom fotografen og fikk booka avtale onsdag før bryllupet. Fikk også avklart kostnader. De 2.500,- vi har betalt inn dekker fotografering + visnings CD med alle bildene. Deretter kan vi plukke fritt til album eller forstørrelser, så selvsagt kommer i tillegg. Varierer fra kr. 900,- til 4.900,- for album.

Deretter var jeg en tur innom hudpleieren og booka time for napping og farger av bryn.

Så var det polet sin tur. Nå er vin til maten + velkomstdrink i bestilling. Mamma henter det om 14 dager. Ble ca. 6.000,- for 79 flasker. Ikke så ille egentlig.

Til siste var det blomsterbinderen som fikk en visitt. Fikk endre noen av blomstene i brudebuketten, bestilt blomst til grava til pappa + blomster til pynting av lokalet. Endte opp med en av rosene i buketten + eføy og pyntetråd. Blir så bra så :)

Fikk med andre ord gjort litt i dag. I mårra er det kjoleprøving!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Glemte en ting. Var i bryllup i helga. Var utrolig flott!!!! Men fant ut at kaker var en mere eller mindre bortkasta ting. Gikk ufattelig lite av det. Kommer med andre ord ikke til å stresse med å skaffe mere kaker en det vi allerede har bestilt......

Venter forøvrig spent på en oversikt over hva som gikk av drikkevarer. Det ble rikelig igjen for å si det slik.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:bryllup: Da var kjolen prøvd. Den satt nesten som støpt. Må sy den inn litt ved bysten og i livet + legges opp, men det skal de gjøre i august. De fikk i tillegg prakka på meg ny korsett, sko, smykkesett og diadem. Med sløret fikk jeg svidd av nesten 5000,- i dag også. Koster å gifte seg gitt :hakeslepp: Men da blir jeg så fin så :hoppe:

Måtte bytte vesten og kalvekrysset til mannen også - hadde bomma en aldri så liten smule på fargen.........

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hmm, ble ikke særlig gode bilder ser jeg, men prøver å laste opp ett par bilder av "utstyret" mitt.

post-7912-1152111591_thumb.jpgpost-7912-1152111660_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei :hoppe::klem:

Ser du har fått brukt bankkortet ditt flittig de siste dagene, skal si ting koster ja :)

Jeg er i :hoppe: humør i dag, så da :hoppe: jeg for flott diadem, :hoppe: for lekre sko, :hoppe: for flott smykkesett og ikke minst :hoppe::hoppe: for kjoleprøving og at den passet så bra som den skulle :) har du bilde av deg i kjolen forresten?

Opps, glemte å :hoppe: for sløret også :) skal du ha langt eller kort slør?

Ha en fin dag! :klem::klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei  :hoppe:  :klem:

Ser du har fått brukt bankkortet ditt flittig de siste dagene, skal si ting koster ja :)

Jeg er i  :hoppe: humør i dag, så da  :hoppe: jeg for flott diadem,  :hoppe: for lekre sko,  :hoppe: for flott smykkesett og ikke minst  :hoppe:  :hoppe: for kjoleprøving og at den passet så bra som den skulle :) har du bilde av deg i kjolen forresten?

Opps, glemte å  :hoppe: for sløret også :) skal du ha langt eller kort slør?

Ha en fin dag!  :klem:  :klem:

Glemte jo selvsavgt kameraet både til prøvetime hos frisør og kjoleprøving. Kan jo være like greit, for jeg er redd jeg hadde falt for fristelsen og vist mannen :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kos deg i bryllup i helgen og husk å sjekke ut litt mengder av alkohol hvis du får muligheten ;)

Nå har jeg fått oversikt. Var ca. 50 gjester og tror de fleste (minus 3 gravide, muligens én sjåfør og 4 barn) drakk. Vet ikke sikkert om barna var regnet med i antallet heller.

Det som gikk var følgende:

30 flasker vin (litersflasker og kartongvin)

1 liter baileys

1/2 fl Tia Maria

2 fl gin

6 fl vodka

3 fl whiskey (Jameson til irish alt sammen tror jeg)

6 fl cognac

ca. 4 kasser øl

12 x 1/2 fl tonic

5 x 1/2 fl russian

3 x 1 1/2 l lemon

5 x 1 1/2 l sprite

8 x 1 1/2 l cola

2 x 1 1/2 l solo

2 x 1 1/2 l appelsinjuice

3 x 1 1/2 l grapesoda

3 l sour mix.

De hadde også grenadine, men tror ikke det gikk noe av dette.

Det er heller ikke tatt med alkoholfri drikke til maten. Ble servert i glassflasker. Jeg er også litt usikker på om de hadde litersflasker med alkohol, men vet at i hvertfall cognacen var i ordinære 0,7-flasker.

Vet heller ikke om dette inkluderer det arsenalet vi fikk med på nachspiel, men alt dette får jeg sjekket ut nærmere når brudeparet kommer hjem fra bryllupsreise.

Skal også i et nytt bryllup den 22. juli, så da regner jeg med å få plukket opp enda flere tips :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig i at det ikke går mye kaker. Vi hadde vel nærmere 90% igjen, tror jeg. Heldigvis forsvant det litt til frokosten dagen etter, men det var uansett mye bortkasta.

Ha en riktig god sommer Miss77, og lykke til med planleggingen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Enig i at det ikke går mye kaker. Vi hadde vel nærmere 90% igjen, tror jeg. Heldigvis forsvant det litt til frokosten dagen etter, men det var uansett mye bortkasta.

Ha en riktig god sommer Miss77, og lykke til med planleggingen!

Takk :klem:

Skal ha en liten frokost/kakesamling dagen derpå for de som har overnattet vi også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja ja, jeg får vel klare å vente med å se bilde til etter den store dagen da... :-D

:klem:  :klem:

Du skal få se :klem: Skal jo prøve en gang til i forbindelse med tilpassing, så jeg kan jo prøve å huske kamera da :ler:

Snakket akkurat med organisten vår. Hun skulle egentlig sende oss CD, men det hadde nok kontordama glemt. Uansett så fikk vi avgjort musikken. Skal ha F. Andersens brudemarsj til inngang (aldri hørt den, men organisten sa den var flott, og litt i samme bane som Lohengrin og Medelsohn sin, får stole på henne og få én overraskelse på dagen da ;) ) Utgangsmarsj blir Norderaaks Purpose. Til salmer skal vi ha salme 663 (du som veien er og livet) og 698 (Å leva, det er å elska).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Endelig meny og vin:

Aperitif: Marques de Monistrol Brut

Forrett: Chili og ingefærmarinerte skalldyr servert med aioli på hvitløksbruchetta.

Vin: Rosemount Gewürstraminer Riesling

Hovedrett: Kalvestek med hvitvin og salviesaus servert med spinat, sopp og urtestekte småpoteter.

Vin: Rocca Sangiovese Rubicone

Dessert: Pasjonsfrukt Bavarois servert med pasjonsfrukt coulis og bringebær

Vin: Arione Asti

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så kjekt at dere har fått ordnet med salmene. Ja, jeg skal minne deg på det mange ganger, når det gjelder kamera neste gang :ler:

Også var det den menyen deres da... NAM NAM NAM!!! :sikle::sikle:

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

NAAAAAM!!!! :sikle:

Ja, menyen ser ikke så ille ut syns jeg :sikle: Er redd det er noen gamle tanter som kommer til å grine litt på nesa over det "eksotiske" krydderet i forretten, men da får de la vær å spise, eller kanskje de faktisk syns det er godt. Hvitløk og cili er liksom ikke så fryktelig vanlig i kostholdet i min barndoms bygd :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...