Gå til innhold

Innholdet i karbonadedeig


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Dette er litt utenfor tema, men husker at jeg fikk store problemer etter den gangen jeg skulle lære meg å lage sursild - visste/tenkte ikke over at den faktisk spises rå. (Egentlig syltet da, men...) Oi korr eg sleit ei stund med den vissheten. :-) Men nå er det atter en gang en favoritt.

Folk spiser jo sushi uten å klage...

Anonymkode: 8f2ac...a13

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja, og ordet sushi er jo sursild som japanerneserne rappa. Det var vel en gang rundt 1920-30 at de kopierte alt det beste vesten hadde å by på. Lenge betød made in Japan det samme som made in China gjør i dag. :opplyser:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Ok...det avgjorde det hele.

 

Fra og med i dag rører ikke jeg kjøtt fra kuer og okser mer!

 

Det er så ekkelt og barbarisk.

Så enig, derfor ble jeg vegetarianer. Synes ikke synd på dyr eller er miljøverner eller annet radikalt men...æsj, veldig ekkelt å tenke over det ekle kjøttet. Det er barbarisk! 

Anonymkode: 2ecee...35e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Folk spiser jo sushi uten å klage...

Anonymkode: 8f2ac...a13

Jojo, men all fisk man bruker til sushi skal ha vært dypfrosset før bruk.

Anonymkode: ac68c...059

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jojo, men all fisk man bruker til sushi skal ha vært dypfrosset før bruk.

Anonymkode: ac68c...059

HÆÆÆÆÆÆÆÆ??? hvor har du det fra?

(Jeg måtte søke dette opp, for det er jo spektakulært tull, og det viser seg at det er rett.... i Norge og naturlig nok EU, hvor direktivet kommer fra.  

Dette er selvfølgelig tull, på samme måte som bruk av pasteurisering av melk til brie og camemberg, men det er nå slik vi ødelegger mattradisjoner i ett forsøk med å erstatte kvalitet med prosess )

Endret av Druid
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

HÆÆÆÆÆÆÆÆ??? hvor har du det fra?

(Jeg måtte søke dette opp, for det er jo spektakulært tull, og det viser seg at det er rett.... i Norge og naturlig nok EU, hvor direktivet kommer fra.  

Dette er selvfølgelig tull, på samme måte som bruk av pasteurisering av melk til brie og camemberg, men det er nå slik vi ødelegger mattradisjoner i ett forsøk med å erstatte kvalitet med prosess )

Les og lær

 

http://www.sushiencyclopedia.com/sushi_concerns/sushi_parasites.html

Anonymkode: ac68c...059

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 måneder senere...

Annonse

AnonymBruker

Men hvordan er kjøtt muskler, når muskler ikke er en klump med kjøtt?:bond:

Anonymkode: 95eb0...7e0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...
Gjest Winza
1 time siden, Chibi skrev:

Beklager...Men jeg må bare...bumpe en gammel tråd :fnise: 

Kan ikke fatte den er fra 2004, jeg hadde ikke fylt 13 engang enda da denne ble lagd :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, Winza skrev:

Kan ikke fatte den er fra 2004, jeg hadde ikke fylt 13 engang enda da denne ble lagd :P

=O 

Litjegutten du 😘 

Ok, ikke så mye bedre her, men var 16 da 😂

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg hadde ikke begynt på skolen engang da denne tråden ble laget. Haha :laugh:

Anonymkode: f0dd8...3c1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Winza
6 timer siden, Chibi skrev:

=O 

Litjegutten du 😘 

Ok, ikke så mye bedre her, men var 16 da 😂

Lurer på hvordan vi ville oppført oss om vi ble med på kg da? :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

7 timer siden, Winza skrev:

Lurer på hvordan vi ville oppført oss om vi ble med på kg da? :P

Ehm.. 

Det vil jeg ikke tenke på.. Nicket mitt ville kanskje vært noe ala "EmoTears" 😂

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 måneder senere...
AnonymBruker
3 minutter siden, AnonymBruker said:

Er det virkelig blod og muskler i kjøttdeig? :kvalm: 

Anonymkode: 74016...983

Kjøtt ER muskler. 

Anonymkode: 78be4...c65

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
AnonymBruker
6 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Kjøtt ER muskler. 

Anonymkode: 78be4...c65

Nei, det er på muskler

Anonymkode: 74016...983

Lenke til kommentar
Del på andre sider

32 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Er det virkelig blod og muskler i kjøttdeig? :kvalm: 

Anonymkode: 74016...983

Hva trodde du?

Regnbueekstrakt og enhjørningsegg med rød konditorfarge?

 

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
28 minutter siden, Perle skrev:

Hva trodde du?

Regnbueekstrakt og enhjørningsegg med rød konditorfarge?

 

Hm?

Anonymkode: 74016...983

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...