Danseskjørt Skrevet 22. mai 2016 #6121 Del Skrevet 22. mai 2016 For en ubrukelig gjeng dere er! Har dere ikke noe bedre å bruke tiden på enn å rakke ned på andre? Er selv med i gruppa, dog jeg poster aldri noe der selv, men syns det er koselig å få inspirasjon og se hva andre lager av mat. Og med så mange medlemmer er det klart noen er usikre og spør litt dumme spørsmål av og til, eller lager en enkel rett. Men hva er det som får dere til å sitte å latterliggjøre disse menneskene av den grunn? Man lærer så lenge man lever. Hadde alle laget perfekte gourmetmåltider hver dag hadde det blitt for kjedelig og svevende for meg. flertallet av oss har ikke tid til dette i hverdagen, med mindre vi er kokker. Så slutt å vær så jævla nedlatende! Et lite hjertesukk fra meg. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 22. mai 2016 #6122 Del Skrevet 22. mai 2016 Takk Tuttifrutti. Jeg ble nesten litt bekymret fordi det var så lenge siden noen kom inn her og satte foten ned. Nesten så jeg lurte på om dere hadde gitt opp. Godt at du kom og får satt oss alle på plass. Nå tenker jeg at ingen kommer til å skrive noe som helst som kan ligne på kritikk i all fremtid 45 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 22. mai 2016 #6123 Del Skrevet 22. mai 2016 16 minutter siden, Tuttifrutt skrev: For en ubrukelig gjeng dere er! Har dere ikke noe bedre å bruke tiden på enn å rakke ned på andre? Er selv med i gruppa, dog jeg poster aldri noe der selv, men syns det er koselig å få inspirasjon og se hva andre lager av mat. Og med så mange medlemmer er det klart noen er usikre og spør litt dumme spørsmål av og til, eller lager en enkel rett. Men hva er det som får dere til å sitte å latterliggjøre disse menneskene av den grunn? Man lærer så lenge man lever. Hadde alle laget perfekte gourmetmåltider hver dag hadde det blitt for kjedelig og svevende for meg. flertallet av oss har ikke tid til dette i hverdagen, med mindre vi er kokker. Så slutt å vær så jævla nedlatende! Et lite hjertesukk fra meg. Lenge siden sist det kom et innlegg av denne typen. Godt du tok ansvar! 19 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2016 #6124 Del Skrevet 22. mai 2016 Et øyeblikk siden, Tuttifrutt skrev: For en ubrukelig gjeng dere er! Har dere ikke noe bedre å bruke tiden på enn å rakke ned på andre? Er selv med i gruppa, dog jeg poster aldri noe der selv, men syns det er koselig å få inspirasjon og se hva andre lager av mat. Og med så mange medlemmer er det klart noen er usikre og spør litt dumme spørsmål av og til, eller lager en enkel rett. Men hva er det som får dere til å sitte å latterliggjøre disse menneskene av den grunn? Man lærer så lenge man lever. Hadde alle laget perfekte gourmetmåltider hver dag hadde det blitt for kjedelig og svevende for meg. flertallet av oss har ikke tid til dette i hverdagen, med mindre vi er kokker. Så slutt å vær så jævla nedlatende! Et lite hjertesukk fra meg. Du har ikke skjønt en dritt Anonymkode: 16e02...892 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Danseskjørt Skrevet 22. mai 2016 #6125 Del Skrevet 22. mai 2016 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Du har ikke skjønt en dritt Anonymkode: 16e02...892 Du får forklare du da. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2016 #6126 Del Skrevet 22. mai 2016 Et øyeblikk siden, Tuttifrutt skrev: Du får forklare du da. Du får bla deg bakover, og lese om lederens tyranneri. Skjønner du ikke mer da, så mangler du nok leseforståelse. Komme inn hit uten å ha satt deg inn i saken er jo helt latterlig, men du er ikke den eneste. Håper det ikke blir sjokk når det går opp for deg. Anonymkode: 16e02...892 19 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Danseskjørt Skrevet 22. mai 2016 #6127 Del Skrevet 22. mai 2016 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Du får bla deg bakover, og lese om lederens tyranneri. Skjønner du ikke mer da, så mangler du nok leseforståelse. Komme inn hit uten å ha satt deg inn i saken er jo helt latterlig, men du er ikke den eneste. Håper det ikke blir sjokk når det går opp for deg. Anonymkode: 16e02...892 Satt meg inn i saken? Det jeg har fått med meg er alle de kvalme kommentarene om andres matbilder og spørsmål etc. Gruppas leder er så som så, det har jeg fått med meg, du! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fluffe Skrevet 22. mai 2016 #6128 Del Skrevet 22. mai 2016 31 minutter siden, Tuttifrutt skrev: Satt meg inn i saken? Det jeg har fått med meg er alle de kvalme kommentarene om andres matbilder og spørsmål etc. Gruppas leder er så som så, det har jeg fått med meg, du! Så om så? Dama flyr rundt i andre sine blogger for å hyle om at det er hennes oppskrift. 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 22. mai 2016 #6129 Del Skrevet 22. mai 2016 Ok, så ga jeg etter for nysgjerrigheten og tittet på bloggenog fylte tebriks. Jeg skjønner ikke helt hvorfor hun har gjær i deigen, den får jo ingen tid til å utvikle seg og heve deigen? Det er jo natronet som hever briksene, blir mer som natronbrød og scones (som er veldig vanlig i f.eks. Storbritannia). Og forøvrig har hun brukt rosmarin og ikke timian... 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2016 #6130 Del Skrevet 22. mai 2016 3 timer siden, mirandaa skrev: Så om så? Dama flyr rundt i andre sine blogger for å hyle om at det er hennes oppskrift. Du får ikke nevne andre grupper inne på mfb,men hun selv forteller i andre grupper om mfb. My..... Anonymkode: d8fcb...cf7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2016 #6131 Del Skrevet 22. mai 2016 12 timer siden, Niennas skrev: ... Med oppfinnelsene sine men ja. Overraskende at ei som har "stått på kjøkkenet i 20 år" ikke forstår konseptet med gluten, eller bakepulver. Hun skriver at melet har mer gluten enn vanlig mel.derfor trenger det ikke heving. Hvorfor brukes det hevemider da? Anonymkode: d8fcb...cf7 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Auri Skrevet 22. mai 2016 #6132 Del Skrevet 22. mai 2016 Gjær OG natron i disse tebriksene? What? 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 22. mai 2016 #6133 Del Skrevet 22. mai 2016 8 minutter siden, Auri skrev: Gjær OG natron i disse tebriksene? What? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 22. mai 2016 #6134 Del Skrevet 22. mai 2016 Ja noe må hun jo gjøre for å endre oppskriften til hennes helt egen oppskrift. Så da blir det vel både gjær og natron 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2016 #6135 Del Skrevet 22. mai 2016 Jeg digger når denne tråden "avsporer" inn på tekniske feil ved Tanja oppskrifter, jeg lærer da mye ting som jeg håpte på å lære ved å melde meg inn. Har bakt horn i dag (av en oppskrift fra en kokebok jeg har og har aldri vært borti heving som dette før, har kun en pakke ferskgjær. Ikke egg, ikke bakepulver eller noe. Gjennom tråden her har jeg fått inspirasjon til å lese mer om heving, elting og kjemien bak. Og bokverket ser fantastisk ut,kun gjennom riktig elting og lang hevetid. Så, takk til dere som deler, del gjerne mer og legg ved linker til prosessene om dere ikke orker skrive alt. Anonymkode: d0d34...47d 30 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fluffe Skrevet 22. mai 2016 #6136 Del Skrevet 22. mai 2016 11 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg digger når denne tråden "avsporer" inn på tekniske feil ved Tanja oppskrifter, jeg lærer da mye ting som jeg håpte på å lære ved å melde meg inn. Har bakt horn i dag (av en oppskrift fra en kokebok jeg har og har aldri vært borti heving som dette før, har kun en pakke ferskgjær. Ikke egg, ikke bakepulver eller noe. Gjennom tråden her har jeg fått inspirasjon til å lese mer om heving, elting og kjemien bak. Og bokverket ser fantastisk ut,kun gjennom riktig elting og lang hevetid. Så, takk til dere som deler, del gjerne mer og legg ved linker til prosessene om dere ikke orker skrive alt. Anonymkode: d0d34...47d Jeg også 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Niennas Skrevet 22. mai 2016 #6137 Del Skrevet 22. mai 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: Jeg digger når denne tråden "avsporer" inn på tekniske feil ved Tanja oppskrifter, jeg lærer da mye ting som jeg håpte på å lære ved å melde meg inn. Har bakt horn i dag (av en oppskrift fra en kokebok jeg har og har aldri vært borti heving som dette før, har kun en pakke ferskgjær. Ikke egg, ikke bakepulver eller noe. Gjennom tråden her har jeg fått inspirasjon til å lese mer om heving, elting og kjemien bak. Og bokverket ser fantastisk ut,kun gjennom riktig elting og lang hevetid. Så, takk til dere som deler, del gjerne mer og legg ved linker til prosessene om dere ikke orker skrive alt. Anonymkode: d0d34...47d Hvis du har Netflix, så se på miniserien Cooked! Der lærte jeg en del ellers finner man jo masse i bøker og på nett, jeg kjøpte "Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom", der står det masse om "vitenskapen" bak brødbaking. jeg har blitt så "snobbete" på egen brødbaking at jeg kaldhever alt, så lenge jeg har tid til det. Noen synes det er så flott med hevefrie og/eller eltefrie brød, men jeg synes ikke det smaker like godt. 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2016 #6138 Del Skrevet 22. mai 2016 4 timer siden, Wenda skrev: 4 timer siden, Auri skrev: Gjær OG natron i disse tebriksene? What? Er det surmelk i deigen? Natron må ha sur væske. Anonymkode: d8fcb...cf7 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marimba Skrevet 22. mai 2016 #6139 Del Skrevet 22. mai 2016 Hæ? Er ikke disse hevefrie tebriksene basert på bakepulver? Gikk liksom ut i fra det jeg. Men vil de ikke da smake veldig gjær om de ikke heves? Er det derfor man har fyll i, for å kamuflere gjærsmaken ? 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet 22. mai 2016 #6140 Del Skrevet 22. mai 2016 2 minutter siden, Marimba skrev: Hæ? Er ikke disse hevefrie tebriksene basert på bakepulver? Gikk liksom ut i fra det jeg. Men vil de ikke da smake veldig gjær om de ikke heves? Er det derfor man har fyll i, for å kamuflere gjærsmaken ? Hvis det er denne oppskriften, er det ikke bakepulver i dem: https://stineskaker.com/2015/07/01/luftige-tebriks/comment-page-1/ Dessuten skal deigen heves, så jeg skjønner ikke helt hva folk diskuterer her. Finnes det en annen oppskrift? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg