Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Anbefalte innlegg

Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

 Tortilla pockets fylt med karbonadedeig, salat, agurk, paprika, tomat, mais, ost og salsa. 

Skrevet

Her kommer eksmannen og hen eldste i dag, og på menyen står pinnekjøtt og røkt svinekam (langtidsstekt i ovn) med rotmos, poteter og saus (laget av svinekamskjy). Og planen er å teste ut Jacobs Utvalgte povlavarull til desert :) 

  • Liker 2
Skrevet

I dag lager jeg kalkunbryst med hjemmelaget brun saus, poteter, dampet brokkoli og rosenkål og rødkål. Creme brulee til dessert. Eplekake og cookies til kaffe senere. 
 

  • Liker 1
Skrevet
elien skrev (1 time siden):

Det må helst være Dijon, jeg bruker den orginale Maiile!

Takk ❤

  • Liker 1
Skrevet
elien skrev (6 minutter siden):

Her kommer eksmannen og hen eldste i dag, og på menyen står pinnekjøtt og røkt svinekam (langtidsstekt i ovn) med rotmos, poteter og saus (laget av svinekamskjy). Og planen er å teste ut Jacobs Utvalgte povlavarull til desert :) 

Gi tilbakemelding om den pavlovarullen er du snill. Har så lyst til å prøve den 😊

Skrevet
MarianneE skrev (Akkurat nå):

Gi tilbakemelding om den pavlovarullen er du snill. Har så lyst til å prøve den 😊

Det skal jeg, tok en sjans å bare prøve den, nå siden det er/var 3 for 2 på Jacobs Utvalgte nå 😃

  • Liker 1
Skrevet

Hadde igjen pølsebrød fra tur i går, og de har jeg fylt med kylling, pesto og tomatskiver pluss mozerella. Egg og spinat pluss litt sitron. Og pepperoni, skinkestrimler og fetaost med litt hvitløksdressing. Steker brødene i panne ned lokk på begge sider noen minutter så osten blir smeltet og det blir sprø skorpe (uten lokk når jeg snur dem)

Veldig enkelt og godt. Er alene, så gidder ikke lage noe festmåltid i dag. 

  • Liker 2
Skrevet (endret)
4 hours ago, MarianneE said:

Denne gugga... Hva slags type sennep bruker dere? Vanlig type Idun eller noe annet?

Jeg bruker Iduns Pølsesennep Bod Sterk & Grov. Heston bruker "French's hot dog mustard"  som de selger på Meny: https://meny.no/varer/middagstilbehor/ketchup-og-sennep/sennep/mustard-yellow-41500763675

Den sennepen Heston bruker koster en del i Norge så du kan sikkert erstatte den med en billigere sennep eller en sennep du allerede har på kjøkkenet ditt. Koster ingenting å bruke sennepen man allerede har så det blir jo en billig måte å sjekke om det funker med den sennepen. Den sennepen du allerede har er vel trolig også den du liker best.

Oppskriften er fra 1:47 til 2:08 i videoen. Videoen er sponset av Waitrose og trolig derfor han bruker Waitrose sin ketchup. 

 

 

Endret av SVK
Skrevet (endret)
11 minutter siden, SoWhat? said:

Hadde igjen pølsebrød fra tur i går, og de har jeg fylt med kylling, pesto og tomatskiver pluss mozerella. Egg og spinat pluss litt sitron. Og pepperoni, skinkestrimler og fetaost med litt hvitløksdressing. Steker brødene i panne ned lokk på begge sider noen minutter så osten blir smeltet og det blir sprø skorpe (uten lokk når jeg snur dem)

Veldig enkelt og godt. Er alene, så gidder ikke lage noe festmåltid i dag. 

Jeg kaller det  du lagde et festmåltid! :spise:

Velkommen tilbake og god påske! 🐥

Endret av SVK
AnonymBruker
Skrevet

Pinnekjøtt, poteter og kålrabistapperester fra i gå, sper på med stekt julepølse og løk stekt med pittelitt sukker, peppermix og salt for å ha nok til en middag. Ribbefett og lettrømme ved siden av 😀

Anonymkode: 5792e...960

Skrevet
SVK skrev (5 minutter siden):

Jeg kaller det  du lagde et festmåltid! :spise:

Velkommen tilbake og god påske! 🐥

🙂 og tusen takk for det! God påske til deg også 🙂

Skrevet

Pizza i fra pizzabua på Grorud i dag, med biff og bearnes 

Nam nam 

  • Liker 1
Skrevet
Ugresset skrev (På 1.4.2021 den 14.45):

Jeg tror det blir noe i jerngryta i dag. Helkokt kylling tar ca 3 timer og da detter kjøttet fra beina og brystet er så mørt det kan få blitt. Jepp, det må bli det. 

Hva jeg skal ha til er heller uvisst. Mulig jeg krydrer med hjemmelaget tacokrydder og får pulled chicken taco 👌 Da blir det standard taco tilbehør. 

Blir rester 👍

Skrevet

I dag blir det spareribs og potetbåter, samt aioli til å dyppe sistnevnte i. :)

  • Liker 2
Skrevet
MarianneE skrev (6 timer siden):

Lammestek i går, pulled pork på burgerbrød i kveld. 

Det ble et spontant kjøp av taco fra foodtrucken til en bekjent. Fy så godt! 

 

20210402_155532.jpg

  • Liker 2
Skrevet
MarianneE skrev (5 timer siden):

Gi tilbakemelding om den pavlovarullen er du snill. Har så lyst til å prøve den 😊

Nå har vi testet den her, ikke alle 4 likte den. Den var kanskje litt søt og tung, men når det var bringebær i skjeen så var det friskt og godt. Men det var kanskje litt lite bringebær i rullen. Og av oss 4, så var det bare 2 av oss som spiste et helt stykke. Kunne sikkert ha vært mye bedre med friske bær til, eller rørte bringebær. Vet ikke om det blir gjenkjøp.......

  • Liker 2
Skrevet

I dag blir det pannekaker. Jeg spiser med fetaost og samboeren bruker bacon og blåbærsylte.

Skrevet

Pølse i lompe...litt kjip middag, men var sliten. Får håpe det blir litt mer spennende i morgen.

  • Liker 1
Skrevet

Pinnekjøtt🤩 Tilbehøret er dampet mår, poteter, kålrabistappe og rødkål. Sjokolademousse til dessert. 

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...