elien Skrevet 24. januar 2021 #50861 Del Skrevet 24. januar 2021 Lofoten fiskepinner imponerte, så i dag skal jeg teste Lofoten sprøbakt torsk, har enda kokte poteter igjen, så jeg tenker å steke løk og potet sammen, ha revet gulrot og remulade til 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 24. januar 2021 #50862 Del Skrevet 24. januar 2021 Jerry Lee skrev (16 minutter siden): I dag tenker jeg det bare blir Trondhjems Erter, kjøtt og flesk med flatbrød. Vurderte en slik i går når jeg var å så etter snurring. Mener jeg har prøvd den før, og at den var en av de bedre når det gjelder hermetikk 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 24. januar 2021 #50863 Del Skrevet 24. januar 2021 elien skrev (9 timer siden): Vurderte en slik i går når jeg var å så etter snurring. Mener jeg har prøvd den før, og at den var en av de bedre når det gjelder hermetikk Ja, liker denne. Overraskende mye kjøtt og flesk i den. Pussig at butikken din ikke hadde snurring. Alle fører jo det. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 24. januar 2021 #50864 Del Skrevet 24. januar 2021 Jerry Lee skrev (5 minutter siden): Ja, liker denne. Overraskende mye kjøtt og flesk i den. Pussig at butikken din ikke hadde snurring. Alle fører jo det. Får se på rema i neste uke om de har der Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 24. januar 2021 #50865 Del Skrevet 24. januar 2021 elien skrev (9 timer siden): Får se på rema i neste uke om de har der Rart om de ikke har. Bare husk at det ikke er hermetikk lenger. Nye forpakningen så du jo i andre tråden. ☺ Men den står sammen med hermetikken. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 24. januar 2021 #50866 Del Skrevet 24. januar 2021 Jerry Lee skrev (Akkurat nå): Rart om de ikke har. Bare husk at det ikke er hermetikk lenger. Nye forpakningen så du jo i andre tråden. ☺ Men den står sammen med hermetikken. Jeg så det bilde, var jo mange andre ting som ikke var på boks lenger, spurte tilogmed betjeningen, men de sa at jeg måtte spørre sjefen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 24. januar 2021 #50867 Del Skrevet 24. januar 2021 elien skrev (9 timer siden): Jeg så det bilde, var jo mange andre ting som ikke var på boks lenger, spurte tilogmed betjeningen, men de sa at jeg måtte spørre sjefen Ja. Joikakaker og bogskinke er nå også i papp. Og mer blir det. Irriterer meg for hermetikk er omtrent evigvarende. De nye er ikke det. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 24. januar 2021 #50868 Del Skrevet 24. januar 2021 (endret) Til gryteretter og supper av de fleste slag inkludert hermetisk foretrekker jeg Korni flatbrød. Til spekekjøtt og -fisk må det være den andre varianten som f.eks. Mors Hjemmebakte. Ergo blir det Korni i dag. Endret 24. januar 2021 av Jerry Lee Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hut Skrevet 24. januar 2021 #50869 Del Skrevet 24. januar 2021 I dag blir det kjøttkaker i brun saus med poteter, ertestuing og tyttebærsyltetøy. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 24. januar 2021 #50870 Del Skrevet 24. januar 2021 Hut skrev (9 timer siden): I dag blir det kjøttkaker i brun saus med poteter, ertestuing og tyttebærsyltetøy. Kos deg /dere. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hut Skrevet 24. januar 2021 #50871 Del Skrevet 24. januar 2021 Jerry Lee skrev (1 time siden): Kos deg /dere. Takk, det smakte veldig godt😊 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 24. januar 2021 #50872 Del Skrevet 24. januar 2021 Jerry Lee skrev (3 timer siden): Til gryteretter og supper av de fleste slag inkludert hermetisk foretrekker jeg Korni flatbrød. Til spekekjøtt og -fisk må det være den andre varianten som f.eks. Mors Hjemmebakte. Ergo blir det Korni i dag. Vi hadde av og til flatbrød til supper og lapskaus, men det aller beste var nystekte rundstykker, og til brun lapskaus må jeg fremdeles ha det. Godt jeg lager det selv - så jeg ikke belaster andre med mine "sære" krav. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 24. januar 2021 #50873 Del Skrevet 24. januar 2021 elien skrev (10 timer siden): Lofoten fiskepinner imponerte, så i dag skal jeg teste Lofoten sprøbakt torsk, har enda kokte poteter igjen, så jeg tenker å steke løk og potet sammen, ha revet gulrot og remulade til Den fisken blir det ikke gjenkjøp på, likte den ikke (må bare prøve å huske det då, sliter med litt teflon hjerne innimellom) Måtte til med litt kvess nå, så i kveld så ble det oppgrdert ostegrill, svøpte dem inn i bacon, ble veldig bra! Å selfølgelig gugge og sprø løk 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Innsikten Skrevet 24. januar 2021 #50874 Del Skrevet 24. januar 2021 Grillede kyllingvinger, ris og salat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 24. januar 2021 #50875 Del Skrevet 24. januar 2021 Etter mottoet "Life is hell, but we eat well" og til tross for Korona-stengte restauranter, ble det idag følgende: Forrett: Salat med hestereker og sitrusvinaigrette Hovedrett: Andebryst med rødbetepuré, ovnsstekte gulrøtter, pastinakk, og kålrot (Oppskrift her) Dessert: Blodappelsinsorbet Nybakte ricottakjeks til kaffen etterpå. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 25. januar 2021 #50876 Del Skrevet 25. januar 2021 Det blir pølsegrateng. Tenk fiskegrateng men bytt ut fisken med pølser. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 25. januar 2021 #50877 Del Skrevet 25. januar 2021 Lady og Landstrykeren mat. Altså spaghetti og kjøttboller. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 25. januar 2021 #50878 Del Skrevet 25. januar 2021 Hunter7 skrev (14 timer siden): Etter mottoet "Life is hell, but we eat well" og til tross for Korona-stengte restauranter, ble det idag følgende: Forrett: Salat med hestereker og sitrusvinaigrette Hovedrett: Andebryst med rødbetepuré, ovnsstekte gulrøtter, pastinakk, og kålrot (Oppskrift her) Dessert: Blodappelsinsorbet Nybakte ricottakjeks til kaffen etterpå. Omg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 25. januar 2021 #50879 Del Skrevet 25. januar 2021 I dag ble det cowboymat 🙂 flesk, bønner og potetstappe. Sistnevnte er vel strengt tatt ikke cowboymat men.... Jeg avslutter med råkost og sitron. Må liksom balansere litt 😄 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. januar 2021 #50880 Del Skrevet 25. januar 2021 Tortellini med skinke, i saus av cherrytomater, løk, hvitløk, paprika, squash, og sopp. Anonymkode: 9ef0b...7b1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå