Gå til innhold

K(a)os


Gjest Marmot

Anbefalte innlegg

Gjest Marmot

Nei, mannen min tar dette veldig bra, han er forberedt på at de kanskje må ta med seg babyen om de skal noe sted også. Problemet er vel at jeg får dårlig samvittighet, og synes det er dumt at jeg ødelegger for ham når han får besøk, selv om det ikke er noe jeg gjør for å være slem akkurat. :sjenert:

Brio Happy ja. Beste sovevogna, Murmel sover aldri i Bugabooen lenger. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

kast den dårlige samvittigheten ut døra, den skal ikke være på plass når du er syk og dere BEGGE TO er foreldre......ting skjer og da må man justere seg etter hva man har ansvar for ikke sant.

bra at mannen har forståelse.....kan ikek være så ille å ta med seg Murmel, gutta på tur hehe :gjeiper:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Marmot

Ja, mannen har blitt helt fenomenal altså, jeg vet man sikkert bør forvente såpass, men når han før nesten ikke tok noe ansvar for babyen, synes jeg han fortjener litt ekstra skryt når han har forandret seg så drastisk. Tror virkelig det hjalp at han ble tvunget til å ta vare på babyen alene, at han måtte lære seg å få ham til å sove og sånne ting.

Murmel var jo glad i pappaen sin før også, men det var veldig sånn at pappa kunne han være hos når han var glad og ville leke, mens om han var sliten eller lei seg måtte han til meg. Nå er det ikke sånn lenger, og mannen merker nok hvor fint det er å kunne være den som trøster og koser også. :hjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å, så koselig å høre Marmot! Ingenting er bedre enn at Murmel har det bra og føler seg trygg hos dere begge to! :)

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Marmot

Det går bedre nå heldigvis. Er fortsatt litt slapp, men etter nesten ei uke uten noe særlig matinntak, er ikke det så rart. Blir fortsatt kvalm når jeg spiser, men kaster heldigvis ikke opp. Tar det forsiktig, så går det bra.

Murmel og jeg skal på lunsj med barselgruppa i dag, håper det blir koselig! :)

Fant forresten et bilde jeg hadde tatt av Murmel og Bolla som leser bok sammen, ser ut som Bolla leser for Murmel. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Marmot

Ja, vi koste oss veldig! :jepp:

Sutremodus: det er sommerferie, og vi har kledd på Murmel lue, votter og jakke nå når han ligger og sover i vogna ute. Det er ikke engang 10 grader, burde ikke vært lov. Om resten av sommeren blir som dette, griner jeg... :tristbla:

Endret av Marmot
Lenke til kommentar
Del på andre sider

oi er det så kalt hos dere, her er det vaaarmt og sol.....uff håper dere får bra vær snart da!

Her får jeg ikke nyte det da men....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ruccola

Omtrent samme temperaturer her hos oss dessverre :sjenert:

Jonsokfeiringen gikk i ull og vindtette jakker.....

Men NÅ skal det vel snart snu får vi tro, for vi TRENGER litt sol på disse hvite kroppene våre! :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Marmot

I dag er det heldigvis sol og varmt, håper det holder seg, så vi kan grille ute på terrassen. :sol:

Tenker jeg snart må innføre et tredje måltid for babyen, men hva? Han får allerede brødskive og middag, så jeg aner virkelig ikke hva han kan få. Burde sikkert være noe frukt av noe slag, tenker jeg, men det er vanskelig når han ikke spiser moset mat. Banan kan han sikkert spise selv, kanskje kokte eple- og pærebiter også? Melon spiser han jo selv. Om bare en uke er han 7 mnd... Synes det har gått alt for fort. :sjenert:

Skryter kanskje litt mye av mannen for tiden, men han har totalt forandret seg. Selv om han har besøk, tar han med seg Murmel når de går noe sted og han rydder og lager middag. Selv om jeg er frisk igjen, er jeg så utrolig slapp etter en uke uten mat (skjønner ikke hvordan jeg overlevde svangerskapet...), så det er deilig å slippe å ha ansvar for alt alene. Det er jo litt slitsomt å ha besøk også, selv om jeg liker kompisen til mannen veldig, veldig godt.

Om bare Murmel sovner ute i vogna si nå, så kan jeg slappe av med sesong-avslutningen til United States of Tara! :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ville gitt han frukt ja, har ikke du gitt han frukt fast eller?

Du kan jo gi han skiver av banan, avokado, melon........en slags fruktsalat......skal du gi pære så bør den være moden(pga magen) hvis du gir den fersk, ellers kan du dampe/koke pære og epleskiver........epler og pærer er bra for magen.

tar han ikke grøtmåltid?? det kunne du evt gitt han blandet med frukt.........nå som min er litt eldre og i grunn vil ikke ha ting purree, for hun skal gjøre alt selv gir jeg henne da en brødskalk eller riskake eller noe så hun føler at hun spiser selv, så gir jeg henne en og en skje grøt/frukt............vi begynnte ved den alderen å gi henne lov engang i bland å spise selv grøt med sin egen skje og vi ga en skje innimellom.........nå treffer hun virkelig munnen med grøten, jeg er skikkelig imponert hvertfalL!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

:tommelopp:

Virker både som jeg og du ble hørt angående det dårlige været, her er det så varmt at jeg ikke klarer å være ute, fortsatt uggen etter operasjonen forrige uke, så her har jeg farget hår.. Ikke så oppfinnsom..

Frukt høres bra ut, vi har slike poser fra Ella's Kitchen, som hun slurper i seg selv (les: suger ut innholdet) Men kokt eple og pære er en sikker vinner :jepp:

Vi lager også smoothies som hun får på flaska si med en litt stor tut eller i koppen sin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...