Jump to content
Wolfmoon

Life is far too important a thing ever to talk seriously about

Recommended Posts

Wolfmoon

Nytt år, nye muligheter og blanke ark.

Siden jeg ikke kan tegne så dropper jeg fargestiftene.

Etter mange år på KG var det på tide å skifte ham, men hva skal man gjøre når man er så knyttet til brukernavnet sitt at man ikke helt kan se for seg framtiden uten? :laugh:

En mulighet er å snikslette seg, og raske på og lage seg en ny bruker med samme navn med en gang man er slettet. Det gikk storartet :nigo:

Så nå er de blanke arkene på plass, mon tro hva livet vil bringe i 2012...2013 (jepp, tallet tre er ett hakk lenger bort på tastaturet enn to, bare å bli vant til det med en gang.)

Godt nytt år til verden, la oss håpe det blir enda bedre enn det gamle :nigo:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

*Enigma*

Godt nytt år! :)

Edited by *Enigma*

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nótt

Godt nytt år!!

Lurte litt på hva som skjedde da du var blitt borte, glad du ikke forsvinner for godt. :klemmer:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wolfmoon

Godt nytt år!

Ikke så veldig dramatisk i grunn, ønsket bare ikke å ha innlegg over 6 år knyttet til brukernavnet mitt lenger. Litt sånn midtvinteropprydning i sysakene (som jeg ikke har). Dessuten er jeg altfor avhengig av KG til å forsvinne for godt :gjeiper:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Elissima

Godt nyttår! Bra du ikke hadde forsvunnet for godt :) Hjelper med en opprydning innimellom. Hadde du en fin jul og en heftig nyttårsaften? Fikk du noe fint av nissen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wolfmoon

Julen var flott, nyttårsaften tilbrakte jeg på KG :gjeiper: Vi hadde en fantastisk flott nyttårsfest her inne :nigo:

Jeg fikk i alle fall det meste som stod på ønskelisten min, og utfra det ser det ut som om jeg har ambisjoner om å bli en bedre kokk i 2013 :laugh: Jeg fikk nytt knivsett fra Fiskars, to stekepanner og en stavmikser.

Så fikk jeg selvfølgelig to bøker av min kjære søster, bibliotekaren! Jeg føler at det kanskje er en baktanke; påprakk min kjære lillesøster noen bøker, og få anbefalinger fra henne.

Skjer heldigvis som oftest innenfor fantasy-sjangeren! I tillegg fikk jeg 50 dollar i gavekort på amazon.com som jeg kan bruke på kindelen min, så et annet nyttårsforsett for 2013 må tydeligvis bli å lese bøker (bøker er ikke akkurat spesielt dyrt til Kindle, blir noen for 50 dollar!).

Også fikk jeg to av Nemi-bøkene jeg manglet :nigo: Nå har jeg snart komplett samling! Etter at jeg kjøpte meg Kindle fant jeg nemlig ut at jeg skal prøve å begrense antall bøker i bokhylla til "samleobjekter", altså innbundne bøker som jeg faktisk kan tenke meg å lese igjen. Ikke at jeg har kommet så langt, men det er et steg i riktig retning. Når jeg flytter neste gang får jeg prøve å kvitte meg med resten av paperbackene mine som jeg ikke har lyst til å beholde.

Det tror jeg var det, men den beste julegaven var egentlig å se mine foreldre åpne sin! Vi hadde nemlig kjøpt ny pc til dem til jul, for noen hadde klaget veldig over sin gamle (eller min gamle) trege pc. Ansiktet til mamma når hun åpnet gaven var rett og slett helt ubetalelig!

Og niesa mi, som fikk gaven som hun sa var altfor dyr, var ikke så langt etter den heller (vi spleiset på den) :nigo:

Alt i alt en god jul. Og nå er jeg nesten frisk igjen etter en influensa i romjula, og nyttårsaften, så nå blir det nok snart et godt nytt år, også :gjeiper:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Guest Elissima

Virker som alle har hatt influensa denne jula. Bra du er bedre! Noen heftige planer i helga da?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wolfmoon

Endelig helg, eller det vil si, jeg skal selvfølgelig jobbe i morgen da :gjeiper: Og hele neste helg, og helga etter det, og jammen meg skal jeg ikke jobbe helga etter det igjen også :sukk:

Tror jeg må prøve å jobbe litt mindre helger i februar, for dette kan fort bli litt mye. Men jeg er litt dratt mellom å jobbe mye nå, for å tjene opp resten av egenkapitalen, og faktisk ha et liv. Though choice :laugh:

I går var jeg ute å tok en øl med jobben, vi prøver nemlig å innføre fast lønningspils en gang i måneden. På grunn av sykdom, så var det ikke så mange av oss, men det var veldig hyggelig å ta en øl med folket og ikke bare møte de på jobb :nigo:

I dag kommer en venninne på besøk, vi skal prøve å planlegge ferietur til sommeren. Har tenkt å ta en liten roadtrip i Irland. Har veldig lyst til å reise tilbake til Irland, så håper det blir noe av og blir bra.

Også er jeg litt i en tankeprosess rundt dette med hund. Prøver å tenke hva som er mulig å gjennomføre når man er alene, hva jeg er villig til å ofre etc. Jeg heller mer og mer mot hund, men jeg kjenner at det er ufattelig skummelt å skulle ta på seg ansvaret for et liv. Og ikke minst, vite at må planlegge livet en 10-15 år fram i tid. Jeg får fortsette å tenke en stund til, jeg må jo uansett ha en leilighet å ha hunden i først ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vofsitofsi

Godt nyttår, Wolfie!

Så koselig at du tenker på å skaffe hund! Skulle virkelig ønske det var meg ....

Skjønner at det kan være vanskelig å balansere mellom et sosialt liv og jobbe mye og tjene masse penger! Men det høres ut som at du har det litt fleksibelt da, at du faktisk kan gjøre litt av begge deler. Altfor mye jobb er jo ikke sunt det heller!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Elissima

Er du og hundesyk? Noen spes rase du tenker på? Ser ut som det blir japansk spisshund her til sommeren.

Irland er helt fantastisk! Jeg ble frelst da jeg bodde der borte. Skal ta med kjæresten til Belfast i sommer, håper bare terroristene har roa seg ned til da. Road trip anbefales absolutt.. Visste du at du kan ri fra pub til pub der borte?!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wolfmoon

Godt nytt år, Vofsi. Hyggelig at du stikker innom.

Nå har jeg meldt meg inn på sukker igjen, så får vi se om jeg blir noe mer sosial av det :P

Gleder meg til Irland, ja. Nå skal vi ikke ri fra pub til pub, men vi skal på et par rideturer, etter planen.

Gleder meg til det også, mange år siden jeg første gang drømte om å ri i Connemara :fnise:

Jeg er i alle fall i vurderingsfasen for å få hund, men først må jeg jo få kjøpt en leilighet. Så det kommer ikke til å skje noe i nærmeste framtid. Dessuten er jeg veldig nervøs for å ta på meg fullt ansvar for en hund, og jeg skal nok tenke igjennom det både 3 og 4 ganger til før jeg bestemmer meg.

Jeg vet forøvrig både hvilken rase jeg vil ha, og hvem jeg helst vil ha som foreldre/oppdretter, så det er jo ikke noe problem :laugh: Vil ha en svensk lapphund, samme rase som foreldrene mine har.

Har startet med å kjøpe 100 % hverdagslydighet og valpesosialisering hos Canis, da. Uansett greit å ha litt fagstoff å lese rundt hundetrening, selv om det kan bli en stund til jeg får hund.

I morgen reiser jeg til Trondheim på jobb. Blir godt å komme seg litt ut av byen. Neste helg skal jeg hjemover og jobbe, så blir i alle fall litt skifte av miljø, selv om jeg ikke gjør så mye sosialt på fritida :fnise:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Der var du ja! Godt nyttår! :-)

Roadtrip i Irland, det har jeg også lyst til. Hadde faktisk litt planer om å dra dit i fjor sommer (eller nei, forfjor var det visst, hjelp som tiden flyr!), helt alene for å teste ut hvordan det ville være å reise alene. Kjøpte meg til og med reisebok. Men så ble det et par helgeturer til Dublin i stedet, så planene ble lagt litt på hylla. Men jeg har lekt litt med tanken på å gjøre det i år istedet. Tenker at om jeg skal reise alene, så føles det tryggere å gjøre det såpass nærme hjemme! ;)

Edited by Purple

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Elissima

Gikk det bra å jobbe i Trondheim? Den turen din til Irland høres helt fantastisk ut. Bra du tenker godt gjennom ting før du skaffer deg hund. Er et stort ansvar. Men veldig verdt det når man har fått seg en liten trofast pelsdott :hjerte:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Wolfmoon

Velkommen innom Purple ;) Ja, nå er flybilletter bestilt, i alle fall, så nå må det jo bli tur :P

Vi planla egentlig denne turen for 5-6 år siden, men den ble ikke noe av da. Så da blir den tatt igjen nå :fnise:

Jobbing i Trondheim gikk bra, men det var egentlig et litt kjedelig oppdrag. Jaja, jeg slet meg ikke ihjel, og jeg trenger så definitivt pengene fra en sånn helg, så jeg skal ikke klage. Har en slik jobbehelg neste helg også, og helga etter der, så da går det bra. Må jo prøve å spare nå, både til tur og til leilighet!

Jeg tenker mye på det her med hund, ja. Jeg kjenner det er et stort ansvar, og et jeg i så fall blir ganske så alene om. Jeg har jo familie som mer enn gjerne passer, men de bor jo et par timer unna. Jeg får bare fortsette å tenke på det, det blir jo uansett ikke noe før jeg får kjøpt leilighet, og så får vi se an om det ev. passer med et kull. Det blir jo ikke akkurat født så mange kull i året av rasen, så det kan jo hende at man må stå på noen ventelister før det klaffer også.

Nå skal jeg snart på jobb, i dag også. Har hatt en rolig formiddag da, bare vært på senteret og jogget litt på mølla. Fortsatt på uke 4 eller noe på C25K-programmet, så her går det ikke akkurat raskt unna til 5 km, men jeg kom i alle fall igjennom dagens økt også. Ikke verst bare det :laugh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Elissima

Har du blitt fitness-freak?!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wolfmoon

Jeg tror på ingen måte jeg kan beskyldes for å være det :skratte:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wolfmoon

Ny jobbhelg overstått, og to dager med "helg" hos foreldrene mine. Nå reiser jeg snart tilbake til Oslo, og skal jobbe dobbelt igjen i morgen, pluss at jeg skal prøve å få til en klatreøkt midt inni der. Får se om jeg overlever, heldigvis har jeg fri på torsdag :fnise:

Skal muligens på en sukkerdate på torsdag også, kjenner jeg er litt skeptisk, men det får nå bare gå som det går. Finner i alle fall ingen hvis man ikke prøver *peptalk* :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Elissima

Sukker-date? Hvem er det du skal møte? Siden du sa du var skeptisk hehe.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wolfmoon

Neida, jeg er bare generelt skeptisk til å møte noen fra Sukker :P

Jaja, nå er det avtalt, så da får jeg vel bare gå i morgen og se hvordan det går.

I dag er jeg på jobb igjen. Jobbet dagen, klatret og jobber nå på kvelden. Pengene kommer sikkert godt med, men gud så sliten jeg er :dane: :fnise: Heldigvis har jeg fri i morgen, så jeg skal sove lenge :nigo:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wolfmoon

En smule sliten, men det nytter jo ikke når man har jobbhelg. Heldigvis begynner jeg ikke på jobb før 17 i dag, så jeg kan slappe av noen timer først. Jobbet dobbelt i går, og skal jobbe dobbelt i morgen, så jeg får nyte den friheten jeg har :P

Ellers var jeg jo på date på torsdag. Og som vanlig er jeg på: Han var jo hyggelig han, men ...

Ikke noe å hente der heller, altså. Men det får nå bare være, det var i alle fall hyggelig å komme seg ut av huset og snakke med noen andre enn kollegaer :laugh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...