skruf Skrevet 15. mai 2016 #6001 Del Skrevet 15. mai 2016 1 time siden, Wenda skrev: Hvordan skal gjestene klare å få laget noe til 17. Mai da? Gudinne T tenker på alt, så hun har jo laget en egen 17mai tråd! Der kan du få svar på om jordbær kan fryses eller ei 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2016 #6002 Del Skrevet 15. mai 2016 Et øyeblikk siden, skruf skrev: Gudinne T tenker på alt, så hun har jo laget en egen 17mai tråd! Der kan du få svar på om jordbær kan fryses eller ei Så bra Da kan sikkert alle spørre om hvordan de skal lage pavlova, om de kan lage kremen to dager før og om jordbær råtner om de må ligge i kjøleskapet i et par dager. Og da mener jeg ALLE kan spørre istedenfor å bare lese tidligere tråder, spørsmål og svar Anonymkode: f1250...498 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2016 #6003 Del Skrevet 15. mai 2016 1 time siden, venus_ skrev: Nei, jeg vet ikke hvilken oppskrift det var jeg. Ville bare opplyse om at det ikke alltid er kikkomann det er snakk om. Men enig i at det isåfall burde opplyses. Spiller ingen rolle om hvilke soyasaus det er. Det forandrer ikke saken. Anonymkode: d8fcb...cf7 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2016 #6004 Del Skrevet 15. mai 2016 2 timer siden, Pawn Hearts skrev: Kjapp og lettvint lapskaus: 200 g smør, 3 dl mel, 2 dl soyasaus, en liter fløte, 6 ss creme fraiche, en pølsesnabb og en grønnsaksblanding. Ingen skal komme og påstå at jeg har knabba oppskriften fra noen andre! Jeg vil ikke blande meg opp i hvordan en FB-gruppe jeg aldri vil bli medlem av drives, men det er faen så viktig å lese skikkelig korrektur på oppskriftene før man poster dem så ikke folk blir sittende igjen med dobbeltpeprede pepperkaker. Håper virkelig ikke det er denne oppskriften hun la ut, som det har skjedd noe feil med. Ang melmengden. For denne oppskriften ser for j....ut. er den virkelig? I så tilfelle må de bare slutte å legge ut oppskrifter. La gjestene stå for det på fb. 200 GR smør? En liter fløte, 2 dl soyasaus? 6 ss cf? Alt dette på en pølsesnabb og en pose grønnsaksblanding. Si at det ikke er sant. Anonymkode: d8fcb...cf7 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
loffen Skrevet 15. mai 2016 #6005 Del Skrevet 15. mai 2016 2 dl! En hel flaske er på 150ml. 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2016 #6006 Del Skrevet 15. mai 2016 4 timer siden, skruf skrev: Synes synd på de som ikke har så mye peiling og ikke klarer å se at dette må være feil, og følger oppskriftene til T slavisk.. Var ei som hadde bakt sukkerbrødet mange ganger og fått like horribelt resultat hver gang. Tilslutt mistet hun helt troa på seg selv, og hun ble så lettet da T opplyste om at det var feil i oppskriften.. Og 2dl soyasaus Ble glad? Hun burde vært rasende. Syns det begynner å bli mye av dette. Hun er nøye på at andre skal skrive rett mengde, men ikke på seg selv. Stengt i pinsen? Tror de at folk ikke greier å legge ut oppskrifter uten overvåking? Nei, de kunne jo finne på å skrive feil i oppskrifter som hint av ditt, og litt av datt. En pølsesnabb, hvor mye er det? En pose grønnsaker ? Mange ulike str. I grunnen greit at det er stengt, så kanskje folk orker å Google og finne gode oppskrifter på mat og kaker. Anonymkode: d8fcb...cf7 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 15. mai 2016 #6007 Del Skrevet 15. mai 2016 11 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ble glad? Hun burde vært rasende. Syns det begynner å bli mye av dette. Hun er nøye på at andre skal skrive rett mengde, men ikke på seg selv. Stengt i pinsen? Tror de at folk ikke greier å legge ut oppskrifter uten overvåking? Nei, de kunne jo finne på å skrive feil i oppskrifter som hint av ditt, og litt av datt. En pølsesnabb, hvor mye er det? En pose grønnsaker ? Mange ulike str. I grunnen greit at det er stengt, så kanskje folk orker å Google og finne gode oppskrifter på mat og kaker. Anonymkode: d8fcb...cf7 Haha, ja, det er nettopp det som er så teit! Vedkommende tør jo ikke konfrontere T og konfirmere henne med at hun er årsaken til at flere sukkerbrød gikk i boss pga feil oppskrift. Istedet så ble hun lettet og i hallelujastemning over at det bare var T som hadde skrevet feil... Forstå det den som kan. Jeg får litt sånn sektvibber. 14 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet 15. mai 2016 #6008 Del Skrevet 15. mai 2016 13 minutter siden, AnonymBruker skrev: Håper virkelig ikke det er denne oppskriften hun la ut, som det har skjedd noe feil med. Ang melmengden. For denne oppskriften ser for j....ut. er den virkelig? I så tilfelle må de bare slutte å legge ut oppskrifter. La gjestene stå for det på fb. 200 GR smør? En liter fløte, 2 dl soyasaus? 6 ss cf? Alt dette på en pølsesnabb og en pose grønnsaksblanding. Si at det ikke er sant. Anonymkode: d8fcb...cf7 Det var en morsomhet basert på forskjellige oppskrifter som er blitt nevnt her. Brun saus av 200 g smør og 3 dl mel som grunnlag for en lettvint lapskaus var en av dem. 2 dl soyasaus sto i en annen oppskrift, og bruken av fløte og cf er så vidt jeg forstår temmelig avsindig på mfb. Likevel var hovedpoenget mitt at det må være alvorlige korrekturfeil i flere av disse oppskriftene: Her står det desiliter når det menes spiseskjeer. 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 16. mai 2016 #6009 Del Skrevet 16. mai 2016 (endret) Ei som har laget potetsalat som har for mye sennepsmak og hun lurer på tips om hvordan få mindre sennepsmak..... og hun dytter opp spørsmålet sitt. Så var det dette med å tenke selv da. Tips: litt mindre sennep i potetsalaten, evt dropp sennepen. Edit: Har drete på draget med denne da jeg misforsto innlegget om potetsalaten! Endret 16. mai 2016 av skruf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brimi Skrevet 16. mai 2016 #6010 Del Skrevet 16. mai 2016 36 minutter siden, skruf skrev: Ei som har laget potetsalat som har for mye sennepsmak og hun lurer på tips om hvordan få mindre sennepsmak..... og hun dytter opp spørsmålet sitt. Så var det dette med å tenke selv da. Tips: litt mindre sennep i potetsalaten, evt dropp sennepen. Joa, hun burde tatt litt og litt sennep i, men er det ikke greit å spørre når skaden allerede har skjedd? Det hjelper jo ikke henne nå med å si at hun burde ha tatt i mindre sennep. 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Sisti Skrevet 16. mai 2016 #6011 Del Skrevet 16. mai 2016 43 minutter siden, skruf skrev: Ei som har laget potetsalat som har for mye sennepsmak og hun lurer på tips om hvordan få mindre sennepsmak..... og hun dytter opp spørsmålet sitt. Så var det dette med å tenke selv da. Tips: litt mindre sennep i potetsalaten, evt dropp sennepen. Hva er ditt magiske triks for å droppe sennepen når man allerede har hatt den i? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cambria Skrevet 16. mai 2016 #6012 Del Skrevet 16. mai 2016 6 minutter siden, Brimi skrev: Joa, hun burde tatt litt og litt sennep i, men er det ikke greit å spørre når skaden allerede har skjedd? Det hjelper jo ikke henne nå med å si at hun burde ha tatt i mindre sennep. Det samme tenkte jeg. Og dette spørsmålet var jo også et godt spørsmål når skaden har skjedd 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 16. mai 2016 #6013 Del Skrevet 16. mai 2016 1 minutt siden, Sisti skrev: Hva er ditt magiske triks for å droppe sennepen når man allerede har hatt den i? My bad; jeg leste for kjapt og fikk for meg at hun skulle lage ny potetsalat som ikke hadde like mye sennepsmak. Gidder ikke redigere innlegget mitt, jeg står for den dumskapen gjort av meg selv Men uansett; hvis potetsalaten ikke smaker godt så er det bare å prøve seg frem for å få mindre sennepsmak. Den er jo allerede ødelagt, så kan ikke bli verre liksom... 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 16. mai 2016 #6014 Del Skrevet 16. mai 2016 Det er viktig å begynne med ei t-skje sennep, det er også forskjell på hvordan man bruker. Dijon må man gjerne bruke mindre av, pølsesennep gjerne mer. Jeg bruker mest 1-2 teskjeer idun grovsennep. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Poppie Skrevet 16. mai 2016 #6015 Del Skrevet 16. mai 2016 "Grillmat. La nettopp indrefileten av storfe i teriyaki marinade. Sto på flasken at det skulle gjøres 10-30 min før bruk. Bør jeg skylle den?" SKYLLE INDREFILETEN???? 16 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 16. mai 2016 #6016 Del Skrevet 16. mai 2016 1 minutt siden, Poppie skrev: "Grillmat. La nettopp indrefileten av storfe i teriyaki marinade. Sto på flasken at det skulle gjøres 10-30 min før bruk. Bør jeg skylle den?" SKYLLE INDREFILETEN???? Putt den i oppvaskmaskinen 15 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2016 #6017 Del Skrevet 16. mai 2016 11 minutter siden, Severus skrev: Putt den i oppvaskmaskinen Anonymkode: 00d37...581 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 16. mai 2016 #6018 Del Skrevet 16. mai 2016 1 time siden, Cambria skrev: Det samme tenkte jeg. Og dette spørsmålet var jo også et godt spørsmål når skaden har skjedd Den eneste løsningen er jo å ha i mer av det andre, masjones/rømme/cf eller hva man har brukt. Men det kan også være lurt å vente litt, for smakene setter seg og jevner seg ut etter en stunde, spesielt om man ikke har blandet potet og sausen enda. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chizue Skrevet 16. mai 2016 #6019 Del Skrevet 16. mai 2016 Må helt ærlig si at den beste potetsalaten jeg har smakt -den siste tiden, er en potetsalat med; crème fraîche,sitron,rødløk,vårløk, gressløk.. (CF, kan byttes ut med lettrømme...) Men det er en typisk potetsalat som jeg spiser veldig sjeldent... x) Så det er sikkert en typisk potetsalat som MFB gjengen hadde likt 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2016 #6020 Del Skrevet 16. mai 2016 Syns dette var en god beskrivelse av mfb 😄 Anonymkode: 454a3...aae 33 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg