Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Gjest AthenaRavenLuna
Jerry Lee skrev (2 minutter siden):

Den fant jeg i fryser'n.   😉  Den hadde gjemt seg godt.  Antakelig kjøpt på Meny.

Så denne på Extra i  dag, men den har jeg ikke smakt.

fransk-fiskegrateng-470x300.jpg

Ok. 

Den har jeg ikke sett, ser god ut. Må se etter den når jeg er på extra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Oi.  Tømt fryser'n for bokser med bare litt i hver.

Skal vi se....

6 skiver kjøttpudding, 2 medisterkaker, en halv bayonneskinke i skiver og 3 kjøttpølser.     Javel, ja.

Får bli dette, da...med poteter, gulrøtter, posekålstuing, oppsprita posebrunsaus og tyttebærsyltetøy.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jerry Lee skrev (2 timer siden):

Den fant jeg i fryser'n.   😉  Den hadde gjemt seg godt.  Antakelig kjøpt på Meny.

Så denne på Extra i  dag, men den har jeg ikke smakt.

fransk-fiskegrateng-470x300.jpg

Sikkert den jeg prøvde som jeg ikke likte lenger, for den du la bilde ut av i går var veldig god!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her skal jeg lage flesk og duppe for første gang, kommer til å ha kålrotmos med gulrot og litt potet i og kokte potet også.

Å så blir det hjemmelaget karamellpdding til desert :) 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

elien skrev (2 minutter siden):

Sikkert den jeg prøvde som jeg ikke likte lenger, for den du la bilde ut av i går var veldig god!

Det vet jeg ikke...   😉

Men som sagt har jeg ikke smakt denne.   ☺   Men, ja...den jeg spiste er veldig god.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

elien skrev (5 minutter siden):

Her skal jeg lage flesk og duppe for første gang, kommer til å ha kålrotmos med gulrot og litt potet i og kokte potet også.

Å så blir det hjemmelaget karamellpdding til desert :) 

AiAiAi....    :spise:

Bare husk...duppa lages i fleskefettet.  Ikke i smør.   😀

Tilbehøret og dessert  =  👍

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Planen var opprinnelig Fish & Chips, men det hadde de ikke i dag, så da blir det scampi og wokmix istedet. Sklir ned, det også. :) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Andeconfit, pommes frites av mandelpoteter onvsstekte i andefett, og lettkokte snittebønner vendt i dijonsennep og ramsløkpuré. Med et glass bordeaux.

Til dessert tynne crêpes med vaniljeis, bringebær (opptinte norske fra i sommer) og litt lønnesirup. :spise: 

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

elien skrev (9 timer siden):

Nattmiddag, stekte ostegrill med gugge og sprø løk :) 

😂  ...Du og den gugga di.

 

 

Nattmat"middag"... :

Røkelaks, gravlaks, rakørret og spekeskinke med kalde kokte poteter, smørklatt, mye rå løk, eggerøre, sylta rødbeter og flatbrød.    Akevitt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jerry Lee skrev (1 minutt siden):

😂  ...Du og den gugga di.

 

 

Nattmat"middag"... :

Røkelaks, gravlaks, rakørret og spekeskinke med kalde kokte poteter, smørklatt, mye rå løk, eggerøre, sylta rødbeter og flatbrød.    Akevitt.

Du må lage det en gang, er utrolig godt :P 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Innsikten
elien skrev (31 minutter siden):

Nattmiddag, stekte ostegrill med gugge og sprø løk :) 

Gugge? Mener du hakket sylteagurk? Det son kalles agurkmix? 

Ellers så høres det kjempegodt ut med ostegrillpølse. Savner singellivet og nattmat ☺️

Lenke til kommentar
Del på andre sider

elien skrev (9 timer siden):

Du må lage det en gang, er utrolig godt :P 

Det må jeg nesten, vet du.   :fnise:

GUGGA di hørtes jo god ut den gang du beskrev den.   😀 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Innsikten skrev (Akkurat nå):

Gugge? Mener du hakket sylteagurk? Det son kalles agurkmix? 

Ellers så høres det kjempegodt ut med ostegrillpølse. Savner singellivet og nattmat ☺️

Nei, det er en blanding av dijon senep (helst maiili orginal), maiones og ketshup (bruker både idun og heinz). Tror jeg fant det hos Heston Blumental, da som burgerdressing

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...