AnonymBruker Skrevet 4. november 2015 #241 Del Skrevet 4. november 2015 Dette er litt utenfor tema, men husker at jeg fikk store problemer etter den gangen jeg skulle lære meg å lage sursild - visste/tenkte ikke over at den faktisk spises rå. (Egentlig syltet da, men...) Oi korr eg sleit ei stund med den vissheten. :-) Men nå er det atter en gang en favoritt.Folk spiser jo sushi uten å klage... Anonymkode: 8f2ac...a13 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamikatze Skrevet 5. november 2015 #242 Del Skrevet 5. november 2015 Ja, og ordet sushi er jo sursild som japanerneserne rappa. Det var vel en gang rundt 1920-30 at de kopierte alt det beste vesten hadde å by på. Lenge betød made in Japan det samme som made in China gjør i dag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. november 2015 #243 Del Skrevet 23. november 2015 Ok...det avgjorde det hele. Fra og med i dag rører ikke jeg kjøtt fra kuer og okser mer! Det er så ekkelt og barbarisk.Så enig, derfor ble jeg vegetarianer. Synes ikke synd på dyr eller er miljøverner eller annet radikalt men...æsj, veldig ekkelt å tenke over det ekle kjøttet. Det er barbarisk! Anonymkode: 2ecee...35e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. november 2015 #244 Del Skrevet 25. november 2015 Folk spiser jo sushi uten å klage...Anonymkode: 8f2ac...a13Jojo, men all fisk man bruker til sushi skal ha vært dypfrosset før bruk. Anonymkode: ac68c...059 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Druid Skrevet 25. november 2015 #245 Del Skrevet 25. november 2015 (endret) Jojo, men all fisk man bruker til sushi skal ha vært dypfrosset før bruk.Anonymkode: ac68c...059HÆÆÆÆÆÆÆÆ??? hvor har du det fra?(Jeg måtte søke dette opp, for det er jo spektakulært tull, og det viser seg at det er rett.... i Norge og naturlig nok EU, hvor direktivet kommer fra. Dette er selvfølgelig tull, på samme måte som bruk av pasteurisering av melk til brie og camemberg, men det er nå slik vi ødelegger mattradisjoner i ett forsøk med å erstatte kvalitet med prosess ) Endret 25. november 2015 av Druid 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. november 2015 #246 Del Skrevet 25. november 2015 HÆÆÆÆÆÆÆÆ??? hvor har du det fra?(Jeg måtte søke dette opp, for det er jo spektakulært tull, og det viser seg at det er rett.... i Norge og naturlig nok EU, hvor direktivet kommer fra. Dette er selvfølgelig tull, på samme måte som bruk av pasteurisering av melk til brie og camemberg, men det er nå slik vi ødelegger mattradisjoner i ett forsøk med å erstatte kvalitet med prosess )Les og lær http://www.sushiencyclopedia.com/sushi_concerns/sushi_parasites.html Anonymkode: ac68c...059 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2016 #247 Del Skrevet 13. mai 2016 Men hvordan er kjøtt muskler, når muskler ikke er en klump med kjøtt?Anonymkode: 95eb0...7e0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hapi Skrevet 14. mai 2016 #248 Del Skrevet 14. mai 2016 Se og lær, man kan lære alt på YouTube, til og med hvor kjøttet kommer fra. Da jeg var barn parterte vi lam på kjøkkenbordet omtrent slik. PS dette er skrotten etter at den har hengt opp ned en stund så blodet skal renne ut: https://www.youtube.com/watch?v=WIwjyRFFT9M 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chizue Skrevet 27. juli 2017 #249 Del Skrevet 27. juli 2017 Beklager...Men jeg må bare...bumpe en gammel tråd 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Winza Skrevet 27. juli 2017 #250 Del Skrevet 27. juli 2017 1 time siden, Chibi skrev: Beklager...Men jeg må bare...bumpe en gammel tråd Kan ikke fatte den er fra 2004, jeg hadde ikke fylt 13 engang enda da denne ble lagd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chizue Skrevet 27. juli 2017 #251 Del Skrevet 27. juli 2017 4 minutter siden, Winza skrev: Kan ikke fatte den er fra 2004, jeg hadde ikke fylt 13 engang enda da denne ble lagd =O Litjegutten du 😘 Ok, ikke så mye bedre her, men var 16 da 😂 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2017 #252 Del Skrevet 27. juli 2017 Jeg hadde ikke begynt på skolen engang da denne tråden ble laget. Haha Anonymkode: f0dd8...3c1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Winza Skrevet 28. juli 2017 #253 Del Skrevet 28. juli 2017 6 timer siden, Chibi skrev: =O Litjegutten du 😘 Ok, ikke så mye bedre her, men var 16 da 😂 Lurer på hvordan vi ville oppført oss om vi ble med på kg da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chizue Skrevet 28. juli 2017 #254 Del Skrevet 28. juli 2017 7 timer siden, Winza skrev: Lurer på hvordan vi ville oppført oss om vi ble med på kg da? Ehm.. Det vil jeg ikke tenke på.. Nicket mitt ville kanskje vært noe ala "EmoTears" 😂 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2018 #255 Del Skrevet 3. januar 2018 Er det virkelig blod og muskler i kjøttdeig? Anonymkode: 74016...983 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2018 #256 Del Skrevet 3. januar 2018 3 minutter siden, AnonymBruker said: Er det virkelig blod og muskler i kjøttdeig? Anonymkode: 74016...983 Kjøtt ER muskler. Anonymkode: 78be4...c65 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2018 #257 Del Skrevet 3. januar 2018 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Kjøtt ER muskler. Anonymkode: 78be4...c65 Nei, det er på muskler Anonymkode: 74016...983 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2018 #258 Del Skrevet 3. januar 2018 20 minutter siden, AnonymBruker said: Nei, det er på muskler Anonymkode: 74016...983 Kjøtt består av muskler (og fett).https://www.exploratorium.edu/cooking/meat/INT-what-is-meat.html Anonymkode: 17fe5...f56 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Perle Skrevet 3. januar 2018 #259 Del Skrevet 3. januar 2018 32 minutter siden, AnonymBruker skrev: Er det virkelig blod og muskler i kjøttdeig? Anonymkode: 74016...983 Hva trodde du? Regnbueekstrakt og enhjørningsegg med rød konditorfarge? 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2018 #260 Del Skrevet 3. januar 2018 28 minutter siden, Perle skrev: Hva trodde du? Regnbueekstrakt og enhjørningsegg med rød konditorfarge? Hm? Anonymkode: 74016...983 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå