Gjest piaf Skrevet 9. februar 2006 #9361 Del Skrevet 9. februar 2006 Fersk, stekt uerfilet, sitronbåter, gulrotpuré med frisk ingefær og brun basmatiris med rødløk, bladpersille og sennepsvinaigrette. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 9. februar 2006 #9362 Del Skrevet 9. februar 2006 I dag blir det szechuan kyllingwok med nudler, og brownies med vaniljeis til dessert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 9. februar 2006 #9363 Del Skrevet 9. februar 2006 Hvalkjøtt, skåret i løvtynne skiver og stekt kjapt, servert med sennepspotetsalat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 9. februar 2006 #9364 Del Skrevet 9. februar 2006 Kylling med grønnsaker i karrisaus. Ris og brød til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grooo Skrevet 9. februar 2006 #9365 Del Skrevet 9. februar 2006 Hjemmelaget kjøttpudding (mamma som har laget...), makaroni, poteter og god saus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bekkeblom Skrevet 9. februar 2006 #9366 Del Skrevet 9. februar 2006 Kvæfjordkake. Har ikke tid til å lage middag i dag så jeg må spise rester i stedet. Kaka fra i går Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annie Skrevet 9. februar 2006 #9367 Del Skrevet 9. februar 2006 Medisterpølser, surkål, poteter og brun saus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Malina Skrevet 9. februar 2006 #9368 Del Skrevet 9. februar 2006 (endret) Middag på jobb: Fiskesuppe(hjemlagd) Middag hjemme: Wok m/kyllingfilet og nudler. Hjemmelaget fruksalat og vaniljesaus til dessert! Endret 9. februar 2006 av Malina Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Latee Skrevet 9. februar 2006 #9369 Del Skrevet 9. februar 2006 En pakistansk rett med ris og kyllig som jeg ikke husker hva heter akkurat nå.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 9. februar 2006 #9370 Del Skrevet 9. februar 2006 Stekt fiskepudding med potermos og erter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Within my guitar Skrevet 9. februar 2006 #9371 Del Skrevet 9. februar 2006 Pasta med Dolmio tomatsaus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 9. februar 2006 #9372 Del Skrevet 9. februar 2006 Kylling, ris og sweet & sour saus fra min gode venn Uncle Ben Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Impala Skrevet 10. februar 2006 #9373 Del Skrevet 10. februar 2006 Torskefilet bakt i ovn med ingefær, lime, chili, persille og cherrytomater. Kokte poteter og en chili-lime saus til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 10. februar 2006 #9374 Del Skrevet 10. februar 2006 Biff med grønnpeppersaus, ovnsbakte potetbåter, grønnsaker, friterte løkringer og hjemmelaget champignonstuing. Brownies med vaniljeis til dessert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 10. februar 2006 #9375 Del Skrevet 10. februar 2006 Fiskegrateng. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 10. februar 2006 #9376 Del Skrevet 10. februar 2006 Pasta med soppsaus og urter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 10. februar 2006 #9377 Del Skrevet 10. februar 2006 Fullkornspaghetti med kjøttsaus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sun Mei Skrevet 10. februar 2006 #9378 Del Skrevet 10. februar 2006 Nachos Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 10. februar 2006 #9379 Del Skrevet 10. februar 2006 Tenkte å skippe "skikkelig" middag i dag, og heller lage noe godt til kvelds. Problemet er at jeg ikke greier å bestemme meg for om jeg har mest lyst på a) god gammeldags spekemat med eggerøre, flatbrød osv. eller b) fingermat i form av wraps med forskjellig fyll, skåret i passe biter Kjenner jeg meg selv rett, ender det vel med at jeg lager begge deler. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 10. februar 2006 #9380 Del Skrevet 10. februar 2006 Hos oss blir det to-retters vegetarmiddag i dag: - Salat (frisée, ruccola, rød ekeblad) med pære, gorgonzola, valnøtter og dressing av sitron, olivenolje, dijonsennep og honning. - Hjemmelaget, borsjtsj-aktig rødbetsuppe med kål og rotgrønnsaker. Servert med matyoghurt og grove rundstykker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå