Gå til innhold

Så var vi 4 - de livlige dagene våre :)


sommerfuglen1982

Anbefalte innlegg

sommerfuglen1982

Hei!

Oktober 2010: Etter 4 pp'er er det en glede og åpne denne boka. Velkommen skal dere være, alle som vil følge meg! Lille S ble født på UL termin (04.07.2011)

Juli 2013: Positiv test i går og i dag, etter en velkykket pp1 venter vi på lillebror/søster som kommer i april - som brått fikk en trist slutt med oppdaget MA i uke 12 - sept 2013.

November 2013, positiv test, SA i uke 6+2

April 2014, positiv test og lite bankende hjerte på tidlig ul 6+4 og 8+3.. Vi venter sånn på deg lille venn :hjerte: UL 22.7 viser at det er ei lita lillesøster vi venter på :rodmer:

Lille M ble født 25.12.2014.

Endret av sommerfuglen1982
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

sommerfuglen1982

Hei igjen!

Får skrive litt om meg selv; har ikke vært aktiv inne her på noen mnd. Fikk litt nok og måtte ta en KG-pause. Tenkte å starte på scratch når/om testen en vakker dag ble positiv. Og det ble den :yvonne:

Jeg er 28 år og mannen min er 31, føler vi er akkurat passe gamle :) Siden de fleste venneparene våre er etablert, synes jeg det er kjempekoselig å ta steget etter.

Foreløpig mens-termin er 29.06, så mirakelet er ganske så ferskt! Er det noen som er omtrent i samme termintidsrom hadde det vært koselig å høre fra dere.

Klem :klemmer:

Lenke til innlegg
Del på andre sider
sommerfuglen1982

Hei igjen!

5+6 i dag, og har hatt noen dårlige dager siden sist...

Ekstremt kvalm og sliten, har nesten ikke klart å reise meg fra sofaen :sjenert: Så nå har jeg blitt sykmeldt neste uke..

Klager ikke, men det kom så brått... Jeg har jo aldri vært gravid før, og kunne ikke vite hvordan det skulle føles men :rødme:

Deilig å tenke på at jeg skal slippe å reise på jobb til uka og måtte stoppe på veien for å kaste opp. Håper kvalmen reiser sin veg i samme tempo som den kom :gjeiper:

Ha en fin søndag alle sammen!

:klemmer:

Endret av sommerfuglen1982
Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 2 uker senere...
sommerfuglen1982

Hei igjen! :vinke:

Lenge siden jeg har vært innom her, prøver å ikke lese for mye på div forumer nå når jeg er hjemme om dagen.. Blir så nærvøs og bekymret av det, jeg tenker positivt :strix:

Jeg føler kvalmen har blitt noe bedre og kommer til å prøve meg på jobb igjen neste uke, vet ikke om jeg bare har vendt meg til å være litt uggen eller om den har lettnet veldig; men jeg føler meg bedre om natten, morgenen og formiddagen også får jeg et raid fra middagstider og utover.... Brystene er ømme og kvisene har kommet; men ellers klager jeg ikke. Er trøtt, men ikke noe faretruende.. Deilig å ta en power-nap innimellom :)

Ha en fin dag!!

:klem:

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Myzia

Hei! :goodbye:

Og gratulerer med den lille spiren! Er helt nygravid selv, det kom veldig brått på siden jeg akkurat hadde sluttet med p-piller.. :rødme:

Høres ikke noe særlig ut å være så kvalm, jeg håper jeg slipper unna med det! Krysser fingrene for at det er raskt forbigående, og at du er sprek som ei loppe igjen snart! Jeg har lest en del steder at kvalme er et bra tegn på at alt er riktig!

Uansett, det blir morsomt å følge deg framover, dette er så nytt, så det er alltid fint ha noen i samme situasjon, som man kan utveksle erfaringer med!

:klemmer:

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Fru Rug

Må legge igjen et par ord her.. :)

Ført og fremst, gratulerer så mye med den lille! Gøy at vi her kommet like langt! :)

Jeg har kjøpt sånnder seaband på apoteket. Det har faktisk funket bra mot kvalmen min! De ser ikke særlig fine ut, akkurat, men det er en billig investering hvis de funker! :) Koster 160kr. :)

Håper kvalmen forsvinner raskt igjen! :)

Sitat fra iphoneappen som jeg har lastet ned fra libero:

"Uke 9: Høyere hormonnivå enn noen gang

Denne uken går det kvalmefremkallende hCG-nivået i taket (noe som også betyr at det snart vil synke!). Dette kan dermed bli en tøff uke for deg med kvalme og humørsvingninger hele tiden. "

Dvs. kvalmen er som verst når man er i uke 8+ (det er visst dette som er uke 9) ,og er forhåpentligvis borte innen ikke så altfor lang tid! :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

sommerfuglen1982

Hei igjen og takk for besøket Myzia og Fru Rug, koselig med besøk!

Kvalmen er fortsatt her, men ikke like ille som tidligere og i dag har jeg vært på jobb:)

Koselig å være tilbake, og litt rart iom ingen vet det :sjenert:

Jeg har også vært på første kontroll hos legen, spennende :strix:

Det er jo ikke akkurat mye man får undersøkt og sett på denne kontrollen men det føles betryggende å ha vært der :)

Litt kjei nå etter første dag på jobb på en stund, så jeg får benke meg i godstolen :gjeiper:

Ha en fin fin kveld jenter!

:klemmer:

Lenke til innlegg
Del på andre sider
pusilus

:vinke:

Jeg hadde god virkning av akupunktur mot kvalmen i begynnelsen, har også seabands på omtrent konstant. Det som også hjelper meg mot kvalmen er å spise lite men ofte.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Myzia

Spennede med første kontroll, gleder meg til min time om noen uker! Jeg begynner å kjenne litt på kvalmen jeg også, matlysten går opp og ned, og blir plutselig kvalm av merkelige ting (det har mest vært sjokolade -kanskje like greit!)

Har du en slitsom jobb, eller går det greit å jobbe selvom man er litt "uggen"? Jeg føler alle kan se det på meg på jobb, og jammen spurte en av mine nærmeste kollegaer meg i går om jeg var gravid, og jeg kunne jo ikke nekte :fnise:

Lenke til innlegg
Del på andre sider
sommerfuglen1982

Hei igjen!

Jeg bruker også seabands, de hjelper nok litt men ikke så mye jeg skulle ønske.. Har ikke prøvd akupunktur, vurderer det om det fortsetter som nå men jeg får se an litt fremover.

Jeg jobber i bank - dvs ingen ideell situasjon å kaste opp i ett sett på jobb :sjenert:

Er derfor jeg var sykmeldt i 2 uker.. Nå har jeg hatt 2 dager på jobb og det går ikke sånn veldig bra :( Føler jeg sitter der og kaver og forsøker å holde fasaden men egentlig er jeg skikkelig shabby i formen. Får forsøke ut denne uka og se over helgen, jeg vil liksom ikke gi opp heller. Er vant til å stå på og gjøre mitt beste :filer:

Hehe, føler det er nyss før noen på jobb spør også... Sjefen + 2 nære kollegaer vet om det, men ingen av de 50 andre :fnise: Men du røpte deg i dag du da eller Myzia? hehe, føler det ligger litt i luften her og, men synes det er litt tidlig..

Kjære bestilte UL time i dag, så den 14.12 skal vi avgårde på tidlig ultralyd, det blir spennende :strix: Om alt ser bra ut da har jeg virkelig fått årets beste julegave :rødme: Føler meg trygg, men alikevel nærvøs. Sikkert sånn det er å være gravid i 8 uke :fnise:

:klemmer:

Endret av sommerfuglen1982
Lenke til innlegg
Del på andre sider
Myzia

Off da, kan tenke meg det ikke er så greit å holde masken ovenfor kunder og kollegaer! Jeg sitter heldigvis inne på mitt eget lille kontor, og styrer stort sett min egen arbeidshverdag, så det går heldigvis greit om tempoet er litt lavere til tider :)

Jeg tror jeg nevnte for kollegaen min forrige gang vi var ute på byen at jeg vurderte å slutte med pillen.. Jeg gikk inn til henne forrige dagen og spurte om hun hadde en pastill eller noe, hadde litt dårlig smak i munnen. Også bare klapper hun meg på magen, og "ja, du vel dårlig, ja :)". og jeg bare "...øøøh..søren også!" Hun sa at hun visste det med én gang, fordi jeg jo har vært litt "uggen" i det siste.. Fortalte det til en til på jobb i dag, vi tre er litt sammen på fritiden også, så føler det er greit å ha noen allierte...

Ellers har jeg ikke noe lyst til å fortelle det til sjefene enda, de er litt sånn manne-menn, vet ikke hva de synes (selv om de strengt tatt vel ikke må synes noen ting! :( )

Så spennende med UL, tenk å få et bilde av den lille!! Vi har snakket litt om det, men tror vi har kommet fram til at vi venter til ordinær UL.. Men kjenner at jeg har litt lyst likevel :)

Nå kom puselusken inne fra kulda og tråkker demonstrativt på tastaturet, så jeg får vel kose litt... :fnise:

En god helg til deg og din kjære!

Lenke til innlegg
Del på andre sider
sommerfuglen1982

hei :vinker:

det ble såpass dårlig her igjen etter 1,5 dag på jobb at jeg ble sykmeldt igjen... :sjenert: kjedelig.. Jeg skal prøve meg med halve dager over helgen, så da får vel alle på jobb vite det :gjeiper: men men, det får gå.

Svigermor betaler den tidlig UL'en (hun hadde gjort det når søstra til kjære var gravid) og hun er veldig opptatt av å ikke gjøre forskjell, så vi takker og bukker. Synes det er litt betryggende å se hva som "har flyttet inn" i uke 12 og, så håper jeg klarer å slappe av og glede meg 100% når jeg har sett den lille :rødme:

Skjønner ang å ha noen allierte på jobb, har to stk selv :fnise: Nå vet sjefen min det også da så... hun er dame og veldig forståelsesfull, heldigvis.

Ha en fin fredagskveld du også Myzia, kos deg med pusen :)

:klemmer:

Lenke til innlegg
Del på andre sider
pusilus

Håper det blir bedre for deg med litt rolige dager. Det er veldig vanskelig å holde masken når det er mange folk rundt en og man er dårlig :kose: Du kan glede deg til UL i uke 12 :Nikke:

Jeg fortalte sjefen om graviditeten min tidligere i uken, og h*n sa at den tanken hadde h*n tenkt selv ettersom jeg hadde sett så hvit og tufs ut. Jeg må jo legge til at sjefen visste om forsøket vårt, siden det krevde fraværsdager fra jobb, så ja gratulerer til sjefen som kan legge sammen 2+2 :ler:

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

sommerfuglen1982

Håper det blir bedre for deg med litt rolige dager. Det er veldig vanskelig å holde masken når det er mange folk rundt en og man er dårlig :kose: Du kan glede deg til UL i uke 12 :Nikke:

Jeg fortalte sjefen om graviditeten min tidligere i uken, og h*n sa at den tanken hadde h*n tenkt selv ettersom jeg hadde sett så hvit og tufs ut. Jeg må jo legge til at sjefen visste om forsøket vårt, siden det krevde fraværsdager fra jobb, så ja gratulerer til sjefen som kan legge sammen 2+2 :ler:

Hei Pusilus!

Ja, jeg håper det.. meeen, jeg klager ikke altså. Det er ikke såå ille at jeg omtrent ikke holder det ut :sjenert: Blir bare litt mye med full jobb "attåt". Føler jeg må tenke på meg selv og den lille :rødme: Den har blitt det viktigste som finnes :rødme:

Hehe, fint at sjefer kan legge sammen 2+2 innimellom :fnise: selvom det ikke kom så overraskende iom h*n visste om forsøket. Strålende at det lyktes så med en gang for dere :strix:

Kjenner på meg at dette blir en avslappende og herlig søndag :yvonne:

Kos dere jenter :klemmer:

Lenke til innlegg
Del på andre sider
sommerfuglen1982

Følte for å legge til denne i boka mi :rødme:

Du er nå 8 uker og 6 dager på vei.

Unnfangelsen finner sted omkring: 4. oktober 2010 :hjerte:

Hjertet begynner å slå: 29. oktober 2010 :hjerte:

Embryoet beveger seg: 22. november 2010

Embryoperioden er slutt, du bærer på et foster: 29. november 2010

Alle indre organer er ferdig formet: 29. november 2010

Risikoen for spontanabort avtar: 13. desember 2010

Kvalmen avtar for de fleste: 20. desember 2010

Kjønnet begynner å bli tydelig (ikke på ul): 27. desember 2010

Fosteret svelger og tisser: 10. januar 2011

Tid for ultralyd: 17. januar 2011

Du kan kjenne fosterets bevegelser: 24. januar 2011

Fosteret begynner å få et søvnmønster: 7. februar 2011

Fosteret begynner å høre: 28. februar 2011

Ni av ti barn overlever om de blir født nå: 28. mars 2011

Mange fostre legger seg med hodet ned: 2. mai 2011

Svangerskapspermisjonen begynner: 8. juni 2011

Antatt termindato: 29. juni 2011

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Myzia

Tenk, nå har vi bankende hjerter inni der begge to! Og snart er du over i foster-periode! Det er så spennende! :rødme:

Håper du har en fin helg!

Endret av Myzia
Lenke til innlegg
Del på andre sider
sommerfuglen1982

Tenk, nå har vi bankende hjerter inni der begge to! Og snart er du over i foster-periode! Det er så spennende! :rødme:

Håper du har en fin helg!

ja, tenk på det :rødme: 2 små hjerter :hjerte::hjerte:

Jeg er i det sentimentale hjørnet i dag, tårene trillet bare pga Norge vant langrenn i sta :ler: og jeg er ikke over gjennomsnittet interessert i den slags.. jaja, er vel sånn det er det :rødme:

:klemmer:

Lenke til innlegg
Del på andre sider
sommerfuglen1982

:hoppe: 9 uker i dag :hoppe:

Unnfangelsen finner sted omkring: 4. oktober 2010 :hjerte:

Hjertet begynner å slå: 29. oktober 2010 :hjerte:

Embryoet beveger seg: 22. november 2010 :hjerte:

Embryoperioden er slutt, du bærer på et foster: 29. november 2010

Alle indre organer er ferdig formet: 29. november 2010

Risikoen for spontanabort avtar: 13. desember 2010

Kvalmen avtar for de fleste: 20. desember 2010

Kjønnet begynner å bli tydelig (ikke på ul): 27. desember 2010

Fosteret svelger og tisser: 10. januar 2011

Tid for ultralyd: 17. januar 2011

Du kan kjenne fosterets bevegelser: 24. januar 2011

Fosteret begynner å få et søvnmønster: 7. februar 2011

Fosteret begynner å høre: 28. februar 2011

Ni av ti barn overlever om de blir født nå: 28. mars 2011

Mange fostre legger seg med hodet ned: 2. mai 2011

Svangerskapspermisjonen begynner: 8. juni 2011

Antatt termindato: 29. juni 2011

Endret av sommerfuglen1982
Lenke til innlegg
Del på andre sider
Mary Poppins

Hei Sommerfuglen,

innom og hilser på :)

Hvordan er formen? Jeg må si jeg gruer meg litt til de neste ukene dersom kvalmen blir ille. Har egentlig ikke tid til å være for mye borte fra jobb. Men som du sier så er det jo den lille som er viktigst, så jeg får ta det som det kommer. Men håper jeg slipper.

Spennende med ultralyd da! Jeg vurderer selv å få tatt en tidlig UL, mest pga risikoen for tvillinger (har en del i slekta, + at jeg testet veldig tidlig positivt). Hadde vært greit å få forberedt seg så mye som mulig hvis det er tilfelle.

Ha en fin dag :sol:

Lenke til innlegg
Del på andre sider
sommerfuglen1982

Hei Sommerfuglen,

innom og hilser på :)

Hvordan er formen? Jeg må si jeg gruer meg litt til de neste ukene dersom kvalmen blir ille. Har egentlig ikke tid til å være for mye borte fra jobb. Men som du sier så er det jo den lille som er viktigst, så jeg får ta det som det kommer. Men håper jeg slipper.

Spennende med ultralyd da! Jeg vurderer selv å få tatt en tidlig UL, mest pga risikoen for tvillinger (har en del i slekta, + at jeg testet veldig tidlig positivt). Hadde vært greit å få forberedt seg så mye som mulig hvis det er tilfelle.

Ha en fin dag :sol:

Hei :vinke:

Jeg har vært sykmldt en stund nå pga dårlig form.. Denne uken jobber jeg redusert, det synes jeg fungerer bra :) Får håpe du slipper unna de værste kvalme-bølgene, men kan vel hende du blir varig de - for det er jo noe som hører med :sjenert:

Ja, vi gleder oss til UL.. Blir fint å se hva som ligger inne i magen min og gjør meg i uggen form. En trygghet og finne ut om alt ser bra ut også føler jeg, da går det an og senke skuldrene og slappe av mht det hvertfall.

Ha en fin dag du også, blir moro og følge hverandre!

:klemmer:

Endret av sommerfuglen1982
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...