MarianneE Skrevet 27. juli 2016 #6961 Del Skrevet 27. juli 2016 5 timer siden, AnonymBruker skrev: Noen kommenterer på posten der T har lagt ut at MFB har fått instagram: "Hei Tanja, Har forsøkt å nå deg via mail flere ganger. Kan du være snill å ta kontakt med meg på tlf. xxxxxx eller [email protected] snarest. Hilsen *navn*, Teknologisk Matforum" Hvordan side er dette? Anonymkode: 950e0...924 http://www.proff.no/selskap/teknologisk-matforum/hafrsfjord/n%C3%A6ringsmidler/Z0IQJH2N/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fluffe Skrevet 27. juli 2016 #6962 Del Skrevet 27. juli 2016 15 timer siden, Wenda skrev: må være en feil...en forglemmelse eller noe Kanskje de ikke vil fremme copy past oppskrifter som er med å øke fedmen i landet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2016 #6963 Del Skrevet 27. juli 2016 15 timer siden, Wenda skrev: må være en feil...en forglemmelse eller noe Huff, ja. Tror ikke kommunikasjonsrådgiveren deres har gjort jobben sin. Anonymkode: d877a...8fb 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2016 #6964 Del Skrevet 27. juli 2016 10 timer siden, AnonymBruker skrev: Noen kommenterer på posten der T har lagt ut at MFB har fått instagram: "Hei Tanja, Har forsøkt å nå deg via mail flere ganger. Kan du være snill å ta kontakt med meg på tlf. xxxxxx eller [email protected] snarest. Hilsen *navn*, Teknologisk Matforum" Hvordan side er dette? Anonymkode: 950e0...924 tiftet i 1949 og er et faglig forum for alle som jobber med mat og drikke samt leverandører, utdanningsinstitusjoner og etater med næringsmiddel som fag. Vi har 600 medlemmer fra hele Norge og har kun et formål for øye: å holde våre medlemmer faglig oppdatert til enhver tid. Dette gjør vi via TeMa-dager, kurs, seminarer, samarbeid med fagblader og de årlige Næringsmiddeldagene. Anonymkode: 454a3...aae Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2016 #6965 Del Skrevet 27. juli 2016 Teknologisk Matforum ble stiftet i 1949 og er et faglig forum for alle som jobber med mat og drikke samt leverandører, utdanningsinstitusjoner og etater med næringsmiddel som fag. Vi har 600 medlemmer fra hele Norge og har kun et formål for øye: å holde våre medlemmer faglig oppdatert til enhver tid. Dette gjør vi via TeMa-dager, kurs, seminarer, samarbeid med fagblader og de årlige Næringsmiddeldagene. Anonymkode: 454a3...aae Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 27. juli 2016 #6966 Del Skrevet 27. juli 2016 24 minutter siden, Fluffe skrev: Kanskje de ikke vil fremme copy past oppskrifter som er med å øke fedmen i landet? Men det er jo så mye bedre enn ferdigmaten som alle håpløse mennesker putter i handlevognene sine 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. juli 2016 #6967 Del Skrevet 30. juli 2016 Det heter tebirkes!Anonymkode: 7f56c...76f 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Auri Skrevet 30. juli 2016 #6968 Del Skrevet 30. juli 2016 7 timer siden, AnonymBruker skrev: Det heter tebirkes! Anonymkode: 7f56c...76f Hæ? 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. august 2016 #6969 Del Skrevet 1. august 2016 Nei. Anonymkode: 16e02...892 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. august 2016 #6970 Del Skrevet 1. august 2016 https://no.m.wikipedia.org/wiki/Tebirkes Måtte bare... Anonymkode: 2feb4...fbe 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 1. august 2016 #6971 Del Skrevet 1. august 2016 "HJELP!! Hvordan lager man rørte jordbær?" Jo, man rører i de, litt sånn frem og tilbake. Mulig fra høyre til venstre er best. Og ta i sukker etter smak.. 16 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Niennas Skrevet 1. august 2016 #6972 Del Skrevet 1. august 2016 Tror jeg aldri har hørt ordet tebirks, men litt kjapp googling gir meg masse treff både på tebriks og tebirks. Jaja, da lærte jeg noe nytt i dag og! 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. august 2016 #6973 Del Skrevet 1. august 2016 1 time siden, skruf skrev: "HJELP!! Hvordan lager man rørte jordbær?" Jo, man rører i de, litt sånn frem og tilbake. Mulig fra høyre til venstre er best. Og ta i sukker etter smak.. "Hvordan tilbereder jeg en pakke med dypfryste ostesnitzler?" Jeg synes det er mange som har en fryktelig lav terskel for å skrive innlegg i gruppen. Det er mange som bruker gruppen som Google. Anonymkode: f34d0...48a 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2016 #6974 Del Skrevet 2. august 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: "Hvordan tilbereder jeg en pakke med dypfryste ostesnitzler?" Jeg synes det er mange som har en fryktelig lav terskel for å skrive innlegg i gruppen. Det er mange som bruker gruppen som Google. Anonymkode: f34d0...48a ... Eller pakningsvedlegg. Anonymkode: 92839...6b7 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2016 #6975 Del Skrevet 2. august 2016 Folk skriver mye rart ja, men synes ikke vi skal henge dem ut her hver gang de skriver noe "dumt". Anonymkode: 1d786...c1a 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2016 #6976 Del Skrevet 2. august 2016 Jeg syns det er veldig lite ordentlige innlegg fra folk der og har vært det en stund. Med ordentlige innlegg mener jeg bilder og oppskrifter av mat lagd fra bunn, med skikkelige råvarer. Tror mange andre savner sånne innlegg også for de få som er blir holdt oppe på siden med kommentarer ganske lenge til å være i en så stor gruppe. De som spør om hvordan man rører jordbær og andre helt grunnleggende ting, vel et sted må de begynne å lære seg å lage mat. Anonymkode: 12d42...963 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2016 #6977 Del Skrevet 2. august 2016 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Jeg syns det er veldig lite ordentlige innlegg fra folk der og har vært det en stund. Med ordentlige innlegg mener jeg bilder og oppskrifter av mat lagd fra bunn, med skikkelige råvarer. Tror mange andre savner sånne innlegg også for de få som er blir holdt oppe på siden med kommentarer ganske lenge til å være i en så stor gruppe. De som spør om hvordan man rører jordbær og andre helt grunnleggende ting, vel et sted må de begynne å lære seg å lage mat. Anonymkode: 12d42...963 Ja! - "Noen som har en oppskrift på en god X" (ja, de dårlige oppskriftene kan du holde for deg selv) - "Har dere tips til hva jeg kan gjøre med Y" (...jeg liker ikke a,b eller c og kommer til å lage taco uansett hva dere foreslår) - "Kan jeg gjøre Z eller blir det helt feil, hjelp haster" (knekkebrødet er gått ut på dato, er det trygt å spise, vil ikke ta noen sjanser, hjeeelp) Anonymkode: e9626...585 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ardwinna Skrevet 2. august 2016 #6978 Del Skrevet 2. august 2016 Så ironisk at MFB-folkene hele tiden har holdt fast på regelen om linking forbudt, fordi gjestene skal unngå å få virus, og så kommer det klage fra gjester om spam og virusmeldinger som popper opp via MFB-blogglenker! Tanja tar det seriøst da, det skal hun ha. 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Auri Skrevet 2. august 2016 #6979 Del Skrevet 2. august 2016 13 timer siden, AnonymBruker skrev: https://no.m.wikipedia.org/wiki/Tebirkes Måtte bare... Anonymkode: 2feb4...fbe Ah, det visste jeg faktisk ikke! Takk for det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. august 2016 #6980 Del Skrevet 2. august 2016 hvem er det egentlig som skal ha pm innpå mfb? Kommer meg ikke innpå filere Anonymkode: 82bc4...a51 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg