Gå til innhold

Innholdet i karbonadedeig


Anbefalte innlegg

Skrevet

Dette er litt utenfor tema, men husker at jeg fikk store problemer etter den gangen jeg skulle lære meg å lage sursild - visste/tenkte ikke over at den faktisk spises rå. (Egentlig syltet da, men...) Oi korr eg sleit ei stund med den vissheten. :-) Men nå er det atter en gang en favoritt.

Folk spiser jo sushi uten å klage...

Anonymkode: 8f2ac...a13

Skrevet

Ja, og ordet sushi er jo sursild som japanerneserne rappa. Det var vel en gang rundt 1920-30 at de kopierte alt det beste vesten hadde å by på. Lenge betød made in Japan det samme som made in China gjør i dag. :opplyser:

  • 3 uker senere...
Skrevet

Ok...det avgjorde det hele.

 

Fra og med i dag rører ikke jeg kjøtt fra kuer og okser mer!

 

Det er så ekkelt og barbarisk.

Så enig, derfor ble jeg vegetarianer. Synes ikke synd på dyr eller er miljøverner eller annet radikalt men...æsj, veldig ekkelt å tenke over det ekle kjøttet. Det er barbarisk! 

Anonymkode: 2ecee...35e

Skrevet

Folk spiser jo sushi uten å klage...

Anonymkode: 8f2ac...a13

Jojo, men all fisk man bruker til sushi skal ha vært dypfrosset før bruk.

Anonymkode: ac68c...059

Skrevet (endret)

Jojo, men all fisk man bruker til sushi skal ha vært dypfrosset før bruk.

Anonymkode: ac68c...059

HÆÆÆÆÆÆÆÆ??? hvor har du det fra?

(Jeg måtte søke dette opp, for det er jo spektakulært tull, og det viser seg at det er rett.... i Norge og naturlig nok EU, hvor direktivet kommer fra.  

Dette er selvfølgelig tull, på samme måte som bruk av pasteurisering av melk til brie og camemberg, men det er nå slik vi ødelegger mattradisjoner i ett forsøk med å erstatte kvalitet med prosess )

Endret av Druid
  • Liker 1
Skrevet

HÆÆÆÆÆÆÆÆ??? hvor har du det fra?

(Jeg måtte søke dette opp, for det er jo spektakulært tull, og det viser seg at det er rett.... i Norge og naturlig nok EU, hvor direktivet kommer fra.  

Dette er selvfølgelig tull, på samme måte som bruk av pasteurisering av melk til brie og camemberg, men det er nå slik vi ødelegger mattradisjoner i ett forsøk med å erstatte kvalitet med prosess )

Les og lær

 

http://www.sushiencyclopedia.com/sushi_concerns/sushi_parasites.html

Anonymkode: ac68c...059

  • 5 måneder senere...
AnonymBruker
Skrevet

Men hvordan er kjøtt muskler, når muskler ikke er en klump med kjøtt?:bond:

Anonymkode: 95eb0...7e0

Skrevet

Se og lær, man kan lære alt på YouTube, til og med hvor kjøttet kommer fra. Da jeg var barn parterte vi lam på kjøkkenbordet omtrent slik. PS dette er skrotten etter at den har hengt opp ned en stund så blodet skal renne ut:

https://www.youtube.com/watch?v=WIwjyRFFT9M

  • Liker 1
  • 1 år senere...
Skrevet

Beklager...Men jeg må bare...bumpe en gammel tråd :fnise: 

  • Liker 2
Gjest Winza
Skrevet
1 time siden, Chibi skrev:

Beklager...Men jeg må bare...bumpe en gammel tråd :fnise: 

Kan ikke fatte den er fra 2004, jeg hadde ikke fylt 13 engang enda da denne ble lagd :P

Skrevet
4 minutter siden, Winza skrev:

Kan ikke fatte den er fra 2004, jeg hadde ikke fylt 13 engang enda da denne ble lagd :P

=O 

Litjegutten du 😘 

Ok, ikke så mye bedre her, men var 16 da 😂

AnonymBruker
Skrevet

Jeg hadde ikke begynt på skolen engang da denne tråden ble laget. Haha :laugh:

Anonymkode: f0dd8...3c1

Gjest Winza
Skrevet
6 timer siden, Chibi skrev:

=O 

Litjegutten du 😘 

Ok, ikke så mye bedre her, men var 16 da 😂

Lurer på hvordan vi ville oppført oss om vi ble med på kg da? :P

Skrevet
7 timer siden, Winza skrev:

Lurer på hvordan vi ville oppført oss om vi ble med på kg da? :P

Ehm.. 

Det vil jeg ikke tenke på.. Nicket mitt ville kanskje vært noe ala "EmoTears" 😂

  • 5 måneder senere...
AnonymBruker
Skrevet

Er det virkelig blod og muskler i kjøttdeig? :kvalm: 

Anonymkode: 74016...983

AnonymBruker
Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker said:

Er det virkelig blod og muskler i kjøttdeig? :kvalm: 

Anonymkode: 74016...983

Kjøtt ER muskler. 

Anonymkode: 78be4...c65

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
6 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Kjøtt ER muskler. 

Anonymkode: 78be4...c65

Nei, det er på muskler

Anonymkode: 74016...983

Skrevet
32 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Er det virkelig blod og muskler i kjøttdeig? :kvalm: 

Anonymkode: 74016...983

Hva trodde du?

Regnbueekstrakt og enhjørningsegg med rød konditorfarge?

 

  • Liker 6
AnonymBruker
Skrevet
28 minutter siden, Perle skrev:

Hva trodde du?

Regnbueekstrakt og enhjørningsegg med rød konditorfarge?

 

Hm?

Anonymkode: 74016...983

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...